אז יש מנהל "חדש" לפורום

Boone

New member
אז יש מנהל "חדש" לפורום

ויחד איתי מגיעים גם שינויים (לא לדאוג, זה לא יכאב). בעקבות הוספת שרשור "קח-תן משהו לראות" וכניסה עתידית ל"קח-תן משהו לשחק" נראה שזה מתבקש ושם הפורום זקוק לרענון. אז חשבנו לשתף אתכם ולשמוע את דעתכם, איך יקראו לפורום? יש לנו בפורום: ספרים, חוברות, תקליטים, קלטות, דיסקים, 8 מ"מ, וידאו, לייזר דיסקים, DVDים, ובקרוב משחקים. כמה הצעות משלי: תרבות יד-שניה פנאי In/Out תרבות הפנאי מיד-שניה מדף יד-שניה אני מצפה לראות שרשור ענק של שמות
תודה מראש על כל שיתוף פעולה

daniel9977

New member
תרבות יד-שניה ../images/Emo45.gif

אני גם חשבתי בתקופה האחרונה שיש לשנות את שם הפורום בעקבות השינויים האחרונים. אין ספק שהשם: תרבות יד-שניה הוא השם המתאים ביותר, שכן מוצעים כאן מוצרי תרבות שונים משומשים למכירה.

daniel9977

New member
"תרבות יד שניה" זהו שם הרבה.....

יותר מכובד לפורום. מה זה "הבוידעם"? מה אנחנו מתעסקים פה בזבל? מה אנחנו מתעסקים פה בדברים שזרקנו לבוידעם? בדברים שאין להם כל ערך שהחלטנו לאחסן אותם בבוידעם למשך שנים? זו בדיוק הבעיה בישראל (ותסלחו לי שאני פורק פה זעם לפתע...) שהרבה מוצרי תרבות נעלמו ואינם בנמצא כי לדוג' עם כניסת הדיסקים באמצע-סוף שנות ה-80 לארץ הרבה אנשים זרקו ו/או הכניסו לבוידעם את התקליטים שלהם. לא חבל? והדבר נכון לא רק לגבי תקליטים, אלא גם לגבי ספרים, סרטים, משחקים וכל דבר נוסטלגי אחר. בעיני, "בוידעם" זה שם מאוד לא מכובד לפורום ואף מזלזל בו. אנחנו מתעסקים פה בפריטים שחשובים לנו מדי הן מבחינה רגשית ולעיתים אף הן מבחינה כספית. האם באמת מקומם בבוידעם? האם באמת הוצאנו אותם מהבוידעם כדי למכור אותם? הגיע הזמן שהפריטים האלה יקבלו את הכבוד המגיע להם. אלה הם פרטי תרבות מדרגה ראשונה. נכס צאן ברזל של ממש. לכן, בעיני, "תרבות יד-שניה" זהו השם המתאים ביותר לפורום.

דנטל

New member
פריטים הוכנסו לבוידעם במקום להזרק לזבל

אם הם לא היו חשובים לאנשים, הם לא היו נשארים בכלל בסביבות הבית.

jesenia

New member
מזל טוב - הצעה כללית

השם לא צריך "לפגוע" בקלות מציאת הפורום, אני בעד תרבות יד שניה, ואולי תרבות קח-תן?

דנטל

New member
זה לא יוכל להצטמצם לספרים, דיסקים וסרטים

לא שיש לי בעיה עם זה, כי אישית רהיטים, למשל, מענינים אותי משמעותית יותר מסרטים.

למעלה