אז זה ממש.... מדהים!!ועוד שאלה

RedStorm

New member
אז זה ממש.... מדהים!!ועוד שאלה

אם זה נכון........(אני מאמין לכם) אז אתה פשוט יכול לעשות דברים שאף פעם לא יצא לך לעשות במציאות ממש כמו במציאות......אתה אפילו יכול ללמוד למבחן בזמן החלום אם לא הספקת באותו יום:)ללמוד ....הבעיה היא בטח איך להישאר הרבה זמן ??נכון??ומה הזמן מקסימלי שאדם יכול להישאר צלול או שאצל כל אדם זה שונה וזה יכול להיות אפילו שעות? ??........אם למשל אני אקרא כל היום אממממממ נגיד מידע על אקדח מסוים אני אקרא את המשקל שלו את הטווח שלו ומלא חרטות כאלה עד שאני אדע את זה מעולה וזה יכנס לי לראש ...ובחלום צלול שלי אני אצור את הרובה שיהיה ויגיב בדיוק כמו במציאות (כי אני יודע את הנתונים שלו או שהם בתת מודע שלי)...וממש אני אוכל לרכוש מיומנות בדברים כאלה.....סתם עלתה לי המחשבה הזאת אם זה אפשרי......ומעניין אותי.........

RedStorm

New member
אמממ אלון..??

אלון.....אממ אני רואה שאתה ממש מנוסה בכל הקטע של החלומות ורציתי לשאול אותך ......קראתי כבר את האתר שלך ,יומן חלומות עדיין אין לי אבל בדיקת מציאות אני עוששה (לפעמים)...טוב אני מודה אני ממש עצלן אבל הפעם אני לא אהיה כזה.....אז רציתי לשאול אן כל מה שרשום באתר יעזור לי לקבל חלומות צלולים רק עם אני אעשה אותם בקביעות? ואיך כל הדברים האלה משפיעים אליך איך הם בעצם עוזרים לך להבין שאתה בחלום כי הרי כל הדברים שם (בדיקת מציאות) זה משהו שאתה צריך לעשות כאתה בתוך החלום ובשביל לעשות את זה אתה צריך להיות כבר מודע לעצמך אז אתה כבעצם כבר צלול

shabaz

New member
בכלל לא....

אם אתה עושה את זה מספיק אז אחרי כמה זמן זה נכנס לתת מודע ואז אתה לא צריך להיזכר לעשות בדיקת מציאות כי אתה עושה את זה שאתה אפילו לא מודע לכך ומכאן נובעת הפואנטה שבתוך החלום תעשה בדיקת מציאות גם בתוך החלום כי זה הפך אצלך למין אובססיה שבז

ליטן א

New member
דיברתי עם אלון היום בדיוק על זה....

בדיקת מציאות במציאות (עכשיו, כשאתה ער) גורמת לך בעצם להיות מורגל. מה זאת אומרת? שכל פעם שתשתה (לדוגמא), אז תעשה בדיקת מציאות, וכך תתרגל שגם בחלום, בלי להיות מודע, תעשה בדיקת מציאות בזמן שאתה שותה (שוב, לדוגמא), ותגלה שאתה חולם..... תחשוב שמישהו יצעק לך מתוך החלום: "אתה חולם!!! אתה חולם!!!", אז מתישהו יפול לך האסימון, נכון???? בדיוק לקטע הזה נולדה בדיקת המציאות.... מקווה שעניתי לך במדיוק, לפי איך שדיברתי היום עם אלון... (אגב, לי עדיין לא היה חלום צלול... מקווה לעתיד טוב יותר...
) ליטן

אז לא ממש הבנת, הנה ההסבר

דבר ראשון אני לא כזה מנוסה ומומחה בתחום, כל הידע שלי הוא מהרבה מאד חומר שקראתי בנושא באינטרנט וקצת גם מנסיון אישי. קודם כל כמו שהדגשתי באתר אתה חייב לכתוב יומן חלומות בלי זה אל תצפה לחלום צלול, יומן חלומות זה כלל ברזל ועצלנות זה לא תירוץ. בזמן חלום אתה בטוח שכל מה שמתרחש סביבך זו המציאות ואתה אפילו לא מעלה בדעתך שזה חלום. אחרי שתתאמן ותבצע הרבה בדיקות מציאות במשך היום אתה לבסוף תיזכור לעשות בדיקה כזאת גם תוך כדי חלום, ואז תבין שאתה חולם ! הבנת ? לדוגמה יכול להיות שעכשיו אתה בעצם חולם וההודעה שלי כאן היא רק חלק מהחלום שלך, יכול להיות שאם תעשה עכשיו בדיקת מציאות יתברר שלך שאתה בעצם חולם ! נו תפסת את העיקרון עכשיו ? נ.ב - זה לא חלום ( לצערך ) ביי ביי אלון

למעלה