אז יש קינדל חדש...

avivs

New member
אז יש קינדל חדש...

גרסה חדשה של הPaperwhite.
השינוי שם הוא בצפיפות הפיקסלים - 300, כמו של הVOYAGE.
לא חושב שזה הולך לשנות למישהו את החיים. המחיר גם נשאר זהה למהדורה הקודמת, 119$.
אם חשבתי לשדרג השנה לקינדל חדש, אני די בטוח שזה לא הולך לקרות.
המסך של הקינדל בשתי גרסאות ה Paperwhite, מצוין. כמובן שאיכות יותר טובה זה חשוב, אבל בשלב הזה יש גבול לעד כמה אפשר לשפר את המצב.
לדעתי הם הגיעו לאיזושהי תקרה, ועכשיו הם רק משייפים את הפינות במקום לקחת את המוצר הזה לשלב הבא.
אבל למי שחיכה לקנות קינדל, זו יופי של הזדמנות.

קישור:
http://www.amazon.com/dp/B00OQVZDJM...rd_t=36701&pf_rd_p=2106933562&pf_rd_i=desktop

ווסאבי74

New member
אז יש לי כמה שאלות התארגנות על הקינדל

אם מזמינים לארץ, האם כדאי להזמין במשלוח ישיר של אמזון לארץ או דרך חברת שליחויות? אני יכולה לחשב מראש כמה יהיה סכום המע"מ על זה והוא סביר אבל חברות שילוח לפעמים מוסיפים על המיסים כל מיני עמלות שלהם שמנפחות את העניין פי חמש.
ואם מזמינים ישירות באמזון, זה לא מגביל אחר כך בהיצע הספרים כי הם יודעים שאתה מישראל?
&nbsp
וגם, האם יש אביזר נלווה שהייתם ממליצים לרכוש עם הקינדל: מטען, מגן מסך, מעטפת, אחריות מורחבת וכו'?

אכמו

New member
כשמחליטים להזמין, משווים כמה יצא המשלוח

המבצעים של חברות השילוח משתנים, אז כדאי להשוות ולחשב כמה יצא בכל אחת וכמה במשלוח ישיר מאמזון, ולהחליט. ייתרון אחד של חברות השילוח זה שאפשר להזמין את הקינדל הכולל פרסומות, שעולה פחות, אמזון לא שולחים אותו ישירות לארץ (בעיני הפרסומות ממש לא מפריעות, הן רק במסך הפתיחה, וגם יש פרוצדורה להסיר אותן מול אמזון, כך הבנתי). לגבי היצע הספרים, כיוון שאנשים עוברים לפעמים מדינה, אמזון מאפשרת לשנות את הכתובת שלך בהגדרות החשבון. למי שלא אכפת לשקר, אפשר להחליף לכתובת אמריקאית. אני לא קניתי שום אביזר נלווה, אבל קוראת בקינדל בעיקר בבית אז לא ממש הרגשתי צורך.

למעלה