אז יש תשובה מ24

papal

New member
אז יש תשובה מ24

שלום לכוולכם יש לי בשורות משמחות אתמול בלילה פתחתי מייל ושמחתי לגלות תשובה מ24 חשבתי אם לצטט אות ם במדיוק אבל הכי טוב שאני םשוט יסביר מה הם ענו לי אז דבר ראשון- התשובה נפתחה במשפט הבא "שמחנו לדעת שלדורבנים יש מועדון פעיל שדואג ללהקה ומקדם אותה " ממש במילים אלו!! מעבר לכך בעניין הפרקטי קיבלתי הסבר שהקליפים מקבלים את דירוגם ע"פ מספר דברים- שחלקם הם לא מפרטים אבל מה שרלוונטי אלינו הוא גם כמות הפעמים שהוא שודר בעבר- כמות הקליפים הנוספים שיש לאות אמן\להקה וגם קשר ישיר למידת ההשמעה של אותו שיר ברדיו באותו זמן נתון!! (ואני לתומי חשבתי שאין קשר) בכל מקרה קיבלתי הבטחה שהדורסבנים ישודרו יותר- ואפילו ביקשו ממני להודעי את זה לכל חברי מאמ"ה (הייתם מאמינים?) מה שכן- לא קיבלתי תשובה לגבי שאלתי על הקליפ של המנוע לי יצא לראותו רק פעם אחת וזה היה בערוץ 3!! שאלתי אותם לגבי העניין הזה- והם לא ענו לי ספציפית על הקליפ- אז לגבי זה אין לי תשובה כרגע- אבל אם הוא עדיין לא ישודר אז אני כנראה ישלח שוב מכתב הנוגע רק לקליפ המסויים הזה ("למה הוא לא משודר??"??)- וכמובן שהוא יהיה בחתימת כל חברי מאמ"ה (לאחר שתסכימו כולכם- ומי שלא בפורומים- אקבל את הסכמתו הטלפונית להכנסת שמו לעניין!!!)

למעלה