אז חוץ ממחסור בכסף ושעמום נוראי...

anat 113

New member
אז חוץ ממחסור בכסף ושעמום נוראי...

אין לכם דברים טובים להגיד על החופש, אתם בחופש!!!! מספיק שאין לימודים, חוץ מזה בטוח שיש לכם מה לעשות החופש שלי,אישית מאוד עמוס.
 

העצלנית

New member
אני רוצה בית ספר .

תודו שנבהלתם. אני רוצה לחזור רק בשביל החברים שלי וכי נמאס לי להיות בבית. חברה שלי טסה לגרמניה ל3 שבועות והיא כמעט היחידה כאן. הרולר שלי הרוסים. אני צריכה ללכת לרופאת שיניים ביום ראשון הבא ומועד עשיית הקעקוע נדחה ונדחה. לפחות יש ספרים ומזגן
 
לא נבהלתי

אבל אני מודאגת מאוד ממך ....מזה את לא מתביישת איך את יכולה לעשות את זה לעצמך......מילא פירסינג הייתי מקבלת אבל זה...... בושי לך!!!!!! מי קורא לכל הרוחות ספרים בחופש?!?!?!?1 קעקוע אני מבינה אבל ספרים?!@?!?!? חכי שאמא תשמע על זה
 

העצלנית

New member
אמא עושה איתי קעקוע

ועל ספרים אני מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתת. ןאמא הורגת אותי כי אני קוראת יותר מהר ממנה. חחחחחחחחחחחח שתוכל את הלב לה יש גוף אולי אבל לי יש מוח. סטימצקי זו החנות המעודפת עליי.
 

העצלנית

New member
ממש לא.

אני כועסת אליה כי היא רזה ואני לא. ויש לנו מריבות חבל על הזמן לפעמים כי אני מתעצבנת מהר. כשאנחנו רבות בטלפון כשאני בבית ספר ואני לא מתקשרת כמה ימים הביתה ומחכה שהיא תישבר ראשונה. זאת מריבה רצינית. בדרך כלל אני נרגעת מהר. אבל בזמן האחרון בעקבות משבר גיל ה40 הממשמש ובא היא השתגעה עשתה עגיל בפופיק ועכשיו קעקוע זה מוגזםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל מה אכפת לי אני רציתי מלא זמן ואני גם עושה נזם חדש באותה הזדמנות.
 

העצלנית

New member
את כבר אמורה לדעת!!!!!!!!!!!

אני לא שפויה בעליל לפחות לא בשעה הזאת של הלילה לילה טוב לכולם
 

anat 113

New member
מה אני לא מבינה?

אין לך עוד חברים חוץ ממנה? תעשו משהו חוץ מלשבת בבית. בלי שום קשר גם אני טסה ל3 שבועות במסגרת משלחת נוער, גם היא הולכת עם משלחת נוער?
 

העצלנית

New member
לא אין לי כאן

כולה 47 משפחות כמה ילדים יש בנמצא כבר. בגלל זה עברתי. הייתי מתה לעשות עוד משהו אבל אין מה. מה שמזכיר לי שאכלתי היום יותר מידי פירות מהעצים וזה עשה לי רעוגם יש לי כאב ראש עכשיו. והיא טסה למשפחה שלה בגרמניה- אמא שלה משם.
 
למעלה