אז חמישי!! כמעט סופ"ש -כן אדוני המלך איפה היית ומה עשית?

• פותח הנושא Shamy
  • פורסם בתאריך

Shamy

New member
אז חמישי!! כמעט סופ"ש -כן אדוני המלך איפה היית ומה עשית?

אז חמישי פה , למי שקרא או שמע תחזית אמור להיות נחמד מחר ובשבת קצת גשום...

אני לא יודעת אם עדיין ה"הדרום האדום" עדיין אדום מכלניות או לא..אבל הייתי לפני שנה או משהו והיה נחמד , אז ממליצה למי שלא היה לנסות ללכת מחר לטייל ולחפש הרבה כלניות ; כי זה התקופה.

אז מה התכניות שלכם לסופ"ש? עושים משהו מעניין? מסיבה או מסעדה או סרט או משהו שאתם רוצים להמליץ עליו כפעילות זוגית או סתם פעילות עם חברים ? הנה המקום שלכם לעשות כן..או אם סתם בא לכם לפרסם לנו פעילויות ליחיד בסופ"ש שלא ישעממו כמו המלצה על ספר , פרסום קובץ סודוקו או תשבץ להורדה והדפסה שיהיה אפשר לעשות בשבת וכו'..

ובנימה אופטימית זו - תהנו מהסופ"ש , שיהיה לכם שבת שלום ונחדש את שידורינו ביום ראשון בבוקר !!

מקנחת לכם בסרטון מאוד משעשע שלא פעם ולא פעמיים מסמל את מה שהיה בסופ"ש שלי עם בן זוגי

יש לי מבחן חשוב ביום שני

היום יש לי שיעור פרטי כהכנה. אני מאד ממליץ על הסיפור הקצר "קצכן" של יואל הופמן, סיפור תודעה עדין ויפה על ילד יתום ובודד בשם קצכן (חתלתול בגרמנית) שגר בארץ ויודע עברית וגרמנית, מחפשים לו מקום לגור ולא מוצאים.
&nbsp

Shamy

New member
נשמע מגניב

אני רק חייבת לשאול למה אתה כותב קצכן? (הוגים כפי שנכתב - קא-צן , Katzen אין בשום מקום ch..)

ובהצלחה במבחן!! מקווה שתוציא 100

ככה כתוב בסיפור

כנראה הכוונה לחתלתול או משהו דומה ולא סתם חתול. תודה על הברכה, בדרך כלל אני מקבל כמעט מאה אבל לא לגמרי. בימים האחרונים למדתי קשה למבחן אחרי שהתרשלתי ואני מקווה שאצליח.
&nbsp

שילת281

New member
אני מתכוונת להכין עוגה משגעת

פבלובה, עם קצפת ותותים

ללכת לחדר כושר וללמוד.

Shamy

New member
נשמע מעולהה

אני מתה על פבלובה אבל אני לא קרובה לקונדיטורית חובבת אפילו ומגניב לראות שעוד אנשים פהgym bunnies כמוני ..??

Shamy

New member
אני זקנה

היות וקשה לי ללכת (כנראה נע בברך אאוץ'..זה עדיין בתהליכי ברור) אז מה שאעשה זה ללכת לקוסמטיקאית, לחגוג בצהרים יום הולדת למכר וזהו נראה לי..אולי נחפש אני ובן זוגי סרט לראות בסופש וחוץ מזה נתבטא עם החתולה על הספה :)

אצלנו חזר מעט שלג, אבל נראה שהוא לא ממש חזק...

בתכנון ללכת לפדיקור מניקור- קיבלתי כמה שוברים לטיפול חינם ולא הלכתי עדיין...
מחכה לשמוע בשורות לגבי משהו-מקווה שיהיו בשורות טובות

וחוץ מזה, כנראה בעיקר בילוי בבית ברגוע

למעלה