אז... זה מתקרב

• פותח הנושא jSb1
  • פורסם בתאריך

jSb1

New member
אז... זה מתקרב

הסקס מתקרב יותר מהר ממה שחשבתי.

תקציר הפרקים הקודמים: מצאתי את עצמי בקשר זוגי, ראשון בחיים, בגיל 35. מעולם לא התנשקתי או הגעתי לדייט שלישי ופתאום כל זה קרה. לקחנו את העסק לאט, כל אחד מהסיבות שלו. אבל זה התאים מאוד לשנינו. מבחינתי כמובן זה הפחית מאוד לחצים "להוכיח" ו"להראות" ו"לעשות מה שצריך" וכו'. הקלה מאוד גדולה שמאפשרת פשוט להנות מהדרך. אני עם הבחורה הכי מדהימה בעולם מכל הבחינות וגם מהבחינה הזו. ומדובר כבר באוטוטו-שלושה-חודשים.
אז הגענו לנשיקות בזמנו (ביוזמתה) ומאז אנחנו מתקדמים לאט, כבר ישנו יחד כמה פעמים (ביוזמתה). היו בעיות לוגיסטיות קשות שנפתרו, תודה לאל, ועכשיו אנחנו ישנים יחד יותר. עדיין גרים במרחק של שעה וחצי זו מזה, אבל עושים מה שאפשר. וככל שישנים יחד מן הסתם הנגיעות מתרבות ומתרחבות ומעמיקות. עוד לא היינו בכל מקום, אבל אנחנו ממש קרובים לשם אחרי היום.
היום סופסוף התוודינו על האהבה ההדדית (היו כל מיני אישיוז שהיינו צריכים לעקוף). זה היה ממש משחרר כי אני מרגיש את זה מאז השבוע השני ולא אמרתי כלום כי זה לא היה פשוט כ"כ.
והיום ממש דיברנו על סקס. לראשונה בחיי דיברתי על סקס, ועוד עם מישהי, שאני מעוניין בה, במיטה. כשאני בלי חולצה והיא בחזיה. זה די סוריאליסטי ולא ייאמן. אני חושב שאמרתי את המילה סקס יותר פעמים ממה שאמרתי אותה ב-35 השנים האחרונות. מוזר לי.
אז זה קרוב. זה לא יגיע השבוע אבל באחד השבועות הקרובים, ככל שנתקדם עוד קצת וברגע שנצטייד בהגנה הנדרשת (שהתחלתי לבדוק במקרה בשבועיים האחרונים בלי לדעת כמה זה רלוונטי). לא חשבתי שזה יגיע כ"כ מהר (אם אפשר לקרוא לזה מהר). חשבתי שזה ייקח עוד כמה שבועות, אבל הסתבר שהיא מבחינתה כבר מוכנה, בעקרון. אני ביקשתי עוד קצת זמן כי אני בעיקר צריך לעשות לעצמי קצת סדר בראש וברגשות, לצאת מתחושת ה"וואט דה פאק קורה כאן?" ו"האם כל זה אמיתי או שחלמתי את זה בלילה?". לעשות את הצעדים לאט יותר ולחוות אותם בהדרגה, לעכל ולהפנים אותם.

מה שקשה לי בינתיים זה המרחק, זה להפרד בכל פעם מחדש. זה להיות מרוכז בעבודה. איך לעזאזל אמורים להמשיך בחיים הרגילים עם התחושות האלה והמחשבות האלה?

וקשה לי הלו"ז המחורפן. פעם היה לי זמן להרבה יותר דברים. עכשיו אני מבלה איתה כל זמן פנוי שיש לי, ואין לי זמן לדברים אחרים

וקשה לי להפנים שכל זה באמת קורה, אחרי כ"כ הרבה שנים של בניית חומות ועיבוי החומות, שנים של הצטנפות בפינה של הקונכיה, ועכשיו אני בחוץ לגמרי, אבל עדיין קצת חושש.

ועוד המון מחשבות בראש, והמון רצון לחלוק איתכם, ושאלות לשאול. אבל כבר מאוחר מאוד והמוח שלי גם ככה עמוס. אחזור מחר עם עוד סיפורים וגם שאלות, כנראה.

apocalipto

New member
יפה בהצלחה רבה

נראה שהכל זורם בסבבה
אתה נותן תקווה לכל אחד מאיתנו כאן

יש לי הרגשה שיש קבוצה של חסרי נסיון וקבוצה של בעלי נסיון
אלו שבעלי נסיון נותנים עצות
אלו שחסרי נסיון שואלים ומשתפים
ואני לא משתלב.. רק קורא ולומד.
אין לי איך לייעץ כי אין לי נסיון. מעניין אם זו בעיה שלי בלבד.

jSb1

New member
עוד דברים שקשים לי, ושאלות...

קשה לי ההרגשה התמידית שלמרות שאני לגמרי נמצא בתוך הסיטואציה ומחובר מאוד, משהו בי עדיין מתפעל שכל זה קורה. שהכל אמיתי. שבאמת אכפת לה ושהיא באמת מעוניינת בי. זה דברים שהפליאו אותי גם אחרי כמה שבועות של קשר וגם היום. יש בזה הרבה חיובי, בפליאה הזו, אבל יש בזה משהו די מוזר.
קצת מפריע לי שאני כל הזמן בשליטה ובודק מה קורה ומה עשינו ומה עדיין לא עשינו חושב על מה שיהיה בפעם הבאה. אני עדיין נהנה וזורם בסיטואציות, אבל זה מוזר לי וקצת מפריע. אבל אני מניח שזה טבעי כשמדובר בפעם ראשונה. שמים לב לכל דבר, כמו שנוסעים למקום חדש. הביקור החמישי כבר יהיה "על אוטומט" בלי לחשוב יותר מדי, אבל הפעם הראשונה צריכה להיות עם הרבה תשומת לב לדברים.
ומוזרה לי התופעה הביולוגית המוזרה המכונה "כאב ביצים"...

ופינת השאלות (שאני לא מאמין שאני שואל) :
המלצות/הערות/עצות שימושיות ל...סקס?
פינת השאלה ה
מביכה: מה עושים אם באמצע העניינים הזקפה קצת דועכת כשהקונדום כבר מולבש? צריך קונדום חדש או שזה יחזיק ויתפוס גם אחרי ההתעוררת המחודשת?

anna the best

New member
איזה כיף לשמוע סיפורים כאלה!

באמת ממש כיף

הייתי במקום הזה גם, של כל הלפני, וההרגשה של להיות מחוץ לעניינים כל הזמן בגלל זה וכל התסכול והלא לדעת ולהרגיש כל הזמן פספוס...
וזה כל כך כיף לשמוע סיפורי "הצלחה" ואנשים שמתקדמים וכל האופטימיות הזאת שנשמעת בהודעה שלך
שולחת לך הכי הרבה פרגון שבעולם!!
לגבי השאלה לא בטוחה 100%.. לדעתי אם מורידים אותו צריך חדש.
בהצלחה!!! ותהנו ותבלו יפה :)

dori78

New member
השנקל שלי בנושא הסקס

כמו שאתה מתאר את זה, הבחורה לגמרי איתך בעניין חוסר הניסיון.
זה אומר שרוב הסיכויים שהיא תזרום בקצב שלך גם באקט עצמו, אל תהיה בלחץ.
אם מדובר ב"דעיכה" רגעית ולא עד הסוף - אין בעיה להמשיך עם אותו קונדום, הוא יתפקד נפלא אחרי ההתעוררות המחודשת.
אם מדובר באובדן זקפה מוחלט - יש מצב שהקונדום ייפול מעצמו. בכל מקרה - אם הוא לא קרוע אין שום בעיה.

עלה והצלח

jSb1

New member
אני ממש לא מודאג ממנה,

אני מודאג קצת מעצמי
+

אני מניח שיהיה בסדר כמו שהיה עד עכשיו, זה רק נראה מפחיד לפני כן אבל כשאני מגיע לזה, הכל מסתדר וזורם טוב. אבל זה עדיין לא אומר שהמוח לא עוסק כל הזמן ב"מה יהיה" ו"איך היה".

Matzeket

New member
|תרנגולת גאה| |מלא נחת|

קודם כל ממש שמחה בשבילכם!
לא יכולה להסביר כמה מרגש לקרוא אותך מהצד וללוות אתכם וירטואלית בתהליך הזה.
השיתוף הזה (גם שלך וגם של סווינג בענייניה שלה ובהקשר אחר) כל כך חשוב, מעודד, נותן תקווה וגם איזושהי הצצה ל'איך דברים קורים' ו'מה צריך לעשות' וקצת שופך אור על כל ה'לא נודע' הזה שנקרא זוגיות ויחסים וזה מדהים בעיני!
תודה!

המלצות?
הדבר הכי טוב שאני יכולה להמליץ עליו זה להיות קשוב;
אליה, לגוף שלה, לתנועות שלה, למילים שלה.
אליך- מה נעים לך, מה עושה לך טוב,
לאהוב את עצמך. אותה ואותך מולה.
לא לפחד מלהביך את עצמך או מלנסות ...
לא לפחד לגעת, לנשק, ללחוץ, לנשוך, ללטף -
אבל (!!!!!!!) להיות קשוב אם משהו נעים או לא נעים או כואב.
להיות 'ברגע' ולא לחשוב אם 'אני מספיק טוב' או 'מספיק בסדר' או 'למה היא הפסיקה אותי' או 'זה לא מוזר'.. לנקות את כל המחשבות האלה.
פשוט להיות שם.
תסתקרן, תחקור, תרגיש, תלמד-
אותה ואתכם.

אל תשים מטרות או יעדים.
אל תתעסק בשאלות של לגמור או אורגזמה או איך את/ם נשמע/ים או איך את/ם אמור/ים להיות-
אם היא יודעת לאמר לך מה עושה לה טוב, זה נהדר.
אם לא- תגלו יחד
אבל זה לא מטרה (בעיני) שצריך לשים אותה ולמדוד הכל לפיה
[שלא תבין אותי לא נכון- אורגזמה זה נהדר. אבל זה שאין לא אומר שהסקס מיותר או לא נעים]
גם לא כמה אתה מחזיק או לא מחזיק , אם היה קצר או ארוך- חסר משמעות.

פשוט תהנו ממה שיש וממה שקורה ומעצם ההתנסות.
עם הזמן והנסיון והיכולת שלכם להכיר וללמוד אחד את השני דברים יגיעו.

לעניין הקונדום:
ענו לך.
יכול להיות שיחזיק מעמד ויכול להיות שלא- שיהיו לך מספיק שלא תהיה לך את הבעיה הזו
(הכי באסה שרוצים ומגלים שאין \= )
וכמובן, אם יש ספק אין ספק!

תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!

jSb1

New member
. באותו לילה שכתבת את ההודעה הזו היו כמה

התפתחויות מפתיעות שלא חשבתי שיגיעו כ"כ מהר. כנראה שהרגשתי ממש נוח. כל השלבים שבניתי לעצמי בראש, שיהיה לי נוח ללכת לפיהם ושאני צריך לעכל וכו', מסתבר שיש גם קיצורי דרך ונוח לי איתם

עדיין לא הגיע הסקס אבל זה כבר ממש מעבר לפינה...

תגובות לסימני השאלה

אם אתה מודע לכך שזאת פעם ראשונה לכל חוויה ולכן אתה בביקורת עצמית מתמדת ובקרה תוך כדי, אז תתפוס את עצמך בזמן אמת ותשחרר קצת! כי כמו שאמרת אתה גם ככה תטחן את זה במחשבות ותעכל ותפנים בזמן שאחרי ההתרחשויות.

תמיד יהיו דברים שקשים אבל הכל יחסי. אתם לא באותה כיתה, והיא לא באותו רחוב כמוך וככה זה אמור להיות בגילכם.
ריכוז בעבודה- ישתפר ורמת הלחץ יחד עם רמת המעורבות האישית שלהלחץ ולהפגע מאחרים בעבודה תרד משמעותית! אחרי ערב של עשית אהבה...הרופאים ממליצים לקחת פעם בבוקר ופעם בערב.

כאב ביצים: כי התרבות והידע הנוכחי שלך מכוון אותך למטרה אחת-לגמור... בהמשך תגלה שלא סתם שרים לנו שיש סקס אחר...
ומקום טוב להתחיל לחפש אחרי טבילת האש זה בהחלט אצל "המיסטיקנים" הסינים.

זקפה עם קונדום: חובה שלך, עליך להיות מודע ולשים שתי אצבעות או לתפוס איך שנוח לך את הקונדום שלא יחליק יותר מדי או יפול לגמרי במהלך חדירה (מרגיש כמו ד"ר רות לדבר ככה) וגינלית. אין שום בעיה עם בת זוג נהדרת כמו שלך לבקש פסק זמן לשניה לשם התארגנות התלבשות וכניסה מחדש. ברגע שקונדום ירד לגמרי או הגיע לנקודה של חילופי נוזלים רצוי להחליף ואין מה לנסות לעשות "UNDO". עצות שימושיות: תהנו! לשם כך שניכם צריכים להרגיש בטוחים ונינוחים מוכנים...

saritbs77

New member
אתה נמצא לא לבד

יש עוד אנשים כמוך שנמצאים במצבך........
מכירה מישהי שלא הכירה אפילו חבר בחיים שלה ולא הייתה בקשר רציני אף פעם

anesthesi

New member
בהצלחה! נשמעת תקופה מרגשת.

טוב שאתה לוקח את זה באיזי.

למה יש לי תחושה שאתה וחבר-אזרח בעולם הוירטואלי

הם אלה שמבלים כל היום מול סרטים כחולים במחשב?
לכו תעשו ביד תגרדו לעצמכם בבייצים ותעזבו את כולנו בשקט.

שמע, אני לסביות אז לענות על השאלות הטכניות שלך

שלך אני לא יכולה...
אבל הכי חשוב שתהייה קשוב לה והיא לך -תקשורת, כימייה רגישות.
לגמור זה לא הכל.
הכי חשוב הנאה מכל החוויה.

&nbsp

למעלה