אז יאללה, מפגש פורום!

אז יאללה, מפגש פורום!

נראה לי יום חמישי בסביבות הערב (ככה שבע שמונה תשע) זו שעה נוחה. אני מציעה כל יום חמישי החל מה20.7.06. עכשיו, אני גרה בצפון, ככה שזה קצת בעייתי, כי הייתי מעדיפה שבשעה כזאת המפגש יהיה במרכז כי אני חוזרת מהעבודה. אם למישהו יש באמת בית לתרום לאירוע, זה יהיה יותר טוב מאשר לעשות את זה באמצע שומקום (או לחילופין, אם למישהו יש הצעה לאיזה פארק שאפשר לשבת בו בלי להיראות הזויים מידי, זה גם טוב) אז יאללה, תתחילו להצביע לתאריכים ולהציע הצעות. ולכתוב אם אתם מביאים איזשהו כלי נגינה... תאריכים: 20.7.06 27.7.06 3.8.06 10.8.06 17.8.06 24.8.06 אז יאללה, לעבודה!

אני!

כל אחד מהתאריכים נוח לי ומביאה
ואני מוכנה לנדב את הבית שלי בשעות יותר מאוחרות
אבל שוב, הוא בצפון... :-\

כרגע אני לא ממש יודעת על תאריכים

שאני יכולה. מה שכן, יש מספר אפשרויות. אם הכוונה היא לשבת עד הבוקר, אז יש את הים, גן המשולש או כל בית קפה או פאב שפתוח 24 שעות. אם לכמ שעות אז אותם המקומות, או סתם לשבת סנטר או עזריאלי. העניין הוא שהשעה היא בעייתית לכל מי שלא גר במרכז, כי הרבה מהאטובוסים נגמרים מוקדם. אז אם רוצים לשבת יחד כמה זמן אז זה או להתחיל מוקדם יותר או להשאר לבוקר.

PianoGirl20

New member
מיכל...

בפארק זה יהיה קצת בעייתי, כי לא בדיוק יהיה איפה לחבר שם פסנתר חשמלי...(ןבהנחה שאנחנו רוצים לעשות מפגש פורום מוזיקלי עם נגנים אז כן צריך קלידים..) בקיצור, צריך לעשות את זה בבית של מישהו. באופן עקרוני לא אכפת לי להציע את הבית שלי (הקלידים והפסנתר כבר שם..)הבעיה היא שהסלון שלי הוא יחסית קטן...אם לא באים הרבה אנשים אז באמת אין לי בעיה לעשות את זה אצלי, אבל בהנחה שבאים יותר מ10-15 אנשים כדאי למצוא מקום קצת יותר גדול. בקיצור, אם יש כאן מישהו מהמרכז שיש לו סלון בגודל סביר, ומוכן לנדב את הבית שלו למפגש הזה אנחנו מאוד נשמח (במקרה הכי גרוע, כמו שאמרתי, אפשר אצלי). ובקשר לתאריך, נראה לי שה-20.7 הוא תאריך בסדר גמור.

YA2007

New member
התאריך מתאים

ובאמת עדיף שזה יהיה איפשהו באזור המרכז ובמקום סגור (קצת הזוי אם ניפגש באיזה פארק או גן ציבורי, לא?)

PianoGirl20

New member
בקשר לתאריך

המפגש כנראה יתקיים בסוף בשבוע האחרון של יולי, או בתחילת אוגוסט, כי יש כאן סטודנטים שמתכוננים לבחינות והם לא יהיו פנויים עד לאוגוסט...

picks

New member
תחילת אוגוסט

מתאים לגמרי! אני מסיימת לעבוד וגם זה לפני הגיוס שלי.

11.08.06

למי נוח? במרכז? אני בחופש זה יוצא לי מעולה, ואני כנראה אבוא עם רכב מהצפון ככה שיש מקום לכל הצפוניים... מי בעד?

picks

New member
אני בעד ! :)

מה זה צפון?? ונראה לי נוח במרכז ,ככה משו נחמד בת"א
אבל אנשים תשתפו פעולה אם אתם מעוניינים .. יום טוב לכולםםם

למעלה