אז יש בארץ גלוטתיון בצורות שונות

אז יש בארץ גלוטתיון בצורות שונות../images/Emo6.gif

היי, היה שווה להתאמץ... תודה תודה לך פריד המקסימה על ההזמנה של ג'ק צימרמן להרצאה הזו. בזכותך ובזכות הפרומו שלי (היי פרומו זה לא פחות חשוב
) היה ד להרצאה ותודה ללאה שהביאה את דר' יפה להרצאה. דר' יפה מכיר את מוריס, הרוקח של נצח ישראל, שנשארתי בבית, כדי לדבר איתו. בית-מרקחת נצח ישראל בע"מ טלפון: 03-5226545 פקס: 03-5221598 כתובת: נצח ישראל 11 תל אביב מיקוד: 64352 שם הרוקח מוריס. אז מוריס מכין המון מוצרים למריחה על העור- ואפשר דרך המוצר שלו להעביר פנימה לגוף, מולקולות גדולות וקטנטנות- למשל, אבץ, מגנזיום, גלוטתיון, ועוד ועוד... הוא בודק כרגע לגבי האפשרות של ייבוא של מתיל קובלמין לזריקות. יש לו גלוטתיון בקפסולות לבליעה, כבר מוכן לשימוש, בצורת נוזל לאינפוזיה- קיים בצורת קרם למריחה- קיים ובקיצור יש דרך להשיג גלוטתיון בצורתו המועילה בארץ. היות ואני איתו בקשר והוא בודק כרגע עלויות והתארגנות, לגבי הכנת מינרלים וויטמינים דרך אותו הנשא. הוא אומר שהנשא הזה יכול להכניס גם מולקולות גדולות כמו הורמונים, דרך העור, כך שיש לו אפשרות לעשות מוצר מוגמר, או מוצר לפי דרישה. אז רז, אני צריכה את הרשימה שלך, מה הכי יעיל לרוב הילדים ועם מה כדאי להתחיל ... שאלתי אותו לגבי פוליניק והוא לא מחזיק כרגע אבל יכול לבדוק. אז ניתן לו עוד קצת זמן, אבל זה עושה רושם טובבבב... הבה נחזיק אצבעות, שאכן, תהיה דרך ואז אני לא אצטרך לקנא בך כל כך... רז גלילי
אז
לכולנו ובהצלחה! תלמה.

Authia cream

ד"ר צימרמן הזכיר בהרצאתו את ה TTFD שקיים היום בצורת Authia cream http://www.healingedge.net/store/more_eco_authia.html Liposome Enhanced provides highly absorbable form of Vitamin B1 (TTFD) and Vitamin B12 (Methhyl Cobalamin) in a transdermal carrier. מצאתי יצרן עיקרי אחד בשם WESTLAKE קיים גם פירסום על ניסוי פיילוט ב TTFD (הוזכר בהרצאה) של ד"ר לונסדייל http://www.nel.edu/23_4/NEL230402A02_Lonsdale.htm מעניין אם יש למוריס את הקרם בבית המרקחת.

Freed1

New member
בית מרקחת נצח ישראל

אני גם התקשרתי לשם אתמול בבוקר כדי לשאול על TD DMPS, והוא אמר שהוא לא מחזיק, ואם אפשר להשיג לבד מארה"ב זה יצא יותר זול ויותר מהר, משום שהוא צריך לעבור תהליך ולשלם אגרות. אני לא יודעת למה זה שונה עם מוצרים אחרים, אבל הוא אמר שאם יהיו הרבה הורים מעונינים הוא יהיה מוכן לבדוק. אני בינתיים מזמינה לבד, וזה לא מסובך לקבל את החומר (עם מרשם מרופא ישראלי). כל רופא יכול לרשום מרשם ולפקסס לAMT Pharmacy שעובדים עם ד"ר BUTTAR. הטלפון שלהם הוא 1-866-828-8203 והם גם יכולים לצרף CD עם פרוט הפרוטוקול (למרות שהוא זמין גם ב WEB).

razgalili

New member
קליישין ו TD-DMPS

TDDMPS זה חומר שמבצע קיליישין אני מאד בעד קיליישין וחושב שזוהי התרפייה הרפואית המרכזית והחשובה שצריך לקבל כל ילד בספקטרום. אני חושב שכל הורה צריך לשאוף לתת לבנו את התרפייה הנ"ל אבל אבל אבל קיליישין מחייב פיקוח רפואי כיוון שהוא בהחלט יכול גם להזיק. הפרוטוקול מחייב השגחה צמודה להזיז מתכות כבדות בגוף בהחלט יכול לגרום לנזק נוסף החומרים שמדובר בהם יכולים להזיק לכליות, לגרום נזק לכבד ועוד וכו'. יש הורים שמחוסר ברירה מבצעים את התהליך ללא ליווי רפואי, כך שניתן להורה ללמוד את הידע ולשלוח את הבדיקות בעצמו, אבל הסיכון הוא גדול. לכל הרופאים שקוראים את הפורום הזה - תרימו כבר את הכפפה, אנחנו זקוקים מאד לעזרתכם

Freed1

New member
פיקוח רפואי חובה

אני מסכימה במאה אחוז בעניין הפיקוח הרפואי - צריך רופא שיקח סיכון לתת את החומרים, אבל הוא חייב לקחת גם אחריות לשלוח את הבדיקות המתאימות (תפקודי כבד, כליות, מינרלים וכו') ולרשום תוספים של מינרלים, ויטמין C וכו'.

razgalili

New member
כל הכבוד!!!

נפלא. גלוטתיון דרך הפה בדרך כלל לא עובד, אבל אפשר לנסות. מי שזה עובד בשבילו מה טוב. כל הכבוד על ההשקעה!!!!

בדיקות לפני מתן גלוטתיון

שלום רב,ברצוני לדעת האם יש צורך לערוך בדיקות כלשהן לפני מתן גלוטתיון?

בשביל גלוטתיון בקרם - חבל"ז

ובאריכות: אפשר לעשות את בדיקת ה-OATS, אבל בשביל מה? תתני ותראי מה קורה. תגובה שלילית? תפסיקי. תגובה חיובית? תגדילי את המינון. אין תגובה? גם כן תגדילי את המינון. ויש לי גם סיפור: ד"ר ברגר המליץ על גלוטת'יון ליותם בעקבות בדיקת ה-OATS, שחצי מממצאיה הראו על מחסור. הוא סיפר שכשד"ר ברדסטריט התקשר אליו לספר לו על הגלוטת'יון באינפוזיה, שהיה אז תגלית חדשה, הוא שאל את ד"ר ברדסטריט לפי איזה קריטריון לתת. התשובה הייתה: "יש לו ווריד? תן גלוטת'יון". רז מוסיף: גלוטתיון באינפוזיה מצריך כמובן פיקוח רפואי.

מה בפועל הורים רואים מגלוטתיון?

כשהוא לא טוב לילד? האם רואים סטימולציה, היפר? רגרסיה תפקודית? שפתית? איך יודעים מתי זו תגובה זמנית ורצויה ומתי זה ממש לא טוב? שואלים אותי ואין לי מספיק מידע, כי עד היום זה לא היה רלוונטי, אז לא התעמקתי בנושא... תודה על התשובות. תלמה.

Freed1

New member
תופעות שליליות מגלוטתיון

בפורום בחו"ל הזכירו המלצה של רופאת שכאשר יש תגובות שליליות מגלוטתיון סימן שיש להגדיל את המינון. אני מבינה שלהרבה הורים אין אומץ לתת עוד ממשהו שהתגלה כמזיק, אולם הורה שניסה, דיווח על שיפור. אנו לא ראינו הבדלים לאף אחד מהכיוונים, אולם אני עדיין רוצה להשיג את הליפו גלוט, שכנראה נספג הכי טוב, ולנסות אותו.

למעלה