אז, יש לנו כמה ימים הפסקה

scooby4

New member
אז, יש לנו כמה ימים הפסקה

וזה זמן בו עושים החלטות. תחליטו, מה הכי אהבתם? Open Pick Bodysnatchers Arpeggi House Of Cards Go Slowly 15 Step Spooks Nude 4 Minute Warning Bangers 'N' Mash Videotape אני כן צריך להשיג גירסאות יותר טובות של ארבע דקות, וידאוטייפ וגו סלואלי, אבל אני חושב שלמרות שלא שומעים אפשר לנחש ש"סטפ פיפטין" כן יותר מוצלח, לפי דעתי. יותר מעניין. בכלל שפחות רגילים לשמוע דברים כאלה אצל רדיוהד, אני חושב. למרות שזה לא קטע כל כך שונה. ואהבתי את העיבוד שלהם להאוס אוף קארדס. מאוד אהבתי אותו.

Knives Out

New member
Arpeggi ו 15 step לוקחים אצלי.

הכי אוהב אותם. ARPEGGI מדהים מדהים מדהים. צריך גרסאות טובות יותר של השירים שאמרת + Cymbal Rush שהופע פעם אחת ויהיה באלבום הסולו של ת'ום יורק.

scooby4

New member
סימבל ראש

אפשר להוריד בגירסה מעולה מפה. לא רוצה לדבר עליו, כי זה שייך לפורום אחר. ארפג'י לפי דעתי ממש נהרס עם הגרוב שהם דחפו לו. אני מקווה שכשתום אומר "סקצ'י" הכוונה לגרובים המאולתרים.

LostChild

New member
אני די בשוק

הקשבתי לשירים החדשים מההופעה Amsterdam 09-05-06 והם ממש לא נשמעים לי וזה מעולם לא קרה לי אם אף שיר של רדיוהד

vegetable man

New member
וזו בדיוק הסיבה שאני נמנע מלשמוע

כי אתם מצפים לדברים מדהימים, וזה מוקדם עדיין. הם בסה"כ מנסים שירים חדשים בהופעות, וכרגע, לא בטוח בכלל שהוא יצא ב-2006. עד כמה מלמד משהו סאונד של כל מיני אנשים שמקליטים אותם באופן פיראטי ומעלים לאינטרנט? עד כמה בשלים שירים שרדיוהד מנסים לראשונה בהופעות? האלבום עדיין לא מוכן, הוא לא בשל, ועובדה שאין תאריך יציאה. שימו לב איך The Eraser עקף אותו בסיבוב - זהו האלבום שאמורים לדבר עליו כרגע, ולא כמה שירים חדשים שרדיוהד מנגנים בהופעות. הדיבורים על "סוף דרכם", גם הם אינם במקום בעיני.

LostChild

New member
זה הילד בר מצווה אמר אני מתנגד

התסריט היחיד שיכול להיוולד כאן הוא שאני זה שלא מבין את העניין השונה ואני זה שדרוש עבורו הבנה \ כושר הסתגלות או פשוט ראש פתוח במילים אחרות זה לא רדיוהד זה אני

Guy Pie

New member
אני חושב שהחדש יהיה כמו Kid A

לא מבחינת הצליל, אלא בזה שהוא יהיה שונה לגמרי ממה שהם נשמעו פעם ויקח לאנשים זמן להתרגל לזה. אני רק מקווה שהוא יהיה טוב כמו Kid A, אבל אי אפשר לדעת בשלב הזה.

scooby4

New member
לא מסכים ../images/Emo13.gif

יש אנשים שהיו מצפים לשמוע דברים מדהימים. במקרה שלי לפחות, זה לא כל כך נכון. אני רגיל להקשיב לבוטלגים, ובאמת שאין לי בעיה עם זה, ואני אפילו קצת אוהב את זה. זה לא רק מוזיקה שצריך להתאמץ בשביל לשמוע אותה, אלא יש בזה גם הרבה ריגוש. זה טיפשי לחשוב שרדיוהד מנגנים בהופעות שירים חדשים, ובלי לרצות שאנשים יקשיבו. הם כן רוצים לבדוק שירים, איך הם עובדים והכל(אני מתאר לעצמי). אין מה לדבר על האירייסר, יש לנו שיר אחד שהוא נשמע בדיוק כמו שיר של רדיוהד, ואין לי שום מושג מה החלק של יורק בלחנים ובמילים בלהקה כך שאין הרבה לומר. חוץ מזה, פורום רדיוהד זה פורום רדיוהד ופורום ת'ום יורק זה לא. או שאתה רוצה לחדש לי בעניין...

Latisia

New member
מסכימה עם איש הירק...

בעקרון מאותה סיבה לא רציתי לשמוע את החדשים... אבל החבר'ה פה כבר הרגו אותי עם הדיבורים שלהם אז הורדתי. אני חייבת לציין שלקח לי כמה ימים לאהוב אותך... חלק לדעתי חלשים ובחלק יש פוטנציאל אדיר! אבל בכול זאת לא צריך להסתכל עליהם כאל השירים החדשים מהאלבום החדש של רדיוהד! גם לא צריכים להיות כאלה קיצוניים ולהגיד שזה הסוף של הקריירה שלהם או משו. סתם דווקא אהבתי את 15 step, nude and spooks

Latisia

New member
אותם******* (=

בעעע אם כבר שירים חדשים! ראיתי את הקליפ החדש של מיוז! אוי מיי גוד! מאט מחקה את פרינס?! בעע אני מקווה שהשאר בדיסק החדש שלהם לא כזה גרוע :/

Knives Out

New member
Arpeggi החדש מדהים.

אני חולה עליו, וכל התגובות שלכם לגבי כמה שזה לא טוב\או לא בסדר להוריד ולשמוע בוטלגים, המילים שלכם נכנסות מאוזן אחת ויוצאות מהאוזן השניה.

vegetable man

New member
אף אחד לא אומר לך שזה לא בסדר

אני האחרון שיגיד לך מה לעשות. אני מגיב לך ולאחרים פה: זה בהחלט שיקול שלכם וזה לגיטימי לחלוטין, אני רק חושב שלא צריך להגזים בערך ההקלטות האלה שמגיעות לאינטרנט - זה ודאי רק שלבים ראשוניים בגיבוש השירים החדשים, לכן אין סיבה להתאכזב. יתכן ואם השירים החדשים באמת רעים, רדיוהד מחכים עם האלבום עד שיאסף חומר מספיק טוב. מי יודע? אבל רדיוהד לא מנגנים בהופעות כדי שזה יגיע לאינטרנט. הם מנגנים כדי לקבל פידבקים, כדי להבין בינם לבין עצמם איך לשפר את השירים, וכו'. ודבר אחרון: הפורום בהחלט נועד לכל מה שקשור ברדיוהד: באלבומים של ת'ום יורק, ג'וני, וכל דבר שבעצם קשור ברדיוהד - הפורום בהחלט המקום הראוי לדבר עליו.

scooby4

New member
לפי מה שהבנתי

מהבלוג של טכנאי ההקלטות שלהם זה שיש להם סכום של בערך 40 שירים חדשים, 'דמו'אים. פידבקים יש באינטרנט. הרבה למען האמת. אני לא מבין, אתה חושב שרדיוהד לא גולשים באינטרנט? אני בטוח שלפחות אחד מהם טורח לשמוע תגובות וסקרים וכל מיני שטויות, כמו מה שאני ונייבס אווט אומרים כל הזמן. רק באנגלית.

kittycatbone

New member
אני מתארת לעצמי

שהסיכויים שהם עושים את זה באמת גבוהים, בהתחשב לזה למשל שיש להם בלוג באינטרנט שהם אוהבים לעדכן מדי כמה זמן =>כלומר הם לא איזה טכנופובים שלא כל כך אוהבים להסתובב ליד מחשבים וכל הקשור להם ולאינטרנט

scooby4

New member
מאוד גבוהים

הרבה אמנים מתיירים רוכשים פאוור בוק או כל לפ-טופ טוב אחר, ככה שההסתובבות שלהם ליד מחשבים היא בעצם המחשב שמסתובב איתם כל הזמן. אני חושב שזה חוק בסיסי בשמירה על קשר עם הקהל, פשוט לדעת מה הקהל חושב. אני שולח אימיילים להרבה אמנים (בג'אז, שם אין הרבה שמפחדים לפרסם את האימייל שלהם) ולא קרתה פעם אחת שמישהו לא ענה לי. המעט שחברי רדיוהד צריכים לעשות זה לחפש קצת פידבקים ברשת.

vegetable man

New member
טוב ויפה,

בוא נניח לרגע שהם כן מסתובבים בפורומים וקוראים מה שיש לכם לומר. עדיין, חבל (בשבילי, שכל אחד אחר יעשה כטוב בעינו) לשמוע את השירים כשהם לא מוכנים. רדיוהד התבטאו בנושא הזה לפני קיד איי, וזה הפריע להם שהאלבום הגיע לאינטרנט לפני שהוא היה מוכן. גם לי, בדיעבד, זה הפריע - נהנתי פחות לשמוע שירים לא "גמורים", ומצד שני כשיצא האלבום, הוא כבר היה מוכר, וזה יהרוס. אני לפחות את השירים האלה, מעוניין לשמוע בגירסת אולפן קודם, כי הם ירכיבו את האלבום הבא. ואולי אם יש 40 שירים, ישנם שירים יותר טובים שיהיו בסוף? שוב, אין כל פסול בכך שאתם מדברים עליהם, ובטח שלא צריך לגיטימציה ממני, ואני רוצה לתקן עוד רושם אחר שנוצר (לאו דווקא אצלך): אין כל קשר לעניין, לדעה שלי על הורדות. מהגדרת התפקיד שלי תחת תפוז, אסור לי לעודד את העניין. זה לא אומר שאני בעד או נגד, זה פשוט המצב, וזהו.

למעלה