אז יש מחר מפגש?...

yarden071

New member
בקשר למפגש פורום...

אם אתם מתכננים מפגש על גג עזריאלי ב1.1 אז תדעו שבאותו יום ובאותה שעה בערך יש שם מפגשים אחרים של פורומים שונים וגם של ישראבלוג אז הכל יתערבב ולא ידעו מי שייך למי וכל זה... קצת בעיה הייתי אומרת,לא?

חבר'ה

יש לי בקשה.. אני נוסעת עוד מעט לת"א, רציתי לבקש אם מישהו מוכן להביא גיטרה למפגש, זה יהיה ממש טוב ויוסיף הרבה :) אני לא יכולה לקחת את שלי כי היא של אח שלי בעיקרון, והוא לוקח אותה לצבא.. קצת בעייתי.

dsol

New member
אממממ

חלק מכירים כבר ולחלק יש טלפונים אז אפשר למצוא אחד את השני

yarden071

New member
...

וואלה חח אני בעיקרון באה למפגש של ישרא, נקווה לראות אותכם לפחות את חלקכם.

אני לא מכירה אף אחד מהפורום..

זתומרת, לא ראיתי.. והבאתי לעומר את המספר שלי, מקווה שהוא ישתמש בו בחוכמה.

שישיץ

New member
בחכמה?_../images/Emo79.gif

זתאמרת, שלא יטריד אותך בלילות? יתקשר ויגיד "שייייי" בקול מפחיד ואז ינתק?

שישיץ

New member
פרטים סופיים לגבי המפגש!!_../images/Emo79.gif

המקום: בגג של עזריאלי (לי אישית אין לי מושג איך להגיע לשם ועל איזה מהבניינים זה בכלל, אז תרשמו פה כדי שאדע
) ובגלל שישנם כ"כ הרבה מפגשים וכאלו אז תעבירו טלפונים אחד לשני כדי שנמצא. שעה: 12 בצהריים AKA noon שעה נהיה בעזריאלי ואח"כ נעבור לגן המשולש (מחר נעים) חובה: להביא כל אחד חטיף/ שתיה או משו טעים. חובה2: שתהיה לפחות מצלמה אחת!! נתראה

tipeshet

New member
אממ

תקשיבו.. אני אוכל להגיע, אבל אם נלך לגן המשולש זה נורא בעייתי כי אני רוצה גם לפגוש מלא אנשים שבעזריאלי ואני לא ארוץ הלוך ושוב... אולי נשקול את ללכת לגן המשולש שוב? ושירן, את נכנסת לעזריאלי, עולה לקומה האחרונה, ]ותחת את הדלת ושם יש מפרסת גדולהP: לי תהיה מצלמה.

שישיץ

New member
יאיייאיייייי_../images/Emo79.gif

אז נשאר זה בהחלט אופציונלי אני אמצא את המקום שוב יאייייייייי

noa08128

New member
ואייי מפגש איזה כיף!

אני באה! ואיפה זה לעזאזל גן המשולש?Q!? וגם אני בעד שהות יותר אוכה בעזריאלי! :) ואיי כבר שנים לא נכנסתי לפה!
אבל אל דאגה ! אתם תמיד תהיו לי בלב!* *מילים רגשניות מידי...

שלמונזה

New member
בובית!!! ../images/Emo168.gif

יש מצב שאני אבוא בגלל שהבטחתי לעומר, ואני אשמח מאוד גם לראות אותך!!!! אני לא יודעת אבל באיזה שעה אני אבוא כי אני עובדת, אבל יש מצב שאני אצא יותר מוקדם כי אני עייפה מותשת לא ישנתי כל הלילה [נו חגיגות חנוכה, חחח] ואז אני אקפוץ לראות אותכם שורה תחתונה: תחכי לי, ותקבלי עדכונים אצל עומר מתי אני באה [או שבעצם אני חושבת שיש לי עדיין את המספר שלך נשתמש בו
]

למעלה