אז ככה אולי אתן תושיעו אותי - חדשה

אז ככה אולי אתן תושיעו אותי - חדשה

אני חדשה בחברתכן - אז קצת פרטים אמא לתינוק יונק בן 10 חודשים צמחונית שלא אוכלת טונה עליתי בהריון ירדתי ואודות לטיפול המסור של אימי במהלך חופשת הלידה עליתי שוב - והרבה וזה נמאס אבל קשה להתחיל יש לי עודף ניכר של 15 ק"ג יותר ממיותרים ואני מתקשה להתחיל זקוקה אולי לעידוד אולי לעצות אולי לקבוצה תומכת או לקבוצת מתחייבת לא יודעת הכל יתקבל תודה ובהצלחה לכולכן

1אורניתה

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה ספרי על החולשות שלך וכל אחת תתרום מנסיונה לתת רעיונות איך להתגבר.

חן123

New member
הרוכה הבאה

אני ממש חושבת שכדי לך להתייעץ באשדת מקצוע, את גם צמחונית, וגם מניקה, זה בהחלט כמה נקודות שאשת מקצוע טובה תוכל לסייע לך להתמודד איתן. פרט לכך קראי את המאמר של טובה קראוזה על דיאטה בהנקה (במאמרי הפורום) בהצלחה חן

1אורניתה

New member
מצמחונית לצמחונית

עכשיו יש לי קצת זמן. קודם כל לגבי הקטן,אין לך מה לדאוג חלב האם מספק לו הכל,למי שנגרמים החסכים בתזונה זה לך ואז את עייפה וחלשה והולכת למקור האנרגיה הכי זמין וזהוא האוכל ובעיקר הפחממות והממתקים. דבר ראשון יש לזהות את זה ולהקדים רפואה למכה,לאכול בזמנים קבועים ולא לחכות לרעב. כן כן. דבר שני בגלל שאת לא אוכלת בשר או טונה.הייתי אומרת לך כפי שהמליצו לי כשהנקתי לאכול 2 ביצים ביום וכ-10 שקדים. בנוסף להקפיד על צריכת מוצרים עשירים בסידן קרי מוצרי חלב וטחינה או שומשום. ירקות בכל ארוחה כדי לנפח אותה. קטניות כמו שעועית עדשים או חומוס יחד עם דגן כמו אורז או אורז מלא,בורגול ,גריסים וכו..מהווים תחליף לחלבון מלא (קטניות בלבד אינן עשות את העבודה מבחינת חלבון)למשל לחם קל מרוח בקצת חומוס זה חלבון מלא וזו אחלה ארוחת בוקר. יש דגן שנקא קינואה שעושים אותו כמו אורז לבן והוא טעים משהוא,בריא מכיל ויטמינים וללא גלוטן שמהווה תחליף לחלבון מלא כי הוא מכיל את כל חומצות האמינו. אם יש לך עוד שאלות אני כאן בהצלחה אורנה

1אורניתה

New member
בנושא ביצים וכולסטרול

אם את אוהבת ביצים רכות או עין (מבושלות מעט או למחצה) עדיף כי אז הלציטין שבביצה לא נהרס בחום ואז למרבה ההפתעה אין מהווה הביצה איום מבחינת הכולסטרול,כי הליציטין מאזן את הכולסטרול. מעין או אתי אתן יכולות לחדד אותי בשפה יותר מקצועית.

תודה לכולכן

אז ככה החולשות שלי הן לחם ודברים מתוקים מתה על הפחמימות הנוראיות האלו. בבוקר אני הכי רעבה - אני בעבודה אוכלת לי סנדוויץ פרי ועוד מתה לאכול משהו שירגיע את הצורך - בטעים טעים הזה. אוכל אמיתי זה תמיד פחות בעיה - אבל יש ממתקים ויש גלידות ויש אין סוף אויבים ואין כבר ממש מתקשה להסתכל על עצמי - ועדין קשה לי להתמיד - וזה מתסכל מקווה שזה יחלוף ובוקר אחד אינ אקום לתוך עצמי :))

למעלה