אז יאלה, אני פותח שרשור משחק =)

ToastHead

New member
אז יאלה, אני פותח שרשור משחק =)

אוקיי חברה אתם ביקשתם את זה.. כדי להריץ את המשחק אני אצתרך שכל מי שרוצה לשחק ישלך לי לאי-מייל או לאיציקיו את הפרטים של הדמות שלו: שם, תיאור קצר של ההיסטוריה שלה ושל המראה. ברגע שאני אקבל את הדמויות אני אוכל להתחיל.. אני אתן סיטואציה ואיפה הדמויות ונמשיח משם. אני רק מבקש לא לסים פה הודעות שלא קשורות למשחק.. ולא להוסיף הודעות אלא אם כן אני שואל מה הדמויות עושות... רק בשביל הנוחיות של כולנו =)

ToastHead

New member
לא כדאי..

לא כדאי כי לפעמים יש פרטים שלא כדאי שכל הדמויות האחרות ידעו.. זה למה עדיף שהמידע יהיה ביני לבין השחקנים כדאי שהם יוכלו לגלות רק את מה שהם רוצים ושזה לא יהיה פטוח לכולם..

ToastHead

New member
הנה האפשרויות של מה אפשר לשחק

אז ככה.. בפרטים שתשחלו לי אתם גם צריכים לרשום מקצוע אחד המבאים: 1.לוחם/מת 2. שליח אל (כהן של אחד מן האלים או הכוחות כמו איליי או השד ההוא שהתחפש למישהו טוב, לא זוכר בדיוק איך קראו לו, משהו עם ´ד´) 3. סוחר (כמו השרלטן השמן הזה שכל הזמן מכניס את זינה וגב לצרות כמו הפרק ההוא עם המומיה הזאת שהוא מצא) 4. גנב (כמו היפיוף הזה, לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא קורא לעצמו מלך הגנבים.. אם מישהו יודע איך קוראים לו אז להגיד בבקשה..) 5. יצור תבוני לא אנושי (כמו מינוטאור או קנטאור, בבקשה אבל יצור טוב כשאי שלא תעלצו להרוג אחד את השני.. =) ) זהו בינתיים אם למישהו יש רעיון מקורי או פשוט משהוא שלא נכנס לאחת ההגדרות אז אתם מוזמנים לשלוח לי את זה. ובבקשה תזכרו לא לשלוח דמויות שהן חצי אלים.. אם לדמות יש יותר מידי כוח לא כייף לשחק אותה.. תבחרו דברים סבירים כמו גבריאל או גוקסר =) אבל לא דמויות שקיימות כבר בסידרה.. כי אז אלולים להיווצר וויכוחים..

Dafi the Mighty

New member
אני דווקא חושבת שהתכוונו

שזה כן יהיה דמויות מהסידרה... אם שני אנשים ירצו את אותה דמות, אז יצטרכו לוותר- מה לעשות.

ToastHead

New member
יש בעיה אם זה..

אני חושב שזה יהיה הרבה יותר מגניב אם כל אחד ימציא לעצמו דמות ויראה איך היא מסתדרת בעולם של זינה.. והדמויות שלכם גם ישמעו על זינה וגב ואולי גם יפגשו אותן.. זה נראה לי הרבה יותר מגניב ממשש לשחק אותן.. חוץ מהעובדה שזינה היא דמות הרבה יותר מידי חזקה..

Dafi the Mighty

New member
טוב סבבה

ננסה את זה בדרך שלך. אז לשלוח לך תיאור? אז אשלח לך במסרים.

Dafi the Mighty

New member
ואני חושבת שאחרי שיהיו שחקנים

ואחרי שנסדר את כל העניינים אנחנו צריכים לקבוע איזו שעה לצאט ואז לשחק, כי אני לא חושבת שאפשר פה. אחרי הכל לא כולם רוצים להשתתף בזה, וזה לא פורום משחקי תפקידים (וגם לדעתי זה פחות נוח!) ויהיה כזה שרשור ענקי אם נעשה את זה כאן... כן? בסדר?

ToastHead

New member
מסכים במאה אחוז

זה באמת רעיון מצוין, והוכל להמשיך את המשחק גם פנים-אל-פנים במפגש פורום הבא.. אז יאלה כל מי שמעוניין לשחק לשלוח לי את הפרטים של דמותו כדאי שאני אוכל להתחיל לבנות הרפתקאה..

ToastHead

New member
חברה מה קורה?

קיבלתי בינתיים רק את הדמות של דפי.. אם רוצים לשחק אז יאלה לשלוח לי דמויות..

ברודי

New member
אני רוצה להיות הסייס של גבריאל.

או כל דבר שגבריאל מחזיקה... או נוגעת... היי, אני אהייה זינה.
סתם, מאחר ואני לא הבנתי מה בדיוק עושים, (ולמה) אני אתן לאחרים לבנות עלי דמויות, להכניס אותי למקומות, (לזרוק עלי חפצים כבדים...) בכייף...

למעלה