אז ככה אני קוראת כאן כול יום

אז ככה אני קוראת כאן כול יום

אני כול הזמן מחפשת את התשובה הברורה למצב שלי תשובה שיש אחריה נקודה והכול מאוד ברור אז הינה לפניכן האופציות אולי תראו שם משהוא שאני לא רואה עבר מילדותי: קיסרי שבוע 28 , לידה ללא אפידורל נרתיקית בבית חולים היסטרי שבוע 38, הריון שבוע 29 בזה הרגע. אופציה ראשונה- להגיע לבית החולים ברגע האחרון להיות אסטריבית וללכת אחרי כמה שעות, אני גרה 5 דקות מתל השומר. אופציה שניה- לארגן לידת בית מתוכנת עם מילדת שהסכימה לילד אותי בתנאי של אמבלנס בחוץ ועוד זוג ידיים מילדת נוספת שהיא תקרא לה לסוף הלידה. אסור למילדות בית מאושרות לקחת את הלידה שלי הן מסתכנות באיבוד הרישיון שלהן לא נעים . קשה לי לראות את עצמי נוסעת לבית החולים או ביכלל שוהה שם או מתוכחת או מתעצבנת כמו שהיה לי בלידה האחרונה אין לי כוח להיסטריה שלהם לצעקות לבדיקות המעיקות. אני רוצה ללדת בשקט אני זקוקה לכוחות האלה בשביל ללדת ואני צריכה סביבה תומכת למרות שגם בסביבה לא תומכת הצלחתי ללדת ללא ניתוח בבית חולים מאוד שמרני. אני אובדת עצות קשה לי להחליט, אולי אני לא מתאימה ללידת בית כי קשה לי להחליט. שירלי

מה עם לניאדו?

אני נסעתי ללניאדו עם מיילדת פרטית, אף אחד לא נכנס לחדר, אף רופא, אף אחד לא הציק לי, מידי פעם היא שמה לי דופלר על הבטן, פעמים בזמן הלידה שאלה אם יש לי כאבים בצלקת.... עם שיחה עם פנינה - המיילדת הראשית שם, תוכלי אולי לקבל אישור להיות במרכז לידה, גם אחרי קיסרי (תלוי מה הסיבה לקיסרי ואם כבר ילדת וגינאלית- אז אחת על כמה וכמה...) המרחק לבית החולים לא היה מרתיע אותי (אני נסעתי לנתניה ממודיעין) בהצלחה לירון

באם הייתי צריכה אישור מיוחד

בשביל לבוא לשם עם מילדת שאת בחרת? האם יש בירוקרטיה שצריך לעבור בשביל זה? ואיזה מילדות הם מסכימים לקבל ??? שירלי

יש שם מיילדות

שלהם שאת יכולה לבחור מתוכם את מי שאת רוצה. זה קצת בירוקרטיה (את צריכה לשלוח להם את סיבת הניתוח וכו') אבל בעיני זה שווה את זה (הבירוקרטיה היא למרכז לידה- ששם את יכולה לבחור מיילדת פרטית או רק למרכז ואת יש לך מיילדת צמודה אבל לא בהכרח מי שאת בוחרת מראש)

בלינקה

New member
מה לגבי לידה עם רופאה/מיילדת פרטית

בבי"ח? אפשר בלניאדו ואפשר במעייני הישועה, שיותר קרוב אליך, ואח"כ אפשר להשתחרר מיד הביתה, בהנחה הסבירה שכולם בריאים.

אם פי 3

New member
לא הבנתי מה הבעיה

עם האופצייה של המיילדות? ומה לגבי רופא בבית? יש כמה שמוכנים, וסביר שגם לנל"ק. גם מיילדות מוסמכות-בישראל, יש לפחות אחת שמסכימה (רונית קופליס, לפחות לפי מה שהצהירה באירוח בפורום) ועוד אחת או שתיים שאפשר לשאול - הן לא מסתכנות באיבוד הרשיון - אלו פרוטוקולים שכרגע הם במעמד של פרוטוקולים פנימיים של ארגון אמה"י - עד כמה שאני יודעת. (אמנם גם פרוטוקולים פנימיים מחייבים, אבל זה לא איבוד רשיון).

למעלה