אז זו הנקמה המתוקה, הא? ואני לתומי חשבתי שהם נהנים יותר.
S Sefy New member 30/12/03 #2 אז מתי אני רואה אותך ככה ? ../images/Emo3.gif אני אפילו אגיע עד ירושלים בשביל זה
S Sefy New member 30/12/03 #6 תחזרי על ההצעת סקס שאמרת לי ../images/Emo3.gif שלא תאמרי שלא ניסיתי להזהיר אותך מראש! אכלת אותה!
S Sefy New member 30/12/03 #8 זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת! ../images/Emo12.gif את אמרת שהצעת לי סקס ואני סירבתי! (וזה היה פה בפורום) אז קדימה
זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת! ../images/Emo12.gif את אמרת שהצעת לי סקס ואני סירבתי! (וזה היה פה בפורום) אז קדימה
V Vdrums New member 30/12/03 #10 נו ואם היא הציעה לך סקס? מה הבעיה? הרי אתה בכל מקרה תסרב. לא הבנתי על מה הויכוח...
S Sefy New member 30/12/03 #11 שאני רוצה את ההזדמנות לסרב! ../images/Emo6.gif לא אומרים לי שהציעו לי ואני סירבתי בלי שאני אדע על זה! אני רוצה לדעת שהציעו לי, אולי אני אעשה לה דווקא ואומר כן ?
שאני רוצה את ההזדמנות לסרב! ../images/Emo6.gif לא אומרים לי שהציעו לי ואני סירבתי בלי שאני אדע על זה! אני רוצה לדעת שהציעו לי, אולי אני אעשה לה דווקא ואומר כן ?
V Vdrums New member 30/12/03 #12 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח אני סירבתי פעם (וכך דחיתי את איבוד הבתולים ב3 שנים) אני לא מאמין שתפתיע עם תשובה חיובית.
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח אני סירבתי פעם (וכך דחיתי את איבוד הבתולים ב3 שנים) אני לא מאמין שתפתיע עם תשובה חיובית.
S Sefy New member 30/12/03 #13 גם אני לא! אבל אני דורש הזדמנות ../images/Emo3.gif אולי אני אפתיע ? אולי לא ? אולי אני אומר כן, היא תהיה כל כך המומה שלא תסכים לזה ? אה ? אה ?
גם אני לא! אבל אני דורש הזדמנות ../images/Emo3.gif אולי אני אפתיע ? אולי לא ? אולי אני אומר כן, היא תהיה כל כך המומה שלא תסכים לזה ? אה ? אה ?
ס סקארלט אוהארה New member 30/12/03 #14 באותו ההודעה בדיוק כתוב שאתה לא זוכר, ומה שאתה לא זוכר, לא קיים
S Sefy New member 30/12/03 #15 יא מתחמקת אחת, לא כתוב! ../images/Emo3.gif את אמרת שהצעת, או שתעמדי מאחורי ההצעה שלך או שתודי שאת ביישנית או שתודי שלא סירבתי לך, כי פה ועכשיו ומול כולם אני אומר לך כן דווקא! עכשיו נראה אותך
יא מתחמקת אחת, לא כתוב! ../images/Emo3.gif את אמרת שהצעת, או שתעמדי מאחורי ההצעה שלך או שתודי שאת ביישנית או שתודי שלא סירבתי לך, כי פה ועכשיו ומול כולם אני אומר לך כן דווקא! עכשיו נראה אותך
ס סקארלט אוהארה New member 30/12/03 #16 מתי קובעים? כל הפורום ואשתו [אפילו דן, שלא פה לעיתים] יודע שאתה לא תשכב איתי, אז אל תאיים.
S Sefy New member 30/12/03 #17 מה זאת אומרת מתי קובעים ? ../images/Emo12.gif את הורסת לי פה תוכניות! את אמורה לאמר שלא הצעת אף פעם ואם אני אומר כן אז שאני לא הטעם שלך! זה לא הולך ככה!!
מה זאת אומרת מתי קובעים ? ../images/Emo12.gif את הורסת לי פה תוכניות! את אמורה לאמר שלא הצעת אף פעם ואם אני אומר כן אז שאני לא הטעם שלך! זה לא הולך ככה!!
S Sefy New member 30/12/03 #19 את עושה לי דווקא נכון ?? ../images/Emo9.gif את אמרת לי שאני לא הטיפוס שלך! גם אני בלי ניסיון! אני לא חתיך! את בטח לא מרגישה טוב, נכון ? זה השפעת!
את עושה לי דווקא נכון ?? ../images/Emo9.gif את אמרת לי שאני לא הטיפוס שלך! גם אני בלי ניסיון! אני לא חתיך! את בטח לא מרגישה טוב, נכון ? זה השפעת!