אז זה חזר

amitami

New member
אז זה חזר../images/Emo7.gif

היו לי כמה שעות של הקלה... תחושה שאולי יהיה פעם טוב. ושיתפתי אותכם גם בפחד מהנפילה.. והנה היא הגיעה....... אז כמה שעות שאת מנסה לארגן את הדברים שלך שהבאת מהבית שהיה לכם ביחד, ולסדר אותם מחדש בדירה שלך...ולמצוא מקום לחפצים שחודש וחצי חיכו בארגזים...ומשתדלת לעצור את הדמעות ולעשות זאת ברציונליות וקצת אופטימיות זהירה , קטנטנה.... והבוקר זה חזר ! הכאב על הידע שהסופיות של הקשר שהיה הכי טוב בעולם ושלא יחזור יותר ..למרות כל הטוב שהיה לכם... קשר - שלשניכם היה טוב בו כמו שמעולם לא היה לכם לפני כן..... והדמעות זולגות מהבוקר... ואת משקה איתן את הצמחים שקניתם ביחד ומסתכלת על העלים החדשים שנובטים ולא מבינה איך ....! איך משהו עוד נובט כשהכל בעצם מת ביניכם!!!! מת לגמרי...... והגעגועים לימים ההם שהיו....

חוצון

New member
דמעות../images/Emo24.gif

מרגיש את הכאב שלך. הפרידה בטח באה אחריי שנים שהייתם ביחד. פרידות הם תמיד נושא כואב, מין טריגר לכל מיני דברים שמתחבאים אצלנו ורק מחכים לצאת החוצה. אם אני אכתוב לך את כל הקלישאות : "זה לא סוף העולם,יש עוד הרבה דגים בים,הגיע לך משהו טוב יותר", אני לא יודע אם הדברים האלו יעזרו , אבל מנסיון אני די מבין איפה את נמצאת "בערך" עכשיו. חיבוקים.

amitami

New member
תודה לחוצון

תודה על החיבוקים ...וטוב שאתה מוותר על הקלישאות.... וההבנה שלך - היא כנראה באמת "בערך" , אבל זה יותר טוב מכלום......ואני מקווה לטוב -לכולנו !!!!

דפנה...

New member
אמיתמי

אם רק היתי יכולה, היתי עוזרת לך למצוא הקלה. אם היתי יכולה הרי שעזרה לך היתה גם עלי מקלה. אני כמוך בוכה, אבודה, מתגעתגת כבר 13 חודשים את הסוף לכאב שעוטף פשוט לא רואים. זה לא מעודד, ואני מתנצלת. אבל פשוט חייבת, לכתוב. בעוד פחות מארבע שעות יש לי בחינה ולהתרכז אני פשוט לא יכולה. מה אומר לשתינו, איך להיתנחם, הלוואי והיתי יודעת, הלוואי. פשוט נמצאת כאן איתך מקווה שזה אולי עוזר, לדעת שיש עוד אנשים במצבים דומים שעדיין לא מוותרים. מאמינים? מקווים? אולי. דפנה

amitami

New member
בהצלחה

דפנה... זה לא מנחם שיש עוד כמונו שסובלים ומנסים להתגבר...מצד שני , אולי קורטוב של נחמה => אפשר לשרוד , ואנחנו נשרוד !!!!!!!! ושתהיה לך הצלחה גדולה בבחינה !!!!

nobh

New member
איזה מועד ב?

לא היה היו מבחן לא באנגלית ולא במתמטיקה אז איזה מועד ב וחוץ מיזה בכלל לא בטוח שיהיה מועד ב

amitami

New member
לא יותר טוב אבל...

לא..אני לא מרגישה טוב. אני אל כך מתגעגעת לאיש שהכרתי וחייתי איתו...לא לזה שפתאום צץ משום מקום.. ויש לי חלל בנשמה בינתיים....קרוב לוודאי שאלמד לחיות עם זה... או אלמד למלא אותו בדברים אחרים... אבלזה עוד כלכך טרי...... ופתאומי...... זה נחמד לדעת שאני לא ממש לבד... שיש מי שעוקב, ומקשיב... ומנסה לעודד... תודה דפנה..... ומקווה שהבחינה שלך עברה בשלום.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גם אנחנו...

גם אנחנו, כמובן, איתך. ברקע, לא כל הזמן מגיבים; אבל תמיד בסביבה, עוקבים, דואגים, מרגישים, מקשיבים... הטריות מקשה על הניתוק, זה ברור. געגועים הם כוח אדיר, שמשרה על הכל, מעיב ושולט... החלל מחניק ומייסר... אנחנו יודעים, מרגישים, מבינים. טוב שאת איתנו, אמיתמי. אנחנו -- איתך!

Neomi Dyllen

New member
אני יודעת שזה קשה

קחי את זה:"one day at the time",כשאת מרגישה שאת לא יודעת איך להמשיך תמשכי עוד קצת בידיעה שאולי מחר יהייה קצת קל יותר ויום אחד תתעוררי ותגלי שאת יכולה לחשוב עליו בלי הכאב אלא בחיוך
.

למעלה