אז זה מה שקורה כשנעלמים קצת?!

אז זה מה שקורה כשנעלמים קצת?! ../images/Emo32.gif

אנשים שוכחים אותי?! בואנה, יא נבלות, אני נעלבתי... מה זה צריך להיות "שכחנו את אלטי"?!?!?!?!?!??!?!?! אני מצפה שאם אני לא כאן, אז יש מספיקקקקקקק אנשים שיכתבו את אלטי... ובקשר למה שכתבו עליה? "כלבה"?! סליחה, אלטי לא כלבה!!! אלטי היא משוש חיי, הסיבה לקיומי, האור בעיניי, ובלה בלה בלה... טוב, בכל מקרה עזבו... הנה הגדרה לאלטי אמזונה שאמנית שהוגלתה משורות האמזונות בגלל שכוחה היה רב מידי. הבטיחה לזינה שם היא תעזור לה, היא תהפוך אותה למשמידת האומות. מתה לפחות שלוש פעמים בסדרה (כמו כולם), ניחנה ביכולת ראיית העתיד, וגורמת לבנאדם להרגיש את העבר והעתיד שלו. נ.ב - היא גם מכורה לפחד... בכל מקרה אז חזרתי, ולא רק זה, גם המאמר שלי מתקדם יפה מאוד, עם תמונות והכל, וגם הסתפרתי... עשיתי שילוב נורא מצחיק בשיער בין זינה לגבריאל. הצבע הוא כמו של זינה (שחור כחול), והצורה עצמה (חוץ מהפוני) היא כמו של גבריאל... בערך... יופי, תגידו שאני חולה וזהו ביי!

עוד משהו בקשר להגדרה של אלטי

קודם כל, היא לא רוצה לרצוח את זינה, היא אף פעם לא אמרה שהיא רוצה לרצוח את זינה. זה שהיא ניסתה לרצוח אותה, זה היה מחוסר ברירה. אלטי לא רוצה להרוג את זינה, היא רוצה לרשת את הכוחות שלה בתור משמידת האומות. לאלטי אין יכולת לא מעבר בין זמנים ולא מעבר בין מימדים... בTBTB היא לא עברה בין מימדים, היא עברה מעולם החלומות שלה לעולם האמיתי, שבעצם לא היה העולם האמיתי אלא עולם החלומות של זינה. היא לא עברה רובדים כאלה. היא עברה בין עולם חלומות אחד לשני... המממ... אל תדברו ככה לא יפה על אלטי ועוד מאחוריי הגב שלי, ועוד לתקוע את זה בצורה כזאת?! חה! מכות. אה. ואני, אישית, מעדיפה את התמונה הזאת...

gabrielle

New member
וואלה?

אז זה שהיא לקחה לזינה את הנשמה של התינוק שלה- מה זה אומר? זה בא מטוב לב ותמימות? וזה שהיא קרעה גם לזינה וגם לגבריאל את הצורה ב btl זה בא במרצון לעשות טוב? וזה שהיא ניסתה להחזיר את זינה להיות רעה וניסתה לגרום לה לשנוא את גבריאל ב- SITC ? מיכלי, לא מנסים להשמיץ את אלטי- היא פשוט רעה... זה הדמות שהיא משחקת, וככה היא אמורה להיות- זה התפקיד שלה בסדרה ולכן כל דמות מסויימת שפוגעת בדמות שנערצת ע"י משהו אחר... מכעיסה במקצת...
חוץ מיזה- טוב לראות אותך ותתחדשי על התספורת

Dafi the Mighty

New member
נכון.

זה לא עניין של השמצה. אני אישית שונאת את אלטי בגלל מה שהיא עשתה לסולן שלי. אז...

*זינה*

New member
היא קיללה אותו

עוד כשהוא היה בבטן, שהוא לא יגדל עם ההורים שלו.

לא שהוא לא יגדל עם ההורים שלו

אלא שאף אחד מהם לא יתן לו את שמו, ושהוא יגדל בלי אהבה של אף אחד מההורים שלו. וזה למה? בגלל שאלטי ידעה מה פנים של תינוק יעשו לזינה, ויכניסו אותה לכל הקטע האימהי הזה, ואלטי צריכה אותה בשביל התוכנית שלה. עכשיו, לא אמרתי שמשמיצים את אלטי, אתם פשוט מנסחים את זה כאילו כל מה שהיא רוצה לעשות בחיים זה להרוג את זינה. וזה לא נכון! כל מה שהיא עושה היא עושה בשביל לקבל את הכוחות של זינה. וזה לאו בהכרח להרוג אותה... אז זה לא שהיא נולדה בשביל לענות את זינה, אלא בשביל לרשת את הכוחות שלה...

למעלה