אז כולם יודעים מה קרה לפרופסור

mooznach

New member
אז כולם יודעים מה קרה לפרופסור

וכולם מן הסתם יודעים מה קרה לקווין ואח שלו, אבל אני לא. משום מה לא יצא לי לראות את העונה החדשה הרבה ופתאם אני מגלה איבדנו 2 דמויות וקיבלנו 2 חדשות. מישהו מעוניין לעדכן אותי בקצרה מה קרה?

Plok2

New member
פיטרו את הפרופסור מהסדרה

על מנת להכניס את מגי הצעירה יותר. היו צריכים להשאיר את הפרופסור... הוא בכלל שחקן מוכר והם צריכים להודות לו שהוא הגיע לסדרה שבהתחלה לא היתה מוכרת בכלל. הוא הופיע באיזה ג'ימס בונד אחד ועוד מלא סרטים אחרים.

King Of Kromags

New member
זה טוב שהוא פוטר ומגי הגיעה.

לא שיש לי משהו נגדו, להפך- הוא שחקן מצויין ומאוד תרם לסדרה כאשר השתתף בה. אם מגי לא הייתה מגיעה, לא היו עונות 4 ו-5. בין אם אתה מודה בזה ובין אם לא, מגי היא זו ש"שמרה" את הסדרה בעונות 4 ו-5, והחזיקה אותה באוויר.

A.L (boy)

New member
לצערי..

לא סבלתי את הסדרה אחרי שהפרופסור מת, למרות שהמשכתי לראות אותה. אם זכרוני אינו מטעני, ג'ון רייס דייויס (כן, ככה קוראים למקס שלנו), השתתף בכתיבה של הפרק האחרון בן 2 החלקים בו הוא הופיע. באופן אישי הוא היה הדמות החביבה עליי - מגי, אח של קווין, וכל מה שקרה אחר כך היה מגוחך, מעצבן ומיותר (למרות שלא עקבתי עד הסוף).

Hamall

New member
אממ...

דווקא ביאס אותי שקווין לא בסדרה יותר...כל השאר דמויות שוליות לדעתי. בגלל זה אין ממש מה לראות בעונה השביעית...

Crossface

New member
סליחה?!?!?!?!?

לא שיש לי בעיה עם מגי אבל הסידרה מתה עם הפרופסור וזה הכל. העונות עם הרדיפה אחרי ריקמן ואחר כך הקרומגס, זה היה פשוט נורא. שלא לדבר על העונה האחרונה בכלל.

King Of Kromags

New member
ממממ...ממש לא.

נכון, הסדרה הייתה טובה יותר אם מגי הייתה מצטרפת ולא מחליפה שחקן, אבל זה לא קרה. השחקן של ארטורו עזב משתי סיבות: 1. החוזה שלו נגמר אחרי שלוש עונות והוא החליט לא לחדשו. 2. המפיקים רצו דמות חדשה וצעירה בתוכנית. הפרק הראשון בו פגשו את מגי- מעולה. מגי היא דמות שולתת, נהדרת שהחזיקה את הסדרה בעונות 4ו-5. יש לה הבעות מאאאגניבות (
), יציאות ציניות ומצחיקות. היא השחקנית הטובה ביותר בעונה חמישית, ובעונה רביעית היא בצמרת יחד עם קווין. העונות של המרדף אחרי ריקמן והקרומגס לא היו כל כך נוראיות. אתה רוצה משהו נוראי? תראה עונה חמישית של מכושפות...

Crossface

New member
זה לא משנה

למה השחקן עזב, אני מאוד אהבתי את הסידרה אבל בשנה האחרונה למדתי לא להיות מארק של כל מיני דברים ולראות גם דברים שלילים בדברים שאני אוהב. הבעיה היא לא מגי, הבעיה היא התסריטים וחסרונו של הפרופסור, אישית הייתי מעדיף שמקס היה נשאר ומגי לא מצטרפת. ואני לא רואה מכושפות אז.....

מצטערת לסטות מנושא הפורום ../images/Emo117.gif

אבל מה רע בעונה החמישית של מכושפות
העונה החמישית של גולשים בזמן מזעזעת אבל של מכושפות מגניבה לאללה.

King Of Kromags

New member
ממממ....../images/Emo58.gif5-מכושפות.

היא מגניבה, אבל בנויה נורא. אבל בבקשה לא לסטות מהנושא. נא להעביר את הדיון איתי לפורום המתאים, שרשור אוף או בפרטי. תודה.

Aranel Nenharma

Well-known member
מה היה כל הקטע של ריקמן לא ראיתי את

ההתחלה של הסיפור ולא יבנתי את שאר הסיפור

Hamall

New member
אמממ....

במלחמת המפרץ אם אני לא טועה הוא והיחידה שלו היו במדבר ופגעה בהם פטרייה שאוכלת רקמות מוח...הוא שרד כי הוא לקח את הרקמות של אלו שהיו בריאים והמשיך לגנוב כל החיים שלו ואז הוא עבר בין העולמות מאוחר יותר וגנב רקמות וככה הוא השתנה כל הזמן...

haunter

New member
איזה מגניב משחק המילים בעברית...

שריקמן גונב רקמות...

Lockergnomie

New member
טוז אז ככה..

בפרופסור יירו ווויד נלקחה למחנה רבייה קרומגי.. אני לא יודעת למה לעזאזל המפיקים פיטרו אותם והכניסו במקומם את מגי וקולין... אמנם העונה הרביעית הייתה יפה, אבל אין כמו שתי העונות הראשונות.. אני חושבת שהפרופסור, וויד, קווין ורמי עשו את הסידרה לגאונית פשוט.. כל כך יפה! אחרי שהפרופסור מת הסידרה התחילה להיתדרדר ופשוט הפכה לסדרה אחרת.. וחבל!

igurman

New member
כל השחקנים תורמים מאוד לסדרה../images/Emo70.gif

רק חבל שהיא משודרת רק בסוף שבוע..

למעלה