אז חתכו את קוונטין או לא חתכו את קוונטין?

Serf SaN

New member
אז חתכו את קוונטין או לא חתכו את קוונטין?

זאת שאלה.
מופץ עכשיו ברשת סרטון אודישן לשחקן שישחק (?) את קוונטין.
[URL]http://vimeo.com/99913001[/URL]
יש שאומרים שזה מזויף, אבל השחקן רשום בIMDB.

דעתכם?

אני מבין אולי איך הם יכולים לשלב בין אריאן לטריסטאן (למרות שממש חבל לי על אריאן..), אם הם רוצים להגדיל את העלילה של מירסלה.
אבל את קוונטין? אי אפשר לחתוך אותו! אני ממש מקווה שעצם העובדה שהם לא כתבו עליו עדיין זה כדי להשאיר אותו כסוד לסדרה עצמה..
על אף שHBO הודיעו רשמית שטרסיטאן הוא היורש של דוראן. דה פאק

ds1232

New member
קשה לי להאמין שיחתכו את קוונטין

הוא דמות מאוד חשובה להתפתחות העלילה של דוראן מארטל ולאחר מכן של דאיינריז.
&nbsp
מצד שני, כבר אי אפשר לדעת. הסדרה הולכת ומתרחקת מהספרים ועצם השילוב בין אריאן לטריסטאן (נוראי!) מעלה הרבה חששות לגבי עוד שינויים בסגנון.

Serf SaN

New member
הבן הקטן ביותר של דוראן מרטל :)

שאמור להינשא למירסלה ברת'יאון. אחיו הגדולים הם אריאן (הבכורה) וקוונטין (האמצעי)

אני מקווה שלא יחתכו אותו

אבל בין אם זה השחקן בוידאו לבין לחתוך אותו לחלוטין, אני מעדיף שיחתכו. הוא משחק ממש גרוע.

Stark Bannermen

New member
אין מצב שזה אמיתי, השחקן הזה ממש גרוע

וגם לא ראיתי שהיה לאיזשהוא אודישן לתפקיד של קוונטין. להיפך, מההתחלה הדיווחים על חתיכת הדמות שלו ושל אחותו הבכורה הגיעו מההתחלה לצד הליהוק של הנחשיות, דוראן וטריסטן.

מה זאת אומרת?

אתה מתכוון לזה שהוא לא מת מיד? כי הוא מת... יומיים אחרי, מהכאב.

Rodrik Harlaw

Well-known member
יש את התאוריה

על השמש שזורחת במערב ושוקעת במזרח, וקוונטין כבר "מילא את תפקידו", אז קשה להאמין שהוא עדיין בחיים.

CallMeCavanaugh

New member
לא כל כך הרבה רמזים

ובסופו של דבר כמעט כולם נשענים על זה שמרטין לא היה משקיע בקו הסיפור הזה בלי מטרה. אבל גם השמש ששוקעת במזרח היא מטרה חשובה, כך שהדברים נוטים בצורה פחות או יותר שווה לכאן או לכאן. אני אישית מעדיף את הפרשנות שבה הוא אכן מת כי אז מתמלאת סוף סוף הנבואה של מירי מאז דור וזה נראה לי כמו קידום הרבה יותר משמעותי לסיפור מאשר מציאת עוד רוכב לדרקון.
&nbsp
יש שם גם רמזים שאיתם אני סתם לא מסכים. למשל, זה שהכותב לא מסכים שזה לא אופן החשיבה של אדם שנשרף למוות לא אומר שזה נכון. אני מנחש שהכותב מעולם לא נשרף למוות בעבר. במצבים קיצוניים אנשים מתנהגים בצורה קיצונית.

למעלה