אז ככה...יש לי בעיה......בעיה טובה

liran b

New member
אז ככה...יש לי בעיה......בעיה טובה

אז ככה.. כמו שאתם יודעים אני רושם בפורום השני...של ענת.. ואני מאוהב שם באיזה אחת (לא אומר מי ומי שיודע לא להגיד!) אני לא יודע עם זה טוב שפרסמתי את זה פה.. אבל לא נורא.. אז קיצקץ אני מאוהב בה כמו אני לא יודע מה , אני יודע איך היא נראה והיא יודעת איך אני נראה.... הבעיה שלי פה שהיא לא רוצה לפגוש אנשים מהנט. זה לא מפריע לי כי מישהי אמרה לי שאם זה יהיה הדדי אז זה לא יפריע.טוב. הבעיה מתחילה שהיא כל הזמן מתחמקת ממני בנושא של מה היא מרגישה כלפיי כל הזמן מוצאת דרך להתחמק מתשובה... ואני לא יודע כבר מה לעשות , היא יודעת כמה אני אוהב אותה וכמה אני מוכן לעשות בישבלה , אנחנו גם לא גרים רחוק חצי שעה נסיעה והיא יודעת שאני נוהג. הבעיה גם מתחילה שאני יודע שיש איזה מישהי שדלוקה עליי ואני יודע את זה ואני לא עושה עם זה כלום כי אין לי רגשות כלפיה ואני רוצה לראות מה יסגר אם הנערה (בת 17 אני בן 18) שאני מאוד מאוד אוהב... מקווה שתעזרו לי כי אני באמת בבעיה... לירן.

feyDo

New member
לירנו´ש זו מי שאני חושב שהיא??

בת 17 באמת? מהפורום אין הרבה מה לנחש יותר אבל ממה שפירטת אני חושב שאני יודע מי זות ברת המזל שלא ממש שמה עליך לפי מה שאתה אומר כמובן אבל תראה את זה כתור מתנה מימנה כמה אתה כבר מכיר אותה? עד כדי כך? אני לא ממש רוצה לפנות אליך בזה באי סי כי אמרת לי לא להתערב אבל אם תרצה אני יכול לנסות לעזור לך אני פשוט לא כותב כמעט בפורום בכלל אז אני יודע מי שם בדיוק אבל לא ממש כותב שם אני מכיר אותה בטוח מאה אחוז אתה יודע את זה אז דבר איתי על זה פקשה........

למעלה