אז חזרתי... ../images/Emo122.gif
זה היה קשה אבל עשיתי את זה. שרדתי טיול שנתי של 3 ימים עם השכבה שלי (אפשר להבין שאני לא אוהבת אותם ממש). אני חייבת להגיד שזה היה זוועה. ומדוע? אז ככה? -מאחר וארוחה כמו שצריך אוכלים רק בערב אז אספר על ערבי הטיול. בערב הראשון נכנסתי לחדר האוכל וראיתי מול פרצופי דבר ראשון קבב, שאגב גם הסריח את כל המקום, זה היה מזעזע ומגעיל והוא היה נראה רע מאוד (גם אוכלי הבשר אמרו את זה). לידו אני מוצאת אורז לא אורז, כלומר- משהו שנראה כמו אורז כשהוא עוד בשקית רק מעשן... כמה סנטימטרים לידו אפשר היה למצוא מעין דייסה שאח"כ התגלה לי שזה אמור היה להיות פירה. הסלט נראה היה כאילו עשו טובה לחתכו אותו לפני שבוע והגישו אותו עכשיו בלי שיהיה במקרר.ואחרי שראיתי את כל זה הגעתי למסקנה שאני לא אשאר לראות מה מגישית לצמחונים. ולכן, מאחר וזה היה ערב חופשי וברגע שמסיימים לאכול אפשר ללכת לטייל לבד איפה שרוצים, אני הלכתי לאכול בחוץ. אני חייבת להודות שיש פלאפל ממש ממש ממש טוב באילת. ונעבור לערב השני. אז אכלנו בבית מלון בו עשו לנו את המסיבה שלנו.. מקום מפואר עד כדי כך שכולנו היינו בטוחים שלוקחים אותנו לחתונה בגן אירועים או משהו כזה. וכמובן כל אשר היה לצמחונים לאכול היה סלט תפוחי אדמה ואורז. לא שזה רע, להיפך זה יכול להיות נחמד מאוד, אם זה לא היה באותה צלחת עם הבשר כשכל הריח של הבשר נמצא על כל האוכל. היה לי קשה להריח את זה אז גם לאכול את זה היה בלתי אפשרי. מה עשיתי אז? שתיתי מים. הרבה מים מאחר ורקדתי כמו מטורפת, אבל רק מים. ועכשיו הגענו ליום השלישי-הדרך חזרה הביתה מאילת. עשינו מליון עצירות לשירותים וכו´. והמקום היחיד שהיה מקום לקנות אוכל היה במסעדה בשרית שהיה לי קשה להכנס אליה אבל הייתי ממש ממש חייבת לקנות לי משהו לישתות ומה לעשות גם לאכול מאחר וכבר שלושה ימים שכל מה שאכלתי היה פלאפל, אז קניתי לי לחמניה עם חומוס צ´יפס וסלט. היה לי קל יותר לאכול את זה כי האף היה סתום באותו יום ולא ידעתי אם זה הסריח או לא. זה בכל זאת עשה לי בחילה והקאתי את זה ברגע שהגעתי הביתה (לא, לא הכרחתי את עצמי להקיא). אז מה עושים עם טיולים שנתיים? לי זה כבר לא יעזור כי זה היה, לשמחתי, טיול שנתי אחרון לתמיד. אבל עצות לאלו שעוד יוצאים... מקווה שלכם יהיה יותר קל ממה שהיה לי.. אה, כן, אני גם חזרתי מאוד מאוד צרודה... אוהבת, הדר
זה היה קשה אבל עשיתי את זה. שרדתי טיול שנתי של 3 ימים עם השכבה שלי (אפשר להבין שאני לא אוהבת אותם ממש). אני חייבת להגיד שזה היה זוועה. ומדוע? אז ככה? -מאחר וארוחה כמו שצריך אוכלים רק בערב אז אספר על ערבי הטיול. בערב הראשון נכנסתי לחדר האוכל וראיתי מול פרצופי דבר ראשון קבב, שאגב גם הסריח את כל המקום, זה היה מזעזע ומגעיל והוא היה נראה רע מאוד (גם אוכלי הבשר אמרו את זה). לידו אני מוצאת אורז לא אורז, כלומר- משהו שנראה כמו אורז כשהוא עוד בשקית רק מעשן... כמה סנטימטרים לידו אפשר היה למצוא מעין דייסה שאח"כ התגלה לי שזה אמור היה להיות פירה. הסלט נראה היה כאילו עשו טובה לחתכו אותו לפני שבוע והגישו אותו עכשיו בלי שיהיה במקרר.ואחרי שראיתי את כל זה הגעתי למסקנה שאני לא אשאר לראות מה מגישית לצמחונים. ולכן, מאחר וזה היה ערב חופשי וברגע שמסיימים לאכול אפשר ללכת לטייל לבד איפה שרוצים, אני הלכתי לאכול בחוץ. אני חייבת להודות שיש פלאפל ממש ממש ממש טוב באילת. ונעבור לערב השני. אז אכלנו בבית מלון בו עשו לנו את המסיבה שלנו.. מקום מפואר עד כדי כך שכולנו היינו בטוחים שלוקחים אותנו לחתונה בגן אירועים או משהו כזה. וכמובן כל אשר היה לצמחונים לאכול היה סלט תפוחי אדמה ואורז. לא שזה רע, להיפך זה יכול להיות נחמד מאוד, אם זה לא היה באותה צלחת עם הבשר כשכל הריח של הבשר נמצא על כל האוכל. היה לי קשה להריח את זה אז גם לאכול את זה היה בלתי אפשרי. מה עשיתי אז? שתיתי מים. הרבה מים מאחר ורקדתי כמו מטורפת, אבל רק מים. ועכשיו הגענו ליום השלישי-הדרך חזרה הביתה מאילת. עשינו מליון עצירות לשירותים וכו´. והמקום היחיד שהיה מקום לקנות אוכל היה במסעדה בשרית שהיה לי קשה להכנס אליה אבל הייתי ממש ממש חייבת לקנות לי משהו לישתות ומה לעשות גם לאכול מאחר וכבר שלושה ימים שכל מה שאכלתי היה פלאפל, אז קניתי לי לחמניה עם חומוס צ´יפס וסלט. היה לי קל יותר לאכול את זה כי האף היה סתום באותו יום ולא ידעתי אם זה הסריח או לא. זה בכל זאת עשה לי בחילה והקאתי את זה ברגע שהגעתי הביתה (לא, לא הכרחתי את עצמי להקיא). אז מה עושים עם טיולים שנתיים? לי זה כבר לא יעזור כי זה היה, לשמחתי, טיול שנתי אחרון לתמיד. אבל עצות לאלו שעוד יוצאים... מקווה שלכם יהיה יותר קל ממה שהיה לי.. אה, כן, אני גם חזרתי מאוד מאוד צרודה... אוהבת, הדר