אז זה סיפור חיי :)

haim20081

New member
אז זה סיפור חיי :)

אז אגיד לכם ככה... אני בחור הומו זה אורח חיי ואת הדרך הזו בחרתי.. בקרוב אני בן 33 ולאחר שנים של רצון להכיר בן זוג אמיתי ונאמן ורציני... זה נכשל! קו המחשבה שלי כרגע זה ממש להקים משפחה והלוואי גם ילדים.. אני חושב בכיוון שלהכיר אסקסואלית.. בגלל שאני חושב שחוץ ממין אני יכול להיות בן זוג מדהים חבר ידיד ומתחשב ורציני בזוגיות כלשהי עם אישה. אשמח לקבל עיצות אם הדרך הזו נכונה או לא? תודה. נ.ב. בטח יגידו אתה תהיה איתה ותמשיך ללכת עם גברים.. אז את זה אני לא יודע.. אבל מה שאני כן יודע זה שאני לא בחור שמתפרפר ועושה שטויות ברגע שאתמסד גם משפחתית אני ארגע ולא אשים את הקטע המיני בראש מעייניי.. תודה שוב.

george12

New member
לא רעיון טוב

למה שלא תקים משפחה עם בחור הומו א-מיני? אני חושבת שזה פוגע מדי אם תתחתן עם בחורה, הרי שקרים סופם להתגלות ולדעת שהתחתנת איתה למרות היותך הומו... הרי אישה רוצה שבן זוגה יימשך אליה, גם אם היא א-מינית, אני חושבת שזה לא יהיה בריא לאיש מהצדדים.

haim20081

New member
אני לא אמרתי שאני אשקר..

מי שתכיר אותי תדע עליי הכל.. ותצתרך להסכים עם הנטייה שלי. להקים משפחה עם הומו או א-מיני?! אני לא כל כך מאמין בזה.. אלה אם יוכיחו לי אחרת.. אני קצת חושש בנושא הזה.

george12

New member
אני מקווה שאין נשים כאלו

אתה חושב שתצליח למצוא מישהי שתסכים להתחתן עם בחור הומו?

haim20081

New member
הומו זה לא מילה גסה!

ובכלל יש מלא דו מיניים למיניהם שלא מספרים לנשים שלהם.. ונפגשים על ימין ועל שמאל עם עוד גברים (בטח גם את יודעת) הומו יכול להיות בעל טוב אמין כן ישיר..לאישה א-מינית. אני לא מבין למה את מתנגדת?!

george12

New member
אני לא מבינה למה אתה מתעצבן.

א. מי אמר משהו על מילה גסה? ב. אין לי שום בעיה עם יחסים חד מיניים. ג. אני מתנגדת כי אני מסרבת להאמין שיש אישה נואשת כל כך שתסכים להתפשר על העובדה שבעלה פשוט לא נמשך אליה, אפילו לא כי היא פחות יפה מאחרות אלא כי היא פשוט אישה. זה לגמרי מבטל אותה. שוב, גם נשים א-מיניות צריכות להרגיש שנמשכים אליהן כמו שכל בנאדם שבקשר צריך להרגיש, ללא קשר לנטיה המינית שלו. ד. מאיפה לעזאזל אני אמורה לדעת על דו מיניים שנפגשים עם גברים אחרים? זה נשמע לי טיפשי ופוגע, בשני הצדדים. בנאדם שלא מגשים את עצמו (גם בזוגיות) פשוט סובל, לא משנה כמה so called אישתך תשכנע את עצמה שזה מה שטוב לה, היא תרגיש פתטית ותרגיש שיכלה להשיג יותר טוב (לא בגלל האופי שלך אלא בגלל הנטיה שלך, שצריכה להתאים לשלה).

haim20081

New member
אני לא אמרתי שאני אשקר..

מי שתכיר אותי תדע עליי הכל.. ותצתרך להסכים עם הנטייה שלי. להקים משפחה עם הומו או א-מיני?! אני לא כל כך מאמין בזה.. אלה אם יוכיחו לי אחרת.. אני קצת חושש בנושא הזה.

תום127

New member
משפחה (הומו ואמינית )

אגב הכרתי זוג שחיים ביחד האישה היא אמינית והגבר הומו ויש ביניהם ידידות מאוד טובה יש להם ילדים ביחד . אני דווקא חושב שזה כן יכול לעבוד ... כמובן שהכל תלוי בנפשות הפועלות

p019

New member
אני לא רוצה גבר שימשך אלי פיזית

זו בדיוק המשמעות של להיות א-מיני - אין לך משיכה פיזית ומשיכה פיזית אינה מעניית אותך. אני משארת שלרוב הא-מיניים לא יפריע להם שימשכו עליהם פיזית - אבל נראה לי קצת אבסורדי אם א-מיני ירצא ירצה רק בן זוג שימשך אליו מינית. בכל מקרה - אני אישית יעדיף לא לצאת אם אדם מיני - ולא ממש משנה לי למה הוא נמשך - זה נראה לי מתקון לצרות.

george12

New member
כדי להימשך אליך פיזית עליו לחשוב שאת יפה, לא?

כבר נכתב פה בעבר שזה שונה ושרוב הא-מיניים כן מעוניינים בחיבוקים, נשיקות והפגנות חיבה כאלו, פשוט לא בסקס. האם את יכולה להתנשק אם מישהו שלדעתך הוא מכוער? הרי זה לא שלא-מיניים אין טעם.

p019

New member
מה הקשר בין יופי למשיכה מינית?

יש שאלה של יופי (שזה כמובן טעם אישי) ויש שאלה של סקסיות. אני לא יכולה להגיד שאדם מסויים סקסי יותר מאחר - כיוון שזה כולל מרכיב מסוים של משיכה מינית (לפחות עד כמה שהבנתי משיכה עם חברים מיניים) אבל יופי זה סיפור אחר. חוץ מיזה, אחרי שמקירים בן-אדם בכלל שוכחים איך הוא נראה בצורה אוביקטיבית וזוכרים רק את הדימוי שלו אצלך בצורה סוביקטיבית שנובעת בעיקר מהאופי שלו והיחסים בינייכם. הייתי רוצה מישהו שימשך אלי נפשית - הייתי רוצה מישהו שאני ימשך אליו נפשית - זה לא קשור למשיכה מינית כלל. יש א-מיניים שתוענים שהם יכולים להמשך נפשית רק למגדר אחד. אני אישית חושבת שאני יחולה להמשך נפשית רק לסוג מצומצם של בני אדם - אני לא רואה איך המגדר מנשה עבורי בכלל.

star2o

New member
את מאוד

דומה לי כי גם אני חושבת שיופי איפוא שהוא קשור לאופי..של האדם ,הבעיה שאנשים רק! מסתכלים על היופי של האדם ממול...ולא על תכונותיו הפנימיות וזה חבל! ויש משהו בדברים שלך שאחרי שמכירים מישהו אז שוכחים...איך הוא ניראה..!

haim20081

New member
נראה לי יותר חשוב החיבור ואסטטיות.. פחות ..

היופי והקטע של להיות חתיך הורס וכל מילות התואר החטטניות האלו....

somegirli

New member
לא נכון מה שאת א ומרת- אני לא אוהבת מין אבל

אני כן אוהבת בנים יפים - ואצא אך ורק אם כאלה............ יפים ומתאימים לי מבחינה אינטלקטואלית

p019

New member
מה בדיוק לא נכון?

אם אדם אינו נמשך אליך מינית או את לא נמשכת עליו מינית לא אומר שהוא יפה או לא יפה בעייניך. לא צריך לבלבל בין לחשוב שמישהו יפה למישהו מושך מינית (=פיזית). חוץ מיזה, אדם א-מיני אינו אדם "שלא אוהב מין". אלה אדם שלא נימשך מינית - חוסר האהבה למין הוא פועל יוצא ולא להיפך.

Reuven1969

New member
אני חושב שאתה אמיץ מאד ועושה את הצעד הנכון

אני חושב שאתה אמיץ מאד ועושה את הצעד הנכון ואם באמת תקים משפחה ותביא ילדים לדעתי תגיע אל האושר אני גבר א-מיני בן 39 כל החיים שלי חלמתי על אישה בית וילדים ורק השנה קיבלתי אומץ למרות המצב לא וותרת ולנסות להכיר אישה אני בהחלט מחזיק לך אצבעות ואומר לך שעדיף משפחה מאשר להיות בודד כי להיות בודד זה האוייב הגדול של האדם ומצד שני אין קשר בין אהבה לסקס אפשר לאהוב גם עם אין משיכה מינית העיקר יש כבוד, עזרה והבנה בהצלחה לך

Reuven1969

New member
אני חושב שאתה אמיץ מאד ועושה את הצעד הנכון

אני חושב שאתה אמיץ מאד ועושה את הצעד הנכון ואם באמת תקים משפחה ותביא ילדים לדעתי תגיע אל האושר אני גבר א-מיני בן 39 כל החיים שלי חלמתי על אישה בית וילדים ורק השנה קיבלתי אומץ למרות המצב לא וותרת ולנסות להכיר אישה אני בהחלט מחזיק לך אצבעות ואומר לך שעדיף משפחה מאשר להיות בודד כי להיות בודד זה האוייב הגדול של האדם ומצד שני אין קשר בין אהבה לסקס אפשר לאהוב גם עם אין משיכה מינית העיקר יש כבוד, עזרה והבנה בהצלחה לך

haim20081

New member
תודה רבה על החיזוק שאתה נותן לי.. ושתצליח..

באמת לא נעים להיות בודד אבל אף פעם לא מאוחר ואם תרצה אין זו אגדה.. שתצליח.

למעלה