אז ככה, אני צריכה תשובות, ומהר [B

MiXey

New member
אז ככה, אני צריכה תשובות, ומהר [B

קודם כל, אני חדשה כאן, אבל תחסכו ממני את ה'ברוכה הבאה' ווקשה.. זה תמיד גורם לי לצורך עז לרצוח מישהו T.T דבר שני, יש לי כמה שאלות.. -אנוכי היא פריקית ספוילרים- אז אממ.. במנועי החיפוש של כל תוכנות ההורדה אי אפשר ממש לכתוב "ne radis krosivai" ולמצוא את הפרקים, נכון? וראיתי שכמה פה מצאו את הורדות.. (אינלי רוסית במחשב ;__;) אז מה רשמתם? עוד שאלה- כמה זמן כל ה'סאגה' הזאת של מצריים? כמה פרקים? O= ועוווד שאלה אחת.. למה כולם אומרים שקטי הופכת ליפה? ם.ם ממה שראיתי באלבומים היא נראת אפילו יותר טוב במצבה הנוכחי..XD ומשהו שכדאי לדעת.. שמתם לב לפרסומות לכל אורך הפרקים,נכון? טוב.. אין לכם ממש ממה לכעוס. הסדרה נ ו צ ר ה בשבילהן. תבינו, ככה החברות מרוויחות כסף- על חשבון הפרסומות. אחרי הכל, אין להן דרך אחרת להרוויח אותו.. לילה טוב P=

white angels

New member
היי../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה
dont kill me!
ככה כותבים את השם של הסדרה-ne rodis krasivoy וסורי,אבל אסור לדבר פה על הורדות של הפרקים..זה לא חוקי
אבל את מוזמנת לשלוח לי מסר ואני אביא לך מה שצריך.. אין לי מושג כמה זמן קטיה תהיה במצריים. וכן היא תהפוך ליפה מתישהוא,זה הרי גרסה לבטי המכוערת אז זה אמור לקרות..ואיך היא תהיה זה כבר עניין של טעם וריח.. את מוזמנת לספר קצת על עצמך.. לילה טוב:]

rz10

New member
היי, וברוכה הבאה XD

סתם. אני מורידה פרקים, אז את מוזמנת לדבר איתי ולשלוח לי הודעה פרטית, ואני אעזור לך. זה לא חוקי ולכן לא מדברים על זה כאן. הסאגה של מצרים נמשכת בין בערך 5 עד 10 פרקים, והיא באמת תהפוך ליפה, היא בכלל לא דומה בתמונות למה שהיא תהפוך במצרים משום מה Oם ונכון שהפרסומות עוזרות לחברה, אבל גאד, כמה אפשר?@@!!?@!??!?!!?!?1!

white angels

New member
אממ..../images/Emo58.gif

נראה לי שהבנתי למה אתן מתכוונות,אתן בטח מתכוונות ללוק שיהיה לה כשהיא תחזור לחברה לא? יהיה לה מראה שונה..

למעלה