אז זהו...

BoogyB

New member
אז זהו...

חזרתי. המסע המדהים הזה נגמר. היה מרגש,עצוב,כיף ופשוט הוא היה הכל ביחד מעורבב ברגשות מנוגדים שלובים אחד בשני. כלכך לא רציתי שזה יגמר,גם מהבחינה של לדעת עוד,לראות עוד ולשאול עוד שאלות וגם מבחינת הקבוצה שהתגבשה במשך המסע. אבל אני פה בארץ כבר 5 שעות וכמה שזה נשמע נדוש וקלישאה נוראית אחרי המסע מבינים שאין לנו ארץ אחרת. חג סוכות שמח לכולם!

ברוך שובך...

אני נורא שמחה שהיה לך מסע מוצלח.... וכן אתה צודק במאה אחוז כמה שזה נשמע קלישאה אבל אין לנו ארץ אחרת... כמה שאני בד"רכ לאחרונה לא מסכימה עם הממשלה שלנו אבל אין לנו ארץ אחרת... וכששרתי את השיר "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת..." על אדמת פולין הרגשתי רעד בגופי.. וצמרמורות ובאמת הבנתי שאין ארץ אחרת

r o n n y L

New member
שאלה..

בקשר למזג האוויר שמה,אני טסה בעוד פחות משבוע אז אני מניחה שלא יהיה שינוי משמעותי עד כמה קר שמה עכשיו?..קור שדורש 20 שכבות?
..פשוט לפי האתרים של המזג אוויר קר שמה אבל דיי נסבל

BoogyB

New member
אז ככה...

קריר...20 שכבות? חחחחח אולי 2 וגם זה ירד בשלב מסוים. יש קטעים שיש גם שמש אז בכלל חבל שלא לוקחים חולצה קצרה סה"כ קריר ואפרורי כזה. אוווווףףףףף למה זה נגמרר :(

N o a m i t

New member
לכל דבר טוב

יש גם סוף, וכיף לך שזה יושב כל כך טרי בראש, אני מציעהל ךממש לרשום כל מה שעבר עליך לפני שהחוויות מתחילות קצת להישכח. ברוכה הבאה לארץ המיוחדת שלנו.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך שובך. התיאור שלך

שהיה מרגש,עצוב,כיף ופשוט הוא היה הכל ביחד מעורבב מאוד קולע.

למעלה