אז...יש לי עוד שאלה.

sweetie2016

New member
אז...יש לי עוד שאלה.

בשיחת טלפון עם החבר הוא אמר שיש בו תכונה לא טובה ושהוא עושה השוואות.
הכוונה שהוא בכל דבר משווה ביני לבין האקסית\אקסיות שלו.
ואז הוא טען שיש דברים שיש בי ואין בה ויש דברים שיש בה ואין בי .. מן הסתם שכל בנאדם הוא שונה אבל למה חבר צריך לומר משפט כזה?!?!

איך הייתן מגיבות ?

נשמע שהוא עדיין לא התגבר על האקסית שלו

כמה זמן אתם יוצאים? כמה זמן עבר מאז שהוא נפרד מהאקסית?

לא יודע מה הסיטואציה, אבל זה נשמע כמו אזהרת ריבאונד.

Shamy

New member
אומרת לו ככה

אני מאוד מעריכה את הכנות שלך לבוא ולהגיד מה החולשות ומה החוזקות שלך

יחד עם זאת אני חושבת שכדאי שתבין שכל אדם הוא שונה ולא בוחרים בן זוג לפי רשימת מכולת ויש דברים שיותר חשובים בבחירת בן זוג כמו כימיה לדוגמה.

במילים אחרות זה לצאת מזה ע"י התחמקות נונשלנטית ..לא קראתי את הכרטיס אבל בני כמה אתם ? אולי שניכם צעירים והוא לא יודע שזו התנהגות שנחשבת לא קורקטית בדייטים ולכן אמר את זה...
אני לאו דווקא הייתי חושבת שזה אומר שהוא לא התגבר על האקסית שלו אגב , זה רק אומר שהוא פשוט יש לו נטייה להסתכל מה יש לך שאין לה ולהפך אולי זה עוזר לו אישית להעריך אותך יותר..תמיד תשתדלי להסתכל על הדברים מהפרספקטיבה האופטימית (אם יורד עליך מים זה לא אומר שיורקים עליך , לפעמים זה אומר שבסה"כ יורד גשם...מבינה?
)

רואה 6 6

New member
ממש להעריך?את מה? הטיפשות שלו?

עלק כנות, לא מסוגל לווסת את עצמו,זה בעיקר.זה לא ליברלי להגיד שטויות כאלה ולא נאור להקשיב להן.

supersonic777

New member
מטומטם עם תואר!לעולם לא עושים השוואה בין חברה נוכחית לאקסיות

!!!

סינבד

New member
אני הייתי אומר לו

היה שלום ותודה על הדגים (ע"ע מדריך לטרמפיסט בגלקסיה).
&nbsp
להשוות אותך למישהי אחרת, בקטע של מה יש לך שאין לה ו/או להיפך זו ההתייחסות הכי מבזה שיכולה להיות. עכשיו, יכול להיות שהוא בכלל לא מודע לזה שהוא מודד אותך על איזו סקאלה דמיונית שיש לו כדי לבדוק עד כמה את קרובה לאיזו דונה אידאליה שיש לו במוח ספוג השובניזם שלו. אבל זה לא משנה אם הוא מודע או לא, זה מה שהוא עושה ומאדם שמתייחס אלייך כאל אובייקט לעולם אין לך סיכוי לקבל יחס טוב יותר מזה שמקבל סמרטוט.
&nbsp
אז תגידי לו שיחפש מי ינענע אותו.

רואה 6 6

New member
המסקנה המתבקשת שהוא דרדס טרחן ולא חכם

גם עושה השוואות וגם מדווח עליהן מראש. יאללה יאללה,מה, את עובדת שלו...?

למעלה