שליש עם שונא אותי (שיר)
(במנגינת: מי יציל את הבית שלי) היינו תמיד ילדים כה טובים עשינו צבא וגם מילואים נשלחנו לכנסים בינלאומיים תרמנו לקליטת עליה התנדבנו עם שכבות מצוקה וגם התפללנו לשלום המדינה שליש עם שונא אותי שליש עם רוצה לנפץ את גולגלתי אבל עכשיו הסקרים לא איתי שליש עם תומך במותי שליש עם רוצה להרוס את ביתי. מפלגה בלי עתיד, בלי תקוה, בלי חלום מפלגה שרוצה לעשות רק פוגרום ושליש עם תומך בה וזה איום. שליש עם שונא אותי שליש עם רוצה לנפץ את גולגלתי אוהבים ערבים - תצביעו עבודה שונאים ערבים - תצביעו איחוד אבל למה אתם שונאים את המתיישבים???? רוצים כלכלה - תצביעו ליכוד רוצים רווחה - תצביעו חרדים אבל למה אתם תומכים בהרס בתים???? שליש עם שונא אותי שליש עם רוצה לנפץ את גולגלתי הציבור הטיח אגרוף בפני לא רוצים אותך כאן ודי לכי מפה, סחטנית הזויה משיחית שונאים אותך, מתנחלת בזויה לכי מפה, עתיד האומה, אבל האטום כבר עומד מאחורי הפינה שליש עם שונא אותי שליש עם רוצה לנפץ את גולגלתי יבוא יום ועוד תרוצו אלינו תרוצו לבקש את עזרתנו תרוצו לבקש להתארח אצלנו ובינתיים אנחנו צריכים לחכות, לסבול, להיפצע, לחטוף עוד מכות, ולהתפלל, ולייחל, ולהמשיך לצפות. שליש עם שונא אותי שליש עם רוצה לנפץ את גולגלתי