אז יש לנו דלקת באוזניים

שושי @:-)

New member
אז יש לנו דלקת באוזניים ../images/Emo122.gif

דלקת קלה ביותר שהרופאה התלבטה עם לתת אנטיביוטיקה, אבל כיוון שאורית מלאה בליחה, מקיאה, מנוזלת, משתעלת, בוכה כל הזמן ועם חום גבוה (39) היא החליטה לתת בכל זאת
ובנוסף לכל הצרות, פיתחתי אני עצמי מבית היוצר של שושי, פטריה בואגינה ובבפנוכו של כל העסק, חסינת אש
ששום תרופה לא עוזרת לה. עכשיו חזרתי מהרופא שהביא לי כמה מרשמים חדשים, ויחד עם כל התרופות של אורית, המשחות, טיפות, והאנטיבוטיקה אנחנו בהחלט שוקלים לפתוח בית מרקחת עצמאי
מה יהיה? גם אצלכם הבית מלא בתרופות מאז שהעוללים הגיעו?

מתרגשת

New member
החלמה מהירה למתוקה שלך../images/Emo24.gif

ואין מה לעשות... סתיו היתה חולה כבר פעמיים מאז שהיא נולדה והיא רק בית 3 חודשים (וגם זה עוד מעט)

אור100

New member
בית עם ילדים זה חצי בית מרקחת

אבל בשביל לעודד אותך... בסוף את גם נהיית חצי רופאה ואת יודעת לבד מה לתת, כמה לתת ואיזה תרופות הכי טובות לילד/ה שלך. כאבי אוזניים הם כאבים איומים, כמעט בלתי נסבלים, תמיד כדאי לתת אקמולי כדי להפחית את הכאבים וכמובן את האנטיביוטיקה וטיפות אוזניים לטיפול בדלקת. בנתיים תרגישו טוב ותחזיקו מעמד

niniv

New member
אוי שושי..

כמה שזה מוכר... עברתי את אותה החוויה לא מזמן... אליאורי היה עם דלקת באוזן, חום נוראי, (39.6) , בכי שיעול ומה לא, ואני עם פטריה כמו שלך.... וגם אצלנו לקחנו אנטיביוטיקה, כמה ימים עד שהתברר שאליאורי אלרגי לפניצלין...וזה גרם לעוד חום,(הפעם הגענו ל-40.2) ולפריחה נוראית בכל הגוף... אז זה בהחלט לא נעים, הבית הופך לבית מרקחת (וגם המקרר...) אבל בסוף זה עובר!!! המון חיבוקים!!! תרגישו טוב.. אגב, אמרו לך לעשות אמבטיה עם כמה טיפות של שמן עץ התה? זה הורג פטריות...(רק אל תשימי יותר מידי כי זה ישרוף...) רפואה שלמה!

דלית 3

New member
החלמה מהירה לאורית. ובקשר לשמנים,

עם תינוקות מתחת לגיל שנה צריך מאוד להיזהר ויש רק שמנים בודדים, כמו לבנדר, שמותרים לשימוש. צריך להתייעץ עם מומחה. לי אמרה מטפלת בשמנים שעץ התה אסור.

niniv

New member
כן, אבל הפטריה

היא אצל שושי ולא אצל אורית....(או שלא הבנתי נכון...) אז ההמלצה לשמן נבט חיטה מיועדת לשושי בלבד !!!!

New member
תודה לאל שהפטריה אצלי

לאורית יש עוד הרבה מן עד שתגיע לזה
בנתיים היא ישנה כ"כ לא רגוע, ואני לא יודעת יך להקל עליה עוד. מסכנה שלי ולא, לא ידעתי שאפשר לעשות אמבטיה עם שמן נבט חיטה, זה באמת עוזר?

dafdaf

New member
אוי..לא נעים ../images/Emo4.gif

מקווה שיעבור לכם מהר (אנחנו היינו עם דלקת אוזנים כל הפסח) ממליצה על טיפות אוטידין (מרדימות את הכאב) ללא מרשם רופא תרגישו טוב

tonti

New member
איזה בעסה

גם לפטריה וגם לאנטיביוטיקה כדאי לקחת אסידופולוס. אני סבלתי שנים מפטריה כרונית בנרתיק. לקחתי את כל סוגי הנרות/משחות/כדורים והיא תמיד חזרה המנוולת. ואז לקחתי תקופה ארוכה אסידופולוס וטפו טפו טפו היא לא חזרה כבר כמה שנים.

New member
אני בדרך כלל השתמשתי בטריקן

שזה כדור אחד לפה שמחסל את הפטריה. הרבה מאוד זמן זה לא היה לי ופתאום עכשיו בלי שום הסבר זה חזר ובגדול. ועכשיו הטריקן לא עוזר .

אוייש לא נעים

לא לאמא ולא לעוללית .... תהיו חזקים ותעברו אני אישית גם אם יש לי תרופות עם תום תקופת השימוש שהומלצה על ידי הרופא אני זורקת במיוחד אנטיביוטיקה

טוטי30

New member
שתהיו בריאות! אין רגע דל, אה?!

לא יכולה לייעץ לא בעניין האוזניים ולא בעניין הפטריה. אויש, זה נשמע מאוד לא סימפטי. מאחלת לשתיכן שתצאו מזה מאוד מהר! הרגת אותי עם הבית מרקחת שלך... אני מרגישה שאני מתחילה לאגור גם

wildcat6

New member
לגבי הדלקות המלצתי (סליחה ארוך)

צר לי שבנושא הפטריה אין לי מה לעזור לך אבל בנושא הילדה לפני שאת חונקת אותה באנטביוטיקה הבת שלי היתה במצב דומה אך שהכנסתי אותה לבית הילדים היתה מחרחרת מלאת ליחה עד כדי אישפוז רצו לאשפז סירבנו וטיפלנו באנלציות שטיממו אותה ואז היסתבר שיש לה גם נוזלים באוזנים כשיש נוזלים כל המערכת מותקפת לא סתם אף אוזן גרון זה אצל אותו רופא הדבר פגע לה בשמיעה ובעקבות זה גם בעיות תיקשורת עד שהבנתי שאם אני לא רוצה לשלוח את הילדה לצבא אם מכשיר אנלציה צריך לעשות משהו אחר התחלנו טיפול הומופטי שבהדרגה פתר את כל הבעיות מומלץ יש כאלו שדיקור עוזר להם ויש שרפלקסולוגיה אז קדימה על תציפי אותה באנטביוטיקה כי בעתיד שום אנטיביוטיקה לא תשפיע עליה

למעלה