אז ככה, אני מצרפת את המכתב שכתבתי

rickysofer1987

New member
אז ככה, אני מצרפת את המכתב שכתבתי

כדי לשלוח לערוצים עליהם דיברנו. כמו שאתם תוכלו לקרוא- חיבור, זה לא הצד החזק שלי. לכן אני מבקשת שתעירו על ניסוח, מידע, חלקים שנראה לכם שצריך להשמיט/להוסיף, בקיצור כל מה שלא נראה לכם. דבר נוסף- כמו שאתם רואים חסר לי מידע לגבי הארצות בהם הסדרה משודרת ופרסים בהם זכתה הסדרה אז למי שיש את המידע הזה אשמח אם יכתוב אותו.

יפה מאד../images/Emo29.gif

שיפור אחד לדעתי בפיסקה שבה מדובר על קהל היעד של הסדרה לכתוב אחרת-כלומר בלי הדוגמאות כלומר לכתוב שהיא פונה לגילאים החל מילדות דרך נוער ועד הורים שזה סדרה משפחתית.לא מעבר לזה. זו דעתי

yonco

New member
עבודה טובה ../images/Emo8.gif

אני אוסיף עוד קצת ואתקן איפה שנראה לי ואני אשים בפורום מחר... תודה רבה לך על ההשקעה!

archer girl

New member
אני ממש גרועה בניסוח../images/Emo31.gif

אבל עבודה טובה מאוד לדעתי!!!

SoldieRonit

New member
|דואר| וזה מה שכתבתי באופן אישי ../images/Emo41.gif

בקישור שמופיע ב"שאלות נפוצות" - אני מקוה שהטעויות שלי נסבלות
: 7TH HEAVEN is my favorite show ! From the moment I begin watching this series - I didn't miss one episode . And I can not live without knowing what is happening to the Camdens family . Please return to the eightht (ninth & tenth) season , From me - Ronit P. and all of those that love Eric,Annie and all of their children.

yonco

New member
בקשר למכתב

אני מחפש מידע על הרייטינג של "הרקיע השביעי" ועל הפרסים שהסדרה זכתה בהם לאורך השנים כדי להוכיח ששווה לקנות אותה. כשאני אמצא משהו אני אשפץ את המכתב ואראה לכם.

galit2510

New member
אני יודעת שהסדרה שודרה בגרמינה

חוצמזה אני כבר ראיתי פרק מהעונה התשיעית או העשירית בגרמנית ורותי שם פשוט מהממת אבל לא הבנתי כלום אני מזה רוצה שכבר ירכשו את נזכויות על הסדרה!!!!!!!!!! אני אבכה עכשיו!!

למעלה