אז חזרתי...

xenocide

New member
אז חזרתי... ../images/Emo122.gif

זה היה קשה אבל עשיתי את זה. שרדתי טיול שנתי של 3 ימים עם השכבה שלי (אפשר להבין שאני לא אוהבת אותם ממש). אני חייבת להגיד שזה היה זוועה. ומדוע? אז ככה? -מאחר וארוחה כמו שצריך אוכלים רק בערב אז אספר על ערבי הטיול. בערב הראשון נכנסתי לחדר האוכל וראיתי מול פרצופי דבר ראשון קבב, שאגב גם הסריח את כל המקום, זה היה מזעזע ומגעיל והוא היה נראה רע מאוד (גם אוכלי הבשר אמרו את זה). לידו אני מוצאת אורז לא אורז, כלומר- משהו שנראה כמו אורז כשהוא עוד בשקית רק מעשן... כמה סנטימטרים לידו אפשר היה למצוא מעין דייסה שאח"כ התגלה לי שזה אמור היה להיות פירה. הסלט נראה היה כאילו עשו טובה לחתכו אותו לפני שבוע והגישו אותו עכשיו בלי שיהיה במקרר.ואחרי שראיתי את כל זה הגעתי למסקנה שאני לא אשאר לראות מה מגישית לצמחונים. ולכן, מאחר וזה היה ערב חופשי וברגע שמסיימים לאכול אפשר ללכת לטייל לבד איפה שרוצים, אני הלכתי לאכול בחוץ. אני חייבת להודות שיש פלאפל ממש ממש ממש טוב באילת. ונעבור לערב השני. אז אכלנו בבית מלון בו עשו לנו את המסיבה שלנו.. מקום מפואר עד כדי כך שכולנו היינו בטוחים שלוקחים אותנו לחתונה בגן אירועים או משהו כזה. וכמובן כל אשר היה לצמחונים לאכול היה סלט תפוחי אדמה ואורז. לא שזה רע, להיפך זה יכול להיות נחמד מאוד, אם זה לא היה באותה צלחת עם הבשר כשכל הריח של הבשר נמצא על כל האוכל. היה לי קשה להריח את זה אז גם לאכול את זה היה בלתי אפשרי. מה עשיתי אז? שתיתי מים. הרבה מים מאחר ורקדתי כמו מטורפת, אבל רק מים. ועכשיו הגענו ליום השלישי-הדרך חזרה הביתה מאילת. עשינו מליון עצירות לשירותים וכו´. והמקום היחיד שהיה מקום לקנות אוכל היה במסעדה בשרית שהיה לי קשה להכנס אליה אבל הייתי ממש ממש חייבת לקנות לי משהו לישתות ומה לעשות גם לאכול מאחר וכבר שלושה ימים שכל מה שאכלתי היה פלאפל, אז קניתי לי לחמניה עם חומוס צ´יפס וסלט. היה לי קל יותר לאכול את זה כי האף היה סתום באותו יום ולא ידעתי אם זה הסריח או לא. זה בכל זאת עשה לי בחילה והקאתי את זה ברגע שהגעתי הביתה (לא, לא הכרחתי את עצמי להקיא). אז מה עושים עם טיולים שנתיים? לי זה כבר לא יעזור כי זה היה, לשמחתי, טיול שנתי אחרון לתמיד. אבל עצות לאלו שעוד יוצאים... מקווה שלכם יהיה יותר קל ממה שהיה לי.. אה, כן, אני גם חזרתי מאוד מאוד צרודה... אוהבת, הדר

Neta558

New member
טיולים שנתיים-לא להכנע! ../images/Emo13.gif

כל הטבעונים שעוד לא יצאו לטיולים שנתיים, היכונו היכונו, ועשו זאת מראש... דאגו להודיע לביה"ס שאתם טבעונים ולבקש מראש שידאגו לכם לאוכל טבעוני בטיול! סתיו ואוריה בודאי יוכלו לספר שכאשר מאגדים את כל הטבעונים+אלרגים לחלב+אוכלי ביצי חופש+צמחונים שאכפת להם, אפשר להגיע להסדר עם ביה"ס
אל תוותרו מראש... במקרה הכי גרוע תאלצו להביא אוכל איתכם, או להסתדר במקום אכשהו, אבל במקרה הטוב, ידאגו לכם לאוכל טבעוני! (וזה באמת לא מצריך הרבה מאמץ מצב ביה"ס, חשוב להבהיר זאת להנהלה!) בהצלחה, וטיול נעים! והדר, בכלל לא מרגישים שאת צרודה

xenocide

New member
אז ככה..

אני הודעתי והזכרתי מספר פעמים במשך השבוע שלפני הטיול שאני צמחונית ואני לא אוכלת בשר. אבל בגלל שאני בין מספר מאוד מצומצם (4 בנות) של צמחונים זאת בעיה. כל שאר השכבה שלי מתענגת על בשר גם אם הם אומרים שזה נראה רע (דוגמאת הקבב המדובר). אגב, אני מתאימה לפה מקרה אחר שקרה לי. הייתי עם אמא בקניות לקראת הטיול השנתי כי, מה לעשות, צריך לאכול שם משהו אז אוכלים ממתקים... ובחוץ היה דוכן של זוגלובק שהסריח את כל המקום כי הכינו שם בשר. לי זה עשה בחילה וזה לא מפתיע אבל ראיתי המון אנשים שקנו שם בזמן שהם מחזיקים את החולצה על פניהם כדי לא להריח. מה ההגיון בלקנות משהו שאתה לא מסוגל להריח. הרי הריח הוא חלק מחוש הטעם. אני זזתי הצידה והחזקתי את עצמי שלא להוציא את מה שלא אכלתי באותו יום ואנשים שעברו לידי הסתכלו עלי כאילו אני ילדה קטנה שאיבדה את אמא. אפילו היה אחד ששאל אותי למה אני עומדת באיזור רחוק מהחנות לבד, עניתי לו בתשובה קלילה-"תתקרב ותבין." אחרי כמה דקות הוא חזר ואמר לי שאם הוא לא היה חייב לקנות חלב (סויה) הוא לא היה מתקרב לשם. ואפילו זה לא הצליח לגרום לי להרגיש טוב יותר או לפחות משועשעת משהו. מה שאני לא מבינה זה למה אף אחד לא עושה משהו נגד זה שהם מוכרים שם? אני רק חייבת לציין לטובה את החנות (חצי חינם)-יש שם גן עדן קטן לטבעונים (המון מעדנים והמון משקאות וכו´...)

MooN aka asdfgh

New member
לי דווקא בנושא הזה הטיול השנתי זכור

לטובה... דאגו לצמחונים לאוכל טוב, שהיה אפילו יותר טוב מזה של הקניבלים... האוכל שלהם באמת היה מגעיל ואילו שלנו היה טוב, טעים ומזין... עד כדי כך שהרבה קניבלים התחילו להתחזות לצמחונים כדי לקבל את המנות המיוחדות... חוץ מזה, אני זוכר שכשאכלנו בשטח, הקניבלים עמדו כולם בתור ארוך כדי לקבל את המנה שלהם, ולצמחונים היה תור נפרד קצר ביותר, כך שקבלת הארוחה הייתה כמעט מיידית. כנראה שזה תלוי בבי"ס, הבי"ס שלי יצא ממש טוב מהבחינה הזו!!!

smiling moon

New member
אני גם חזרתי אתמול מטיול שנתי

ולנו היה ממש קל. יש דיי הרבה צימחונים בשכבה שלי ו2 טבעעונים. פנינו לרכזת שכבה וביקשנו ממנה שהשניצל טופו היה של זוגלבק טבע. בבוקר שכולם אכלו ביצים וגבינות אנחנו אכלו חומוס והיה לנו חלב סויה מהבית. אז זהו היה מוצלח מאוד מבחינת אוכל וגם מכל בחינה אחרת. אם למישהו כן יש בעיה מנות חמות יכולת תמיד לעזור. סוף שבוע נעים סתיו

xenocide

New member
זה...

...חלק מהעניין. בית הספר הנחמד (NOT) שלי לא יוצא בסדר בשום דבר. הוא תמיד מתגלה כחסר התחשבות (לא יכולתי ללכת לאחד המסלולים בגלל בעיות גב-אז השאירו אותי ליד האוטובוס... אסור היה לי לעלות לאוטובוס אז שכבתי על חצץ-עם בעיות גב...)

לא יודעת בקשר לטבעונים

כי לא נראה לי שיש לנו בכלל בשכבה אבל לצמחונים אין שום בעיה אצלנו שואלים לפני הטיול מי צמחוני ומסדרים לו אוכל שהוא הרבה יותר טעים מהבשרי יש גם כאלה שאומרים שהם צמחונים למרות שהם לא רק בשביל שיסדרו להם אוכל צמחוני ויותר טעים... מעניין באמת אם אני אהיה טבעונית עד הטיול השנתי (בתקווה) אז מה יסדרו לי לאכול

xenocide

New member
כמו שכבר אמרתי...

גם אצלינו שואלים מי צמחוני (אף פעם לא שמתי לב לשאלה מי טבעוני) והודעתי שאני צמחונית... יכול להיות באמת שהיה אוכל צמחוני טעים בחדר האוכל אבל אני לא יכולתי לסבול לשבת שם בגלל הריח...

rastotman

New member
לא שואלים מי טבעוני

או כמו שאומר השחר הכרמיאלי הידוע- צמחונות זו מחלה/ טבעונים צריכים למות! -פשוט מביאים אוכל מהבית, תירס ותפוזים זה אולי קצת כבד, אבל לא כדאי לסמוך על חדר אוכל. בגדנ"ע למשל החליטו לפנק אותנו ושמו גבינה צהבובה גם בסלט, והאיש מחלק האוכל הבשרי/צמחוני חשב שטבעונים אוכלים רק דגים.
.

greenit

New member
הטיול השנתי האחרון שלי

בבית ספר שבו למדתי תמיד שאלו מי צמחוני. בטיול השנתי האחרון כבר הייתי טבעונית (היחידה)אבל זה היה כשהייתי פחות משבוע טבעונית ככה שלא ממש ידעתי "מה מותר ומה אסור". בכל אופן כמובן שהבאתי אוכל מהבית (אוכל עלק... לחם שיכולתי לאכול אותו רק ביום הראשון *כי ככה אני*, זיתים ושוקולד מריר) בסופו של דבר כשהמורים הלכו לקנות אוכל הם קנו לי גם (ודאגו שאני אוכל) אבל זה היה בגלל שהיה (אין בגלל ש...) לי אחלה מחנך. בכל אופן כל טיול ובמיוחד כשהוא של כמה ימים לוקחים אוכל מבית ומודיעים על כך למארגנים/מחנכים או כל מי שיוכל לעזור. שבת שלום לכולכם אני

תֶּשֶׁת

New member
כיף לי..

בטיול השנתי שלי כולם מתחלקים לחוליות ומביאים לעצמם את כל האוכל מלבד לחם שמספקים לנו... נראה לי שהשנה (הטיול השנתי הראשון שלי כטבעוני... וגם האחרון) אהיה לבד בחוליה או שאכריח את החברים שלי להכניס הרבה אוכל טבעוני לתפריט.

למעלה