אז ככה אני ומעיין שמנו פעמנו לת"א

d s d s

New member
אז ככה אני ומעיין שמנו פעמנו לת"א

ונורא רצינו לבדוק את שבלול.. אבל 50 ש"ח כניסה?? לא תודה אני מצטערת L o n e R i d e r אבל מקום שרוצה להזמין אליו אנשים עם הופעות וז'אנר מיוחד שייקח את נטל התשלום על עצמו.. אני בטוחה שאתה אחלה ברמן ועוד נבדוק אותך
בכל מקרה היינו בלילינבלום 22 והיה ממש כיף.. אחחח המוזיקה (שהדי.ג'יי עם עיניים לראות מתי ניהנים מאוד ומתי רק ניהנים) הברמנית תותחית (גם שפינקה בצייסר והיינו אומרות תודה בכל מקרה היא פינקה כל אחת במה ששתתה- אני בעייתית). היינו 5 בחורות ופשוט פינקו אותנו באווירה טובה. וגם נתתי לברמנים את הכתובת לפורום.. איך לא... קיצור מומלץ.. בעיקר לחובבי רוק בכלל ומוזיקה ישראלית משובחת מעיין כמובן המשיכה לטמפטיישן ואני חזרתי לזרועות בעלי היקר. ובאווירה שתויה זו לילה נפלא לכולם מקווה שניהנתם היום לפחות כמוני

nunimon

New member
../images/Emo45.gif אחלה מקום ../images/Emo70.gif

אני יצאתי לבודהה בר ... סתם מסקרנות, זה בר שלא הייתי בו אף פעם.. לא הפסד גדול...
דרינק עם חברים טובים והביתה.. ככה לסדר את השבוע לפני שהוא מתחיל. ולגבי שבלול... זה מועדון גאז קצת פחות מאשר בר. ונכון, על ההופעות החיות הם מבקשים תשלום. סיפור ארוך... אבל את יכולה לבוא ביום שני, יש גאם סשן, ואז זה חינם. (אורחים מופיעים, וכל מי שרוצה עולה לבמה... נדמה לי אפילו שLONE RIDER עובד בשני הזה , אז יצא לך לראות את עלם החן...
בכל מקרה, אני מבטיח שתזכו לראות את המקום - אולי אפילו נארגן בו איזה ערב פורום נחמד.. מישהו יודע ורוצה להופיע...
לילה טוב ...

הכל טוב ויפה אבל אם כבר הגעתן לשם

אז נכנסים להגיד שלום ואולי מקבלים הנחת חברים...
העיקר שנהנתן... שבוע נהדר לכולם...

d s d s

New member
לא הגענו.. עשינו טלפון

ברור שאם היינו שם היינו נכנסות להגיד שלום.. הרי זאת הייתה המטרה..

maayankr

New member
בפעם הבאה :)

נבוא בכייף עם הנחת חברים אנחנו שותות מספיק בשביל הנחה..

למעלה