אז יש רומנטיקה בוואן פיס?..

אז יש רומנטיקה בוואן פיס?..

יש לכם העדפות לצמדים? @: שתפו. כי יבש פה

ANGELUSPIKE

New member
לופי ונאמי../images/Emo99.gif מעל כולם כמובן

ואני גם תומך בזורו ורובין, סאנג'י גם ככה מתאהב בכל בחור שהוא רואה, אז אין עם מי לצוות אותו, אפשר להשים את יוסופ עם זואתי מהכפר שלו (שחכתי איך קוראים לה).

הו

זה כל כך לא מתאים בוואן פיס ;; אבל אם כבר- זורו רובין זה חמוד, לדעתי את נאמי אני דווקא מעדיפה עם סאנג'י, אבל לא כ"כ אכפת לי מהם כי הם דווקא הפחות אהובים עליי מהצוות X: את לופי אני לא רואה עם אף אחד. פשוט לא. וכמובן שאת אוסופ עם ההיא מהכפר שלו <: אבל בתכלס, כשחושבים על זה, אין יותר מידיי בנות בוואן פיס. הרוב המוחלט זה בנים ם.ם;;

למה דווקא

המצב של הבנות לא רע בכלל. רובין היא יופי בעיני, אני ממש אוהבת אותה P= לנאמי גם יש את הרגעים שלה- למרות שלרב היא עוסקת בלהיות האישה שמסדרת את העיניינים,בעיני הצדדים שלה שראינו בארלונג צריכים להתגלות יותר.. ויוי,בלמ'ר- נחמד מאוד. ויש נשים לאורך הדרך. מה שאני מנסה לרמוז הוא שיחסית לסדרות שונן אחרות, אני די מרוצה מוואן פיס בקטע של הנשים. למרות שיש עוד מקום לשיפור באמת XD וכבר חשבתי שאני לגמרי מהבודדים שפחות מעדיפים את סאנג'י

אז ככה

קודם כל זה באמת לא מתאים! כי בוואן פיס יש אווירה אחרת שלטעמי פשוט עוקפת את עינייני הרומנטיקה.you know.. אבל זה כיף. אז זה מתגוון לאורך הדרך את לופי אפשר או להרחיק מכולם כי יש בזה משהו, או להצמיד אותו לכולם כי גם בזה יש משהו. אני בטוחה שהוא יסתדר בארלונג נאמי/לופי היה חביב בעיני. עכשיו זה יותר נאמי/הכובע קש. אניס לובי גרם לי לחבב רובין/לופי. תמיד חיבבתי זורו/לופי אבל אל תבהו בי כי אולי זה לא נוגע במובן רומנטי. מי יודע מצד שני גם נאמי/רובין היה חמוד למדי בעיני מתישהו. גם אני תומכת אוסופ/קאיה. אבל לא חשבתי על זה ממש. זהו. שישארו צוות מקסים כמו שהם, זה הכי חשוב :)

../images/Emo45.gif

האמת, שקצת חסר לי רומנטיקה בוואן פיס. אין הכוונה שזו לא מנגה מושלמת, חס ושלום, אלו לא דברי כפירה! (אנל, חוס עלי), פשוט ש... נו... היה נחמד אילו היה קצת. מצד שני, אני לא באמת יודע עד כמה אפשר לשמור על מינון נמוך - ברגע שרומנטיקה נכנסת לתמונה היא נוהגת לטרוף את הקלפים, אז אולי עדיף שוואן פיס כמות שהיא.

pokegirl

New member
אוסופ\קאיה זה OTP

כאילו דה. סג. בכל אופן, לופי\נאמי אול דה ויי. אבל אם כבר יש פה משהו מעניין, זה רובין\פראנקי. תמיד יש איזושהי אינטרקציה נחמדה בין שניהם, ונראה לי שבתור היותר מבוגרים של הצוות יש להם משהו משותף והתנהגות משלהם

Noam Raby

New member
הת'רד הזה מלא בתמונות מנטליות רעות*

*למעט נאמי-רובין, כמובן P:

למעלה