אז יש לנו חתול, והתודה מגיעה לUTI

אז יש לנו חתול, והתודה מגיעה לUTI

אז תודה רבה, הוא מתוק אמיתי, עוד אין לו כ"כ שם, כי אנחנו מתלבטים... אבל אם מישהי זוכרת היו המון התלבטויות מצד הגבר במשפחה, לגבי החתול, והאמת היא שתוך יומיים, הוא פשוט מאוהב ביצור הקטן והלבן, ואני גם... אם יש רעיונות לשמות לחתול שובב ולבן, אתן מוזמנות להציע. ושוב תודה לרעות. עדי

רחלילי

New member
יו מזל טוב!

בטח שזוכרת את הסיפור עם הגבר יש לציין שהוא גמיש מאד! לגבי שמות יש שמות בנאליים וחמודים כמו שלג, סהר וכל דבר שקשור ללבן. לובן. אבל אני מאמינה שרק אתם שמכירים אותו ואת אופי שלו יכולים להחליט מה מתאים לו. כל הכבוד לכם ולרעות שמסרה לכם אותו! וברוכים הבאים למשפחת אוהבי (שפוטי) החתולים! (בילבי וגזר מאשרים).

שמופית

New member
../images/Emo49.gif על החתלתול החדש ../images/Emo108.gif

מסכימה עם רחלי - אפשר לתת לחיה שם רק ברגע שרואים אותה. לנו היו במשק 3 חתולים: מושון, שרוליק ושימי. כרגע רק שימי שרד את חיי הכפר האכזריים והוא חתול מצחיק - שמן ולבן. אולי תקראו לו בשם של כלב ? גיבור... רקסי....

חנץ

New member
../images/Emo49.gifתחכי עם שם ותראי מה מתאים לו

כשאנחנו הבאנו חתול התלבטנו מאוד איך לקרוא לו. אחרי כמה ימים מצאנו אותו כל פעם על המיטה שלנו, שהיתה בערך פי 4 מגובהו, ולא הבנו איך הוא מצליח להגיע לשם. השקפנו עליו וגילינו שהוא קופץ, נתלה על קצה הסדין עם הרגליים הקדמיות שלו, ואז לאט לאט מושך את עצמו למעלה.
נקרענו מצחוק והחלטנו לקרוא לו ג´אמפר......

נופר30

New member
תיכנסי לפורום חיות מחמד

ותראי איזה שמות נתנו שם לחתולים כל מיני אנשים ( יש גם תמונות) ואולי זה יתן לך רעיון אצלנו יש רק כלבים ככה שלצערי אני לא יכולה לעזור לך

אתי@

New member
../images/Emo49.gif איזה כיף ../images/Emo13.gif שמחה לשמוע

שנמצא פתרון...
בקשר לשם...... השם היחיד שעולה בדעתי לחתול לבן הוא אנג´י (יענו מלאך
). לחתול שלנו (ועכשיו של ההורים) קראנו יוגי ע"ש מישהו שעשה עם הבעלוש קורס נהיגה מונעת
וגם ע"ש היוגורט "יוגי". בטח כבר אין יוגורט כזה. בכל אופן אני ממש הזדעזעתי לגלות את שניצל יוגי בקרליבך
אני מקווה שאוכלים שם רק תרנגולות

Ronnie*

New member
איזה יופי...

אין, אין כמו חתולים... לשלנו קוראים ארתור, ולקח לנו שנים להחליט על השם... (טוב, כמה ימים). לחתולים של ההורים שלי (לדורותיהם) קראו ג´וני, עופרה, סימבה, נלה, דוקי, "לבן", פרדי... (והיו עוד הרבה). לחתול שלי קראו קודם "שוונג" (ממש לא אהבתי). הכרתי גם אנסטסיה, אבל זו בת כמובן... יש הרבה אתרי אינטרנט עם שמות. שיהיה בהצלחה!

keren1877

New member
מזל טוב! קולללללללו!

איזה כיף לכם! אני אכולת קנאה!!! אנחנו בינתיים רק יכולים לפנטז על איזה חתול או כלב... שיהיה במזל טוב! מנסיון, השמות של חתולים לבנבנין הם באמת שלג או משהו דומה... תשימי תמונה של המתוקון בפורום..

uti

New member
../images/Emo20.gifמזל טוב!!!!!!!../images/Emo20.gif

אני כל כך שמחה לשמוע שהגבר "התאהב" ביצור אמרתי לך כבר מזמן מזמן כאן שכך היה אצלי עם המשפחה של רן... בכל מקרה הוא מתוק מתוק ואני יודעת עד כמה (כי ישנתי
איתו לילה לפני שבאת לקבל אותו...) ולגבי שמות אנחנו דיי גרועים כי אנחנו תמיד נותנים שם לפני שבודקים אם מדובר בזכר או נקבה ואז...זה מה שיוצא
יש לי עכשיו חתולי ששמו גרייסי (ע"ש הנסיכה ממונקו - כי בהחלט חשבנו שזו נקבה...) לא נורא הוא מספיק מופרע וגברי כך שזה ממש לא מפריע והוא נשאר עם השם.
יש לנו את שינשין (חתולה מדהימה!!!)
בוב - חתול לבן גדול!!!
קליאופטרה - פחתולה רצינית. לחתולות שלי תמיד נתתי שמות של מלכות/נסיכות ולזכרים בד"כ שמות של אנשים (צ´רלי, אבנר, אבי, אה..אבל גם צמר יש...) טוב זהו שמות שיהיה מלא מלא מלא בכייף!!!!

טוב אז השם שהוחלט לבסוף...

הוא "פושטק"- כי זה מה שהוא... הוא מטפס וקופץ לכל מקום... ואנחנו במילא קוראים לו פושטק כל הזמן...אני מקווה שזה לא יגרום לו לבעיות אישיות מאוחר יותר... תודה לכולכן... עדי, נתי ופושטק... תמונות בהמשך...

למעלה