אז זה המצב

shay2001

New member
אז זה המצב../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif

ביום רביעי האחרון הייתי במסיבה בדום בתל-אביב מסיבה פרועה שהיה לי בה מה-זה כיף... דב מאוד מוזר (וקצת מעליב) קרה לי... כרקדתי ניגש אליי בחור צעיר בערך בגילי 17~ עם מכנסיים וורודות וחולצת בטן לבנה עם עגיל בטבור, רקד לידיי צמוד ולחש לי באוזן שאני רוקד יפה... אמרתי לו שאני פשוט "לא בקטע"... והוא הסתכל בחזרה במבט מעליב ואמר: "חבל לא רואים עליך" (שאתה סטרייט) וקצת על עצמי אני אחד שעושה רק מה בראש שלי וממש לא איכפת לו מה אחרים אומרים אבל זה גרם לי לחשוב האם אני נראה גיי כלפי חוץ... (זה גרם לי בעבר כמה בעיות עם בנות)... האם אני מטופח מדיי
אז מה עכשיו אני צריך להתחיל להסתובב עם כופיות ארסיות מלוכלכות בבירה ובנוזלת עם ג´ינס קרוע ולגדל שערות בחזה כדי להיראות סטרייט אגב זה לא ממש הפעם הראשונה שזה קורה (הלוואי ובנות היו נמשכות אליי ככה כמו הגייז)

moo moo moo

New member
חחח

גם אצלי זה ככה ואני שונא את זה תשאר כמו שאתה אבל מדי פעם תבדוק איך אתה מתנהג עם אחרים תנסה להראות גם למין הנשי כמה שאתה מעוניין בו אם זה ממש מפריע לך ואם זה קריטי אז שים על כולם הזין כי מה שחשוב זה שאתה יודע שאתה לא הומו.

shay2001

New member
מכירים את זה בשכבה שאומרים שהוא...

סיפרתי לידידה שלי על מה שקרה בדום וזה פשוט הצחיק אותה... אולי גם אני צריך לקבל את זה בהומר ולא כל כך קשה... האמת שאני חושב על זה זה אפילו החמיא לי כי אם הוא היה חתיך והתחיל איתי
(יכול להיות שסתם הייתי הבחור שנראה הומו הקרוב). בכל מקרה זה לא הרס לי את הערב זה רק פגע לי קצת באגו בכל התמדית הסטרייטית אגב אתם מכירים את זה בבית ספר שכולם בטוחים שהוא הומו אבל הוא לא... אז אני כזה (בערך) למרות שהיו לי הרבה חברות בנות, והיה לי מערכת יחסים ארוכה של 2 וחצי... עדיין יש רכלנים חארות, וזה ממש לא עושה לי בעיות כי בד"כ אלה הם החבר´ה הפחות מקובלים של השכבה (כן עדיין יש כאלה - מה אנחנו ביסודי
) אבל זה פשוט ככה...

למעלה