אז כדי שנכיר קצת לפני המפגש

אז כדי שנכיר קצת לפני המפגש

שם: גיל: תמונה: אני אוהב: אני לא אוהב: אני שומע עכשיו: משהו לומר לאומה:

just nimi

New member
אוקיי

שם: נמרוד רשף. גיל: עוד קצת יותר מחודש 15. אני אוהב: מוזיקהמוזיקה. אני לא אוהב: את אורלי זילברשץ בנאי, מה נסגר איתה?
אני שומע עכשיו: חוץ מהגשם, את אבי רואוד של הביטלז, ואם להיות יותר מדויק, את קאם טוגטר. משהו לומר לאומה: הממ, אל תבואו לצפת, קר שם.

yrutoo

New member
אני!

שם: איה גיל: 14 וחצי אני אוהב: מוסיקה, אין לי משהו מקורי להגיד! או כדי להתחנף- את כל מי שפה
אני לא אוהב: חופש
אני שומע עכשיו: Nate James - Kingdom Falls האלבום
משהו לומר לאומה: תבואו למפגש!

yrutoo

New member
../images/Emo2.gif

זה רק בגלל העבודות
ובגלל שעד שיש חופש אז אני מתה משיעמום בו

חחחח בד"כ גם אני,

והחופש הזה הייתי עסוקה
וזה תמיד ככה.. מצפים כ"כ לחופש ואז מתאכזבים
כי לא מספיקים שוב דבר

MysteriOfir

New member
OK I LOVE YOU BYE BYE

אופיר 22 אני אוהב: לשמוע מוזיקה. אני לא אוהב: לאכול תרד. אני שומע עכשיו: איימי ווינהאוס. משהו לומר לאומה: I'm not much for public speaking, Or much for speaking, Or, Come to think about it, ,Much for the public. (דריה בטקס הסיום שלה
)

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif

שם: גל גיל: 16 תמונה: אני אוהבת: סדרות טלויזיה [אבודים, השרדות..], מוזיקה [
], מתמטיקה
אני לא אוהב: קישואים וירקות מוזרים, עיניים אני שומע עכשיו: Shiny You Guns - Stripped משהו לומר לאומה: Hey!

just me155

New member
למה את אוהבת מתמטיקה ../images/Emo7.gif

תלמדי אותי לאהוב את זה

galoosh33

New member
יש לי רגישות לעיניים

אז זה ממש חשוב - לא להתעסק עם העיניים במפגש

העכביש2

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

גילינו פה נקודת תורפה
(או במילים אחרות: אל תתקרבי לבזבזונה חס וחלילה...את עלולה להתעלף
)

galoosh33

New member
אני יודעת..

חטפתי מזה טראומה קשה כשבמקרה הסתכלתי בתמונות מהמפגש של מצעדים.. זה היה ממש נוראי :&#39

WhiteShadows

New member
חח גם לי!

אני לא יכולה לראות אנשים עם פציעות בעין, חפצים חדים המכוונים לעיניי, וכל מני דברים כאלה...

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

שם: לירן גיל: עשרים וארבע ו8 חודשים אני אוהב: מוזיקה, ספורט, ציור, סדרות טלוויזיה אני לא אוהב: חומרנות, דברים המוניים, אנשים חסרי רגישות, אגואיסטים, פייסבוק
אני שומע עכשיו: Patrick Watson - Luscious Life משהו לומר לאומה: תשמעו כבר את פטריק ווטסון, ניוטון פולקנר וBread!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סינטטית

New member
רק בשביל לירן

שם: אור גיל: קצת יותר מ18 וקצת פחות מ19.. תמונה: אני בתגובה מהירה.. אני אוהב: שוקולד, ועוגות גבינה... אני לא אוהב: עוגות גבינה, זה סתם השתלב עם השיר אני שומע עכשיו: רמי קליינשטיין - צעיר לנצח משהו לומר לאומה: המממממ

galoosh33

New member
../images/Emo6.gif

עוגות גבינה זה דווקא טעים.. אם זה עוגה עם פירורים..

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif

שם:יעל גיל:23 תמונה: אני אוהב:מוזיקה הופעות חברים אני לא אוהב:אדישות חוסר סבלנות אני שומע עכשיו:כלום משהו לומר לאומה:

למעלה