אז זה קרה- ה- BBC עשו תכנית ריאליטי על התעמלות :)

Tammie

New member
אז זה קרה- ה- BBC עשו תכנית ריאליטי על התעמלות :)

הפורמט מאוד דומה לרוקדים עם כוכבים רק עם התעמלות במקום ריקוד.
יש 10 צוותים שכוללים סלבריטאי בריטי ומתעמל מקצועי. כל זוג צריך להציג תרגילים במגוון תחומים (התעמלות אקרובטית, אקרובטיקה אווירית, מכשירים ואומנותית). יש צוות שופטים מכובד שכולל את נדיה קומנץ' ואת לואיס סמית והם מעניקים ניקוד לכל זוג.
התכנית התחילה לא מזמן ועד עכשיו שודרו שלושה פרקים (כל אחד של שעה וחצי)
אפשר לראות אותם ב- BBC - iPlayer בקישור הזה
זה חסום לאנגליה, אבל אפשר להתקין תוסף כמו שאנחנו כבר רגילים

אני בגדול לא רואה תכניות ריאלטי בכלל, אבל את זאת פשוט חייבים לראות!
תהנו

trilliane

Well-known member
מנהל
יש! מתה על תוכניות כאלה והן ממש לא ריאליטי

שעשועונים ותחרויות מעולם לא נחשבו ל"ריאליטי" עד שנהיו תכניות מדמות מציאות (כאלה שמנסות לעקוב אחרי אנשים בחייהם הרגילים) ואז משום מה התחילו לקרוא לכל תחרות שמשודרת בטלוויזיה "ריאליטי"; אבל אין שום "ריאליטי" בספורט או באמנויות הבמה (אלה תכנים טליווזיוניים פר אקסלנס!), וידוענים הם לא אנונימיים שמנסים להתפרסם דרך מעקב על חייהם הפרטיים...
&nbsp
דווקא ל"רוקדים עם כוכבים" פחות התחברתי (זה היה ה"אדולן" שלי אחרי "נולד לרקוד" המדהימה שגוועה כאן בטרם עת) למעט מעקב מדוקדק אחרי שון ג'ונסון כמובן (פעמיים!) וג'ניפר גריי (שאף אחד לא שם בפינה). ניסיתי לעקוב גם אחרי אלי רייזמן אבל היא פחות עושה לי את זה. לעומת זאת ל"מחליקים עם כוכבים" ששרדה עונה קצרצרה ב-ABC התחברתי עד מאוד וגמעתי כל פרק בשקיקה (והתאהבתי בג'וני ויר שהיה אחד השופטים, שלימים אפילו הודה שהוא קוויר (כאילו דה?!) ואני חורשת על סרטונים שו ביוטיוב מפזז על הקרח לצלילי מיטב להיטיה של ליידי גאגא... אמיתי לגמרי).

למעלה