אז זה קרה -- הקינואה הצליחה להשתחל אלי הביתה
אחרי משהו כמו 8 שנים שלא נגעתי בה, לא בבית ולא בחוץ, בלי שום סיבה מיוחדת מלבד רתיעה בלתי מוסברת, ודווקא כשהיא נמכרת במחיר מופקע - היא הצליחה להכנס לי לעגלת הקניות... לפני כשנה או יותר היתה אחת שגם הצליחה להשתחל אלי הביתה אבל לא זכתה לראות אור יום ואחרי יותר משנה נזרקה לפח אחרי שהפכה לקולוניית חרקים מפוארת.
אז הפעם אני נחושה לעשות את הצעד הבא ולפתוח את האריזה.. ואולי אפילו לבשל כמה גרגרים.
אני רק מתלבטת אם לבשל אותה כמו פסטה ולסנן ואז לצרף לה ירקות חיים או מבושלים, או לבשל אותה כתבשיל בדומה לאורז ביחד עם הירקות והתיבול. והאם לשטוף אותה לפני או לא?
אני יודעת שהיו פה המון המלצות אבל אני לא יודעת מה יותר טעים
וזה חשוב שהדייט הראשון שלנו יהיה מוצלח, כי גם ככה יש לי ספקות באשר למערכת היחסים הזו.
מה שכן, אני די רגישה לטעמי לוואי, אז מעדיפה המלצות לשיטה שתטשטש אותו (וזכור לי שיש לה טעם לוואי שכזה, למשוקצת הזו).
תודה!
אחרי משהו כמו 8 שנים שלא נגעתי בה, לא בבית ולא בחוץ, בלי שום סיבה מיוחדת מלבד רתיעה בלתי מוסברת, ודווקא כשהיא נמכרת במחיר מופקע - היא הצליחה להכנס לי לעגלת הקניות... לפני כשנה או יותר היתה אחת שגם הצליחה להשתחל אלי הביתה אבל לא זכתה לראות אור יום ואחרי יותר משנה נזרקה לפח אחרי שהפכה לקולוניית חרקים מפוארת.
אז הפעם אני נחושה לעשות את הצעד הבא ולפתוח את האריזה.. ואולי אפילו לבשל כמה גרגרים.
אני רק מתלבטת אם לבשל אותה כמו פסטה ולסנן ואז לצרף לה ירקות חיים או מבושלים, או לבשל אותה כתבשיל בדומה לאורז ביחד עם הירקות והתיבול. והאם לשטוף אותה לפני או לא?
אני יודעת שהיו פה המון המלצות אבל אני לא יודעת מה יותר טעים
מה שכן, אני די רגישה לטעמי לוואי, אז מעדיפה המלצות לשיטה שתטשטש אותו (וזכור לי שיש לה טעם לוואי שכזה, למשוקצת הזו).
תודה!
