אז יש לי רעיון

אז יש לי רעיון

כל אחד יכותב מה הוא היה עושה אם הוא היה ליום אחד יצחק ולד.....

"אלף כבאים לא יצליחו לכבות ת'גלילי"

לא ברצינות? הייתי מפתח את התחבורה הציבורית, ושם סוף לפקקי ויצמן/טשרניחובסקי.

Fonia

New member
אני הייתי -

מסיים לבנות את הפרק כפר סבא קק"ל (ולא דוחה אותו שוב ושוב עד שנת 2080)

badboy3919

New member
מה זה פה התוכנית של עוזי חיטמן??

יש לי חלום להיות יום אחד במקום יצחק ולד.... מה הייתי עושה??? שני דברים 1. בונה סוף סוף את פארק סבא (אגב,אחלה שם) 2. הורס את כל הבנינים הישנים בעיר ובונה חדשים (דבר פחות הגיוני לעשות). נ.ב : רציתי להגיד משהו אבל לא יפה לכתוב כזה דבר בפורום מי שירצה שיפנה אלי לפרטי.. (אל תציפו אותי בקשה)...

דוגרי התאכזבתי

חשבתי תציעו משהו שבאמת ניתן למימוש לא סתם חלומות (לשרוף את גלילי או להרוס את כל הבתים הישנים) תציעו משהו שניתן למשש משהו שלא יעלה הרבה כסף אבל ישפר את האיכות חיים של רבים מאיתנו תחשבו שוב ותכתבו שנית

Fonia

New member
לגביר אכיפה על איסוף צואת כלבים

לדוגמא - סמטת הפרחים בין אהרונוביץ' לאימבר, ובין אהרונוביץ' לארלוזרוב. שלושה רחובות יפים, שקטים (לפחות עד שיפתחו שם את הרכבת), אבל מוצפים בקקי של כלבים. כנ"ל לגבי הרבה מהמדשאות שיש בכפר סבא... פשוט נורא. יש לנו עיר יפה יחסית, רק צריך להזהר איפה דורכים... וחבל.

steve0

New member
אתה אדיוט

ניקו אתה אדיוט לדעתי צריך לחסום אותו...

DJ JuVi

New member
וואלה איזו שאלה

אם הייתי יצחק ולד: * מוריד 15 קילו. בערך. * מזרז העברת כספים לפיתוח הפארק באיזור התעשייה. * מעלה דחפורים וטרקטורים על כל הבלאגן שהולך מאיזור התעשייה ועד שכונות המזרח ומנקה את כל האיזור. * מזרים כספים למועצת הנוער העירונית שקורעת את התחת כדי להרים את הפרוייקטים שלה.

Klinger

New member
אני הייתי מפתח את בנה ביתך !!!

בונה מרכז מסחרי, אולי כמה שכונות חדשות ביננו לבין קלקיליה ואומר לאגד להכניס יותר אוטובוסים לשכונה... שלכם Klinger

הייתי פותח סוף סוף את החדר חזרות

הייתי פותח סוף סוף את החדר חזרות בספיר 10 שנים הוא שם ואף אחד לא עושה איתו כלום עידן רייכל רצה לפתוח אותו לפני שנה או כמה שנים ולא הסכימו פתחו כבר אותו!!!!! שיהיה ללהקות איפה להתאמן

Night-Girl

New member
מצטרפת

נדב טוב לראות אותך גם פה
חוץ מלפתוח עשרות מועדוני סלסה ברחבי העיר? מבטלת את ה"שכונה הירוקה" במערב כפ"ס

למעלה