אז.. כולם מכינים את עצמם?!

אז.. כולם מכינים את עצמם?!

השמועה אומרת שהכרטיסים יתחילו (ויסתיימו
) להמכר ב 29/10 גוד לאק

Hadar07

New member
../images/Emo2.gif לנשום עמוק

באמת נראה לי נצטרך מזל טוב אם את אומרת שהכרטיסים יגמרו באותו היום. נקווה שזאת באמת לא רק שמועה כי עדיף שנדע מראש את התאריך כדי להתכונן נפשית ופיזית חחח.

shirly4

New member
שאלה אולי קצת דבילית...

כרטיסים למה? להופעה שלהם? איפה? סורי אם השאלה קצת מוזרה, פשוט אף פעם לא הייתי בהופעה שלהם אז אני לא מבינה בכל הקניית כרטיסים ואיך יודעים איפה ההופעה וכו'.... אני אשמח אם מישהי תוכל לתת לי פרטים
תודה תודה תודה והמשך יום נפלא לכולם!!!

Tehi5

New member
כרטיסים להופעות

הלהקה אמורה לצאת לסיבוב הופעות נוסף הקיץ. הם מודיעים על התאריכים של ההופעות והמיקום באתר הרישמי שלהם. בנוסף הם גם נותנים את התאריך בו מתחילים למכור כרטיסים ואת המקומות בהם ניתן להשיג אותם כגון: אתרים, מספרי טלפון ולמי שגר/ה באנגליה יש אפשרות לגשת ישירות לקופות ולקנות כרטיסים. אני חייבת להזהיר את כל החדשות שעדיין לא ניסו לקנות כרטיסים להופעות של טייק דאת-הכרטיסים אוזלים מהר מאוד! כשאני ניסיתי לקנות כרטיסים להופעה שלהם, אחרי רבע שעה כבר אזל הכל. למזלי הוסיפו עוד תאריכי הופעות אז הצלחתי לקנות. השנה התחרות על הכרטיסים תהיה קשה מתמיד.

nanny3

New member
Hi everybody

אורליייי לא הייתי פה הרבה זמן.. חזרתי אתמול מניו יורק.. אמרתי ניכנס, נראה מה חדש.. אהבתי לראות את העיקביות של היחס החם שמקבלת פה כל מצטרפת חדשה והמומה..
אז נתקלתי בשמועת מכירת הכרטיסים.. ובגלל שאני עוד לא בעניינים ובגלל שאת השולטת
, אני נותנת לך אור ירוק לרכוש לי גם כרטיס (אם יש כזה מצב) בכל מחיר (עד 1000 ש"ח.. בואי לא נשתגע.. יש גם טיסה ומלון..) אנחנו נוסעות קיץ הבא ולא מעניין אותי !!!!!!!

על דבר אחד אנחנו מסכימות,בעצם שניים

הראשון הוא שאנחנו נוסעות. השני,אורלי אכן שולטת
אבל, אורלי,אם כמה שהיא שולטת והיא שולטת היא לא הבת של רוטשילד והיא גם לא מקורבת ככל שידוע לי לאיזה מליונר מסתורי או לא מסתורי. אולי באנגליה אחרי שגארי יכיר אותה מקרוב יהיה מצב אבל עד א ז ... צר לי היא עדיין מקבלת משכורת בישראל! שזה אומר בשקלים!!! כן כן המבטע ההוא.. מה שאומר שלא, אורלי לא הולכת לקנות כרטיס לאף אחד שלא קוראים לו אורלי! סליחה אם אני ישירה מידי אבל לכולנו הולך להיות חור ענקי בחשבון הבנק שלנו ,וכולנו הולכות להלחם בשיניים על כרטיסים ובציפורניים ועם המון חוצפה ישראלית!
אז כן,סמני לעצמך את היום ,קחי חופש ושבי על הטלפון. או על האינטרנט. בהצלחה

nanny3

New member
חחחח לאאא, מבולבלת

לא התכוונתי שהיא תרכוש לי מכספה, כמובן שאני משלמת.. התכוונתי שבתור נציגה כי לפי התגובותנראה לי שבאמת הולכת לצאת מפה משלחת, אז חשבתי שאתן עושות את זה בקטע של הזמנת כרטיסים מרובה בבת אחת כדי שכולן יהיו על אותה טיסה, אותו מלון וכו' וכו'. .. . . אבל גם לבד אעשה זאת אין בעיה.. חחח

חחחח אחלה

כי זה היה נשמע מההודעה שלך שאת ממנה את אורלי לקנות לך כרטיסים וזה כמו זאמרתי יוצא עסק יקר וכן אנחנו מכוונות לאותן הופעות אבל בתכלס כל אחת קונה לעצמה את הכרטיסים טיסות נתאם אחר כך

shirly4

New member
אם נוסעת קבוצה...

אז אני גם אשמח להצטרף!!! אני ממש ממש רוצה לנסוע להופעה... פליז תעדכנו בהמשך.... תודה

MissPop

New member
געעע

ביום שאני חולה ובלי קול?? ואיך מתכננים את זה שכולנו נזמין יחד כרטיסים? מזמינים כמות או שכל אחת לעצמה? מה התכנית?

לפי מחירי הכרטיסים

אין סיכוי שיהיה אפשר לקנות בכמות, אלא אם כן יש כאן מישהי ממש ממש עשירה שמוכנה...

MissPop

New member
כמובן שאני עמה וקראתי שזה ה-29.9 ../images/Emo6.gif

מחיר ההתלהבות

orlyshka1

New member
נילי,

צריך לשאוף ולנשוף, ולהזכיר לעצמנו שה 29.10 זו רק שמועה....

למעלה