אז יש לי ולאיתי כמה שאלות...

בתי91

New member
אז יש לי ולאיתי כמה שאלות...

להזכירכן, איתי חוגג מחר שבוע ומחרתיים ברית. 1. לאיתי יש בריחת שתן לבגדים ולסדינים. מה עושים? אולי אני לא מחתלת נכון? 2. האם צריך להלביש שכבה אחת ולא שתי שכבות של חולצות במזג האוויר הזה? 3. האם אפשר לכבס את הבגדים שלו עם שלי? בתינוקלין + מרכך כמובן. 4. הציצי שלי מטפטף. האם יש פטנט אחר חוץ מחזיה 24 שעות ביום? זה נורא מעיק וחוץ מזה שהציצי שלי קטן כך שלא נראה לי שיש צורך מלבד הטפטוף. שבת שלום לכולן, בתי

dafgol

New member
הי בתי ../images/Emo24.gif

ושוב
להולדת איתי ו
בברית . אז ככה ( לדעתי ): 1. אולי החיתול גדול מידי לאיתי ? או שאולי את לא סוגרת טוב ? 2 . אומנם כבר חם אבל איתי עדיין קטנטן והגוף שלו לא יודע לווסת את טמפ' הגוף...אולי בגד גוף ומעל בגד..... 3 . אפשר לכבס ת'בגדים ביחד. 4 . ניסית פדים בחזייה ? ( פד מיוחד למניקות ) אם את רוצה יש לי קופסא שלמה שלא השתמשתי בה סגורה לחלוטין ועוד אחת פתוחה ). שבת שלום , מזל טוב....ו...תמונות איפה ????

ענתש

New member
תשובות כמיטב יכולתי:

1. הבנתי שלבנים צריך "לסדר את החבילה" בתוך החיתול שלא יטפטף, תפני את הקצה למטה ולא למעלה כשאת סוגרת את החיתול (לא הקצה של החיתול... התכוונתי לקצה של איתי
) כי ככה הפיפי יוצא לכיוון למטה ששם נמצא מרכז הספיגה של החיתול. אם זה לא עוזר תנסי להחליף חברת חיתולים כי לפעמים יש בעיה עם הגיזרה (לנו למשל ההאגיס נורא דלפו בגיל הזה והפמפרס היו אחלה). 2. עד גיל חודש, חודש וחצי אין ויסות חום עצמי של הגוף אצל תינוקות ולכן גם בחום הזה סביר להניח שקר לו - יש להלביש שתי שכבות בגדים אבל קלות (בכל זאת קיץ) אפשר מטריקו. ואת זה אפילו אני אומרת (שנגה בגיל חודשיים באפריל הלכה עם גופיות לחלחלת כולם...). 3. לדעתי אפשר לכבס יחד, אני עשיתי כך עד שנגמר התינוקלין ואז העברתי את הכל לאבקה ומרכך רגילים... 4. לגבי הטיפטף - תתכונני לזמן ארוך של טיפטופים. ההנקה מתאזנת מבחינת הטיפטוף לררוב רק אחרי שבועות (אם לא חודשים) ארוכים. בינתיים דוקא לא מומלץ ללכת עם חזיה כל כך הרבה (עלול לגרום לסתימות כואבות בצינוריות החלב) הפטנט שלי היה להכנס לכל מיני חנויות של "בגדי דוגמניות" (מהסוג שאני אף פעם לא נכנסת) ולקנות חולצות בטן אלסטיות כאלו, מהסוג שבנות חתיכות הולכות איתן לארובי... תלכי עם כאלו כדי שיהיה מה שיחזיק את הפדים של ההנקה מתחת. ואין מה לעשות - זה עובר בסוף. בהצלחה בברית !

ronnieyuval

New member
ענתי - טעות טכנית קלה...

את הקצה של הבולבולון יש להפנות דווקא כלפי מעלה, לא בגלל הספיגה אלא בגלל העמידה... גם לתינוק קטן יכול "לעמוד" הבולבול (לא קשור לגרוי מיני, סתם משהו טבעי שפשוט קורה) ואז אם הוא כלוא בחיתול לכוון ההפוך זה מאוד כואב... עכשיו תשובותיי: 1) אצלנו היו נזילות דווקא כשהחיתול היה קטן והיה צורך לעלות במידה. ואולי את מחתלת לא מספיק הדוק? לא צריך לחנוק אותו אבל גם לא לחשוש להדק את החיתול היטב. 2) להלביש - שכבה אחת יותר ממה שלך נוח איתה. אם נוח לך ערומה, תלבישי שכבה אחת וזה מספיק. גם שמיכה נחשבת שכבה אז אפשר לשים עליו שמיכונת אם נראה לך שקריר. אבל עניין הויסות של החום הולך לשני הכוונים - גם אם חם להם מידי הם לא יודעים לווסת את עצמם. אז לא להרתיח. 3) בהחלט אפשר ביחד, באבקה רגילה, על אחת כמה וכמה בתינוקלין... 4) אני הפסקתי לחלוטין עם החזיות ולובשת רק גופיות ספורט הדוקות, בסגנון הגופיות של פיקס שעשויות ממיקרופייבר חזק כזה... הכי הכי נוח לי. בתקופת הנזילות הייתי הולכת בבית בלי חזיה ונוזלת חופשי. פשוט מחליפה חולצות כמה שצריך. גם בלילה, הייתי פורשת מגבות מתחת לגוף וישנה עליהן כדי לא להרטיב את הסדינים. אפשר גם שעוונית.

ענתש

New member
אופס, חברים שלנו אמרו שהם מפנים לו

למטה... לא יודעת לא ניסיתי... כשיהיה לי בן אני אבדוק את התאוריה

סביון2

New member
בנוגע לחיתול

גם אצלינו היתה אותה הבעיה עם כל חיתול ואז אמרו לנו שפשוט צריך להקפיד שהבולבול פונה כלפי מטה ובאה גאולה לציון....
שווה לנסות... אני קצת קצרה בזמן ולא יכולה להשיב על השאלות האחרות. מזל טוב !

T noki

New member
בקשר לחיתולים -

אנחנו התחלנו עם פמפרס, בשלב הבא של החיתולים זה דלף אז עברנו להאגיס (זו פשוט גזרה שונה) ועכשיו בגיל 7 חודשים חזרנו שוב לפמפרס כי שוב היו דליפות, כך שהגזרה שלהם יכולה להשתנות (אפשר גם חיתולים אחרים כמובן - אנחנו קיבלנו דוגמיות בבי"ח מכל החברות וזה היה הכי מוצלח) אני מכבסת את הבגדים של כולנו עם תינוקלין+מרכך ואם נגמר - אז כמו שלנו. ציצי מטפטף - הפדים להנקה של ג'ונסון הכי מוצלחים לטעמי. זה מתאזן וחולף בסביבות 3 חודשים. בהצלחה בברית!

טוטי30

New member
../images/Emo49.gif לאיתי ../images/Emo50.gif בברית ../images/Emo24.gif

בתי, כבר קיבלת את כל התשובות לכל השאלות, ורק בעניין כיוון הבולבולון אני חייבת להצביע - אני עם רוני. כשמתחילים להתעסק להם שם, זה רק יכול ליצור להם אי-נוחות ואפילו כאב. איך שמסתדר לו טבעי - ככה זה צריך להיות. לא צריך לסדר כלום. אגב, אחרי הברית, במשך חודש בערך, שמנו גזה קטנה על הצ'ופצ'יק עם קצת ואזלין וזה חסם גם את הזרם של השתינה ולא היו דליפות. בהצלחה בברית, ממתינים לתמונות!

למעלה