אז יש בארץ גלוטתיון בצורות שונות../images/Emo6.gif
היי, היה שווה להתאמץ... תודה תודה לך פריד המקסימה על ההזמנה של ג'ק צימרמן להרצאה הזו. בזכותך ובזכות הפרומו שלי (היי פרומו זה לא פחות חשוב
) היה ד להרצאה ותודה ללאה שהביאה את דר' יפה להרצאה. דר' יפה מכיר את מוריס, הרוקח של נצח ישראל, שנשארתי בבית, כדי לדבר איתו. בית-מרקחת נצח ישראל בע"מ טלפון: 03-5226545 פקס: 03-5221598 כתובת: נצח ישראל 11 תל אביב מיקוד: 64352 שם הרוקח מוריס. אז מוריס מכין המון מוצרים למריחה על העור- ואפשר דרך המוצר שלו להעביר פנימה לגוף, מולקולות גדולות וקטנטנות- למשל, אבץ, מגנזיום, גלוטתיון, ועוד ועוד... הוא בודק כרגע לגבי האפשרות של ייבוא של מתיל קובלמין לזריקות. יש לו גלוטתיון בקפסולות לבליעה, כבר מוכן לשימוש, בצורת נוזל לאינפוזיה- קיים בצורת קרם למריחה- קיים ובקיצור יש דרך להשיג גלוטתיון בצורתו המועילה בארץ. היות ואני איתו בקשר והוא בודק כרגע עלויות והתארגנות, לגבי הכנת מינרלים וויטמינים דרך אותו הנשא. הוא אומר שהנשא הזה יכול להכניס גם מולקולות גדולות כמו הורמונים, דרך העור, כך שיש לו אפשרות לעשות מוצר מוגמר, או מוצר לפי דרישה. אז רז, אני צריכה את הרשימה שלך, מה הכי יעיל לרוב הילדים ועם מה כדאי להתחיל ... שאלתי אותו לגבי פוליניק והוא לא מחזיק כרגע אבל יכול לבדוק. אז ניתן לו עוד קצת זמן, אבל זה עושה רושם טובבבב... הבה נחזיק אצבעות, שאכן, תהיה דרך ואז אני לא אצטרך לקנא בך כל כך... רז גלילי
אז
לכולנו ובהצלחה! תלמה.