אז כה:... בבקשה תיכנסו

אז כה:... בבקשה תיכנסו

יש עוד מעט מסיבה ואני הולכת ואנ רוצה לדעת איך אפשר לבוא ולדפוק הופעב כאילו איך להתלבש איזו תסרוקת וזה....?

O Boy

New member
קצת קשה ככה...

ללא תיאור והכל.. בתכלס, כדי לדפוק הופעה צריך ג'ינס פצץ או דגמ"ח, חולצה צמודה (עדיף שחורה או לבנה). כאשר הדגמ"ח בתוך מגפיים. תסרוקת קצת קשה לי להתאים לך, מכיוון שלא נתת תיאור ספציפי גם של השיער וגם של הפריטים בארון בגדים

תסלח לי.. אבל שתלך ככה לשוק..

כל האופנה של המכנס בתוך המגף כלכך יוצאת, כלכך נחרשה, הפכה להיט שלא בצדק. אל תכניסי את הג'ינס למגף ולא שטויות.. ג'ינס או דגמ"ח (בזה אני מצדדת) חשוב שיהיה נוח- במסיבה חשוב להראות טוב אבל גם להרגיש טוב... חולצה.. ההדפסים הסיניים נכנסים עכשיו, סגנון הקימונו אנד סטאף.. או חולצות כנפיים\שרוולי צינור (כאלה שמתרחבות, בשרוולים) איפור קליל, מראה טבעי (אני מעדיפה בלי בכלל) ושיער? אם את הולכת על תסרוקת עשי זאת כשבסיסה השיער אסוף (אחרת יהיה לך חם תרגישי כמו ארטיק ביום חמסין) ותתפרעי לך.. סיכות, גומיות, צבעים.. הכל מהכל. ואם את ממש רוצה לדפוק הופעה.. שכולם יסתכלו עלייך, תבואי ערומה (זה גם יחסוך לך את הכאב ראש של "מה ללבוש") מקווה שעזרתי, ואור לא התכוונתי לפגוע (אם פגעתי) פשוט נמאס לי כבר מהמראה המעצבן הזה (כן, חזרנו לבצפר והבימבו'ס הפתיעו בתספורת הכוללת פוני ומכנס בנעל)

chicolico

New member
חחחחח.... שתלך ככה לשוק...../images/Emo6.gif

תביאי לי במיה, טוב?

רגע.. לא ככה?!

כל פרחה בת 12 לוקחת מטאטא בשביל למרוח צללית והולכת ככה.. וואי עכשיו נזכרתי, פעם בימי הולדת וכאלה היה את המשחק הזה שמביאים קערה מלאה קמח והיו צריכים לנשוף עד שהיה מתגלה משהו? ככה זה גם אצל הבימבו הממוצעת.. צריך לנשוף חצי שעה על העפעף כדי להעיף את הצללית ולראות אותו. תסלחנה לי בנות ישראל החסודות, זה פשוט מעורר חלחלה

chicolico

New member
האמת...? צודקת....

איפור מוגזם זה פשוט מגעיל... המראה הטבעי הכי יפה, וגם חוסך כמה שעות של עבודה...

כן

זה באמת מוגזם כל הקטע הזה שילדות קטנות מתאפרות כבד אבל צריך להתאפר קצת!לא?? כמובן שזה צריך להיות על גבול הטעם הטוב

SsssTaaaR

New member
חחחחחחחח...../images/Emo6.gif

בדיוק היום ראיתי פרחה קטנה עם צללית ורודה עד המצח וסומק ורוד תואם שאני לא יודעת איך בדיוק אבל הוא היה גם על הסנטר

זהו זה באמת קצת קשה להגיד...

עם יהיה לך קצת פירוט על הסגנון איזה מסיבה מה יש אפשרויות דוגמאות וכו' זה יעזור...

למעלה