אז ככה -התחלתי לעבוד היום

אז ככה -התחלתי לעבוד היום ../images/Emo5.gif

ומאד התאכזבתי עבדתי כ מיליון שעות וחזרתי הביתה עם הלשון בחוץ בערך ב-19:30 והבנתי כמה אני לא בנויה לעבודה עם מיליון שעות ולא משנה שיש תגמול כספי אני רוצה חיים מעבר לעבודה רוצה חוגים רוצה בטלה רוצה חברים רוצה חדר כושר לא רוצה את המרדף אחרח הכסף נראה לי כי אני מעדיפה להרוויח היום 1000 ש"ח פחות ושיהיה לי חיים האם אני מפונקת? לא יודעת אני באה ממקום של רווחה שמגיע לי רווחה שאני לא רודפת אחרי הכסף מה שווה יותר כסף ואין חופש לכלום אפילו זמן להגיע למטפלת ההוליסטית שלי אין לי תורים לרופאים שהיו לי ביטלתי השבוע אז מה זה שווה שכה התלבטתי אם ללכת למשכורת הגבוה ולבסוף אין לי זמן לנשום ? הקטע הוא שהתקבלתי ל-2 עבודות ל-1 עם משכורת ממוצעת לא גבוהה במיוחד ושעות סבירות וה-2 משכורת גבוהה יותר ב-1200 ש"ח ויתר שעות עבודה כמובן שהלכתי על הקטע של הכסף ואני מאד מאוכזבת מהבחירה אני לא מוכנה להיות עבד לעבודה לא בגלל זה עברתי לתל אביב עברתי כי רציתי עבודה , חופש הנאה ואני לא רואה בלהשאר בעבודה עד מאוחר כל יום הנאה- אפילו שמאד נחמד שם והאנשים מקסימים עדיין אין לי זמן לעשות שום סידור חזרתי הביתה כולי עצבנית ב-19:30 ואין לי חשק או כח לעשות כלום רק מהרהרת וחושבת מה עליי לעשות בכל זאת אם אעזוב כי השעות כבדות עליי אני חוזרת למעגל ראיונות העבודהוכו' ולבנתיים יש לשלם שכ"ד וכאלו .... יו זו לא היתה העבודת פנטזייה שלי זה לא שאני עצלנית רוצה לעבוד 7-8 שעות ביום ולהנת משאר הערב לא 11 שעות ! אוף כמה אני מתוסכלת
אוף אני והבחירות שלי מאד מאכזב לא יודעת מה לעשות

תגידי לי במי זה תלוי..?....

יש בידך לעשות את כל השינויים שברצונך אם הגעת למסקנה... מה טוב ורע לך הקשיבי לצרכייך, גשי ותפעלי למען אושרך אבל.......... אל תעזבי לפני שתמקדי ותמצאי את הכיוון הבא שלך

DawnCaster

New member
חד פעמי?!

אולי זה רק מצב של תקופות שהולכות וחוזרות.... בהרבה מקומות עבודה יש תקופות לחץ ותקופות שקטות. אולי זה המצב..... ואם לא, יכול להיות שאת עוד יכולה לנסות ולחזור לאותו המקום שהציע לך פחות כסף. כסף זה באמת לא הכל. נכון, אנחנו חיים בעולם קפיטליסטי שכולם נדחפים קדימה ורק רוצים עוד, אבל זה לא אומר שחייבים ללכת אחרי העדר. צריך כסף. צריך אותו בשביל אוכל, צריך אותו בשביל בית, אבל זה לא שווה כלום בלי הדברים הבאמת חשובים...... חברים, משפחה, בילויים. רק תדאגי שיהיה לך מספיק.

ברור שצריך כסף

וברור לי שאני רוצה משכורת גבוהה עמ"נ שאהנה ממותרות בחייפ השאלה האם בשביל 1000 ש"ח יותר אני אתן תעצמי למקום עבודה ואחזור כל יום ב-8 בערב מתוסכלת< האם זה שווה < הגעתי למסקנה שלא .. כן , נראה שדעתי השתבשה עליי אבל היתי חייבת להיות נאמנה לעצמי - לא יכולתי להיות בעבודה הזו כל יום עד 20:00 בערב זה טרוף בשביל עוד איזה 1000 ש"ח מה גם שחב' כא אמרה לי שכר גבוה יותר והוא אמר לי 1000 ש"ח פחות כבר התחלנו ברגל שמאל , לדעתי וגם השעות אלוהים טו מאצ' לא מוכרת את הנשמה שלי והחופש שלי למקום עבודה זה לא שאני עצלנית , אבל אני יודעת במה אני רוצה לעבוד ובכמה זמן וזה לא תאם את הציפיות שלי אז זה נכון זה הרבה כסף וכרגע אני לא עובדת וזה יכל לעזור לי במינוס וההוצאות אבל מצד שני היתי חוזרת הביתה כל יום עצבנית טוב זו הבחירה שלי מנהסה להשיג את ההיא מהתאטרון חזרתי לחפש שוב .. סה לה וי מרגישה קצת משוגעת ונועזת מקווה שאני לא טועה ...

DawnCaster

New member
את לא טועה.

1000 שקל זה לא הבדל כל כך גדול (בייחוד אחרי מס הכנסה) וזה בטח ובטח לא שווה שתרגישי לא טוב עם עצמך על בסיס יומי. אם את הולכת עם הרגש שלך, את בטוח לא טועה. רק תחשבי כמה טוב תרגישי כשכן תמצאי את המקום הזה שבו יהיה לך כיף...... וחוץ מזה, כשנהנים, עובדים יותר טוב, ואז גם מתקדמים מהר יותר, ו... נחשי מה.... מקבלים יותר כסף (סליחה על החומרניות שקפצה עליי פתאום). (-: בהצלחה, צייד נעים.

אין שום פסול בלאהוב כסף

בכל זאת צריך להתקיים ואני רואה זאת מעבר להשרדות אני מאמינה שאני עובדת מצוינת ומגיע לי משכורת טובה ולא רק בינונית אלא טובה שאוכל לנסוע פעם בשנה לחו"ל שאוכל להנות מהחיים , הרי בשביל מה אני פה ? ועם זאת לא מוכנה להיות עבד של הכסף ולהשאר בימי קיץ יפים עד 8 בערב במשרד זה לא שאני מרוויחה 10000 ש"ח כולה 1000 ש"ח מהמשכורת הקודמת אז נכנסתי לפרופרציות והבנתי שזה לא מתאים לי .. ברור לי שמתאים לי אפילו עד מאד משכורת גבוהה אבל לא על חשבון הבריאות הנפשית שלי

DawnCaster

New member
נראה שהבעייה נפתרה (-:

אני שמח שבחרת בדרך הזאת..... בשבילך, כמובן! סחטיין על האומץ. את עוד תגיעי רחוק.

מסכימה איתך! ומחזקת את דעתך ../images/Emo45.gif

יש לך הרבה לתרום (כך אני מרגישה) ואת בטוח יכולה לעשות זאת בדרכים מגוונות רבות, ובדרכים שיאפשרו לך גם ליהנות מחייך ולהרגיש את החיים
יפה

נתחיל בכמה שאלות

אנסה להיות מעשי ולהתחיל בכמה שאלות מהן היכולות הייחודיות הבולטות שלך ? אילו עבודות את יודעת שאת מסוגלת לעשות ? האם את מרגישה שלפעמים קשה לך להציב גבולות ? האם את יכולה להגדיר לעצמך מטרה גבוהה בחיים ? נתחיל בשאלות הללו, אמיר דרור

זה מצב זמני לחלוטין ,תגיעי למיליון

הראשון שלך
ואז תוכלי לנוח שבוע- שבועיים ולהמשיך למיליון השני. במיליון השלישי תתקשרי אלי ואז אוכל לתדרך אותך הלאה.

זה יום ראשון בעבודה?

כי אם כן,אולי תחכי קצת. יום ראשון הרבה פעמים יהיה קשה. חכי קצת לראות איך את מרגישה הלאה ואז תעשי החלטות חדשות ושינויים.

uri80

New member
מבין אותך מאד.

לא בדיוק עבודה אלא משהו אחר אצלי אבל מזכיר זאת מאד. הייתה תקופה לא קצרה שבה היו ימים מטורפים, הייתי מסיים ב-23:00-22:00 כל יום, מעייף ביותר, ולאורך זמן מתיש מאד. בשלב מסוים החלטתי שזה מוגזם, הבנתי שאף על פי שהעריכו את זה, לא מספיק העריכו את גודל ההשקעה ושזה פשוט לא שווה את זה. החיים אכן חשובים יותר. לא, 1000 ש"ח בחודש לא שווים את זה ולדעתי נשמע שכבר החלטת. נותר לך רק ליישם. בהצלחה. נ.ב. הייתי מתחיל לגשש ככל האפשר ולנסות לסגור משהו לפני שתעזבי את הקיימת.

באת לי בדיוק בזמן!

אני בדיוק בתקופה מאוד מתסכלת בעבודה בגלל סוגיית "זמן-שכר" שהעלת אבל אני באה מהכיוון השני,ואני אסביר: אני מה שנחשב "עובדת מדינה" מרווחיה משכורת נמוכה, קצת מעל המינימיום, אבל שעות העבודה שלי נוחות ואם יהיו לי ילדים ב-כ-ל-ל- השעות יהיו גמישות ,אנחנו עובדים מקסימום מ8-16 ולא שנייה יותר ויש חופשות ארוכות בחגים. אבל - וזה אבל גדול. אני מרוויחה הרבה פחות מכל החבר'ה שלי ,הם אמנם עובדים 3-4 שעות יותר ביום אבל חיים ברמת חיים גבוהה הרבה יותר ה 2000 ש"ח הבדל בין המשכורות שלנו זה בדיוק מה שעושה את ההבדל בין לחיות חיי הישרדות לבין לחיות כמו מלכה. זה בדיוק הסכום שמאפשר מידי פעם חו"ל או לאכול בחוץ או הופעה, בגד חדש. סוציולוגים אומרים שעוני/אושר זוהי תחושה יחסית ובאמת יחסית לחברים והחברות שלי אני ענייה, זה לא ש"הדשא של השכן ירוק יותר" אני לא מדברת על קנאה ירוקה אלא על תכל'ס- חברה מתחתנת כולן נוסעות לסופשבוע רווקות באילתאבל - אני לא יכולה! זה עולה לי כמו שכר דירה! או למשל,נפגשים "לאכול בחוץ" אני צריכה להסתפק בקפה ולאכול בבית. אני לרגע לא מתווכחת עם ההרגשה שלך אבל- אני מציעה לך לשקול מחדש ולתת עוד צ'אנס למקום העבודה החדש. מקום חדש זה תמיד מתיש וגם לוקח זמן להתרגל לשגרה של חי העבודה בעיקר אם חיפשת עבודה הרבה זמן לפני. מתוך ניסיוני האישי לא הייתי מזלזלת באותן 1200 ש"ח של פינוק...

למעלה