אז זייהו השביתה´לה הסתיימה לה...

Silviya Bamper

New member
אז זייהו השביתה´לה הסתיימה לה...

הגיע הזמן לחזור וללמוד מקווה שלא התבאסתם יותר מידי מהחזרה ללימודים
אז לכל מי שחוזר מחר וכבר חזר ללימודים מקווה שתהנו מכל רגע בבי"ס למרות שזה ממש קשה ביחד עם המבחנים, העבודות והשעורים המעיקים
אבל... נסו להנות מזה...
אל תכבידו על עצמכם יותר מידי בעניין הציונים כי אם יוצא לפעמים ציון שהוא לא ממש לרוחנו, עדיין הציונים הם לא אלא שמשקפים את האופי המקסים של כל אחד ואחת כאן... שתהיה לכולנו שנת לימודים פורייה
וגם שנה טובה צריך להתחיל ולאחל! וכמה שהברכות והאיחולים האלו נדושים אני פשוט חייבת לאחל לכם אותם! אז שנה של אהבה
שנה של המון המון צחוק
שנה של רגעים קטנים כאלה שפשוט עושים חם על הלב וגורמים לכל הצרות והדברים הרעים להשכח לרגע קט... חיוך של ילד קטן
מתנה ממש שווה...
צילצול ממשהו שאתה נורא אוהב ולא דיברתם מלא זמן... שנה של אור
שנה של יחד
שנה של כייף... אז שנה טובה! ומ ת ו ק ה
שנהיה ל
ולא ל
(אז מה אם שינתי את זה... אני סתם מתלהבת מהאייקונים, מותר לי!
) וחס וחסה ששום
לא תתקרב אליכם רק אתם תזכרו שאני אוהבת את כולכם
אחד אחד, אחת אחת. נשיקה
וחיבוק ענקי
שלכם, לימור.

לי לא הייתה שביתה....

אז אני לא מבואסת מזה...אני מבואסת מזה שלא הייתה לי שביתה בכלל...חח ואני עדיין בשוק מהמערכת החדשה שלי..כל כך קלה...מיליון שעות חופשיות...וימים קצרים..זה חדש לי ! אהה ולימור ! גם לך! את כל הדברים האלה שכתבת...ועוד...ושנה טובה לכולם! ואני שומעת עכשיו את השיר של קוקו.. כל היום ברחובות מסתובב בין חנויות זאת העבודה שלי זאת הפרנסה שלי. פקח אני פורק סחורה תכף אשוב פקח אני פורק סחורה אל תיתן דו"ח צא איתי גבר אחי, גם אני מזרחי ! ושאף אחד לא יגיד לי שהשיר הזה לא קורע....!

ממ חזרתי הרגע מ3 שעות

בסלון עם אמא שלי והסרט "שר הטבעות", לא רע אני חייבת לציין... שמעתי שאין שביתה ואני לא יודעת מה לעשות, מה אני ילבש? אוף..... ומה אני צריכה לקחת איתי בכלל?! פאק שונאת דילמות שכאלה...

Silviya Bamper

New member
מה צריך לקחת?!

יומן, עט, כדור נגד כאב ראש ואוכל אם רוצים... חשוב מאוד- לא לקום עצבניים להיכנס ברגל ימין לבי"ס ולכיתה ולהמנע מלראות
מה ללבוש?
אין לי כוח לעשות רושם על אנשים (לא שמה שאני אי פעם אלבש יעשה על מישהו רושם...) אבל אני כבר יודעת מהיום הראשון של החופייש מה אני אלבש... למרות שעקב שהותי בפולנייה התיכנון השתנה כי קניתי בגדים
. בלאכס שונאת גם דילמות מעצבנות כאלו
אבל איך אומרים... שאלה יהיו הצרות שלנו
לימור-מתרגשת-

רותם טל

New member
היום הייתי בבית ספר

רק לכמה שעות היה לנו פגישת מחנכת,היא נראית ממש חמודה, אבל בטח זה סתם הראש הראשוני והכיתה בס-דר.. יצאתי עם החברות ת שרציתי להיות אז זה בסדר, השאר אני לא מכירה אבל נכיר.. אז שיהיה לנו שנה טובה לכולם.. ו-
..

מממממ רותם, עולה לי´....

זאת השנה הכי כיפית שהייתה לי בבית ספר, למרות כל הלחץ...

ש ק ד ב ת

New member
להתחלת השנה-למחר בשביל התיכוניסטים

28.8.02 סטיתי קצת מהשביל, ברחתי קצת מהרגיל, חייכתי וצחקתי, את הכאב שחקתי, רצתי בין פרחים, שכחתי איך בוכים, נתתי ואהבתי, תהיתי וחשבתי, הרחתי מהכל, שמעתי את הקול, וראיתי ויגעתי, טעמתי ונגעתי, רציתי ועשיתי, אזרתי אומץ וניסיתי, סטיתי קצת מהשביל, ברחתי קצת מהרגיל. ועכשיו אני צריכה לצעוד חזרה, לשביל הרגיל של השיגרה. לא כל-כך בא לי, לא רוצה כל-כך, עד שסוף סוף הלב שלי קצת נח...? אבל אגרתי כוח עשה לי טוב לברוח, אז עכשיו תנו לי רק שנייה, אני מיד חוזרת לשביל שלי להמשיך עם הבנייה. מחר חוזרים ללימודים, אנחנו לפחות התיכוניסטים ואלו שלא שבתו,וזה גם מוקדש לכל אלה שחזרו-פשוט אני מרגישה רק מחר את ה-1 בספטמבר.. רגשות מעורבים מציפים אותי, לא יודעת אם לשמוח או לבכות. אבל אני מאמינה, שכמו כל דבר, גם זה בסופו של דבר לטובה. אז חוזרים לשיגרה, הכלול בעומס נפשי ופיזי, השקעה בכל המובנים, וקצת פחות זמן. אני חושבת שאחרי חופש כזה , אני מוכנה לכל זה. תמיד יש את החשש הקטן הזה, אבל זה תמיד ככה, אז אני לא דואגת. יהיה טוב, נכון
גם אם יהיה קצת קשה, וגם אם יהיה קצת עמוס ולחוץ וגדוש, גם את זה נעבור... גם את זה נעבור. לוקחת נשימה ארוכה, ועוד מעט, ממש אוטוטו מתחילה דרך חדשה, וסוגרת דלת אחרת. מי יתן והדרך החדשה תהיה יפה וטובה, אני מאחלת את זה גם לכם, חבר´ה, וגם לי. אז אנחנו סטינו קצת מהשביל, ברחנו קצת מהרגיל, אבל עכשיו אנחנו צועדים חזרה לשביל הרגיל של השיגרה, וממש עוד מעט נחזור כל אחד לשביל האישי הפרטי שלו כדי להמשיך עם הבנייה ולבנות את הדבר הכי יפה והכי אדיר שכל אחד מאיתנו יכול לבנות. ואנחנו יכולים, חבר´ה. אנחנו יכולים.
בהצלחה לכולם, שקד

למעלה