אז ככה יש לי משהו שחייבת לספר לכם..

nani nani

New member
אז ככה יש לי משהו שחייבת לספר לכם..

יצא לי להכיר מספר אנשים לא קטן מחברי הפורום- וכל פעם אני נדהמת מחדש.. שבוע שעבר בסדנת לחמים יעל של עדי (או בכנוייה החדש יעלעל) אמרה משהו לי ולגרגר, שלא יאמן אבל הוא נכון בהחלט, בעולם הזה לא נותרו הרבה אנשים עם לב טוב שמוכנים לעשות משהו ללא תמורה (והכוונה בדבריי היא לא רק לסדנאות), בפורום הזה (בחברתי, במתכונים, ברק אוכל - איפה שתרצו) גיליתי שעדיין ישנם מלאכים בעולם שלנו. היום בצהריים הגיעה אליי מלאכית יפיפיה בדמותה של פנינה המקורית ואין לי מילים איך להודות לה על מה שעשתה. וישנם עוד הרבה מלאכים בפורום הזה - שכל אחד יודע היטב כמה תודות והערצה אני מרגישה אליו/ה - אבל מצאתי לנכון להודות לפנינה שעשתה את שעשתה עבור מישהי שהיא בכלל לא מכירה (עקב בקשה שלי) - ועשתה את זה מכל ה
. אז פנינוש וכל השאר אתם מלאכים ואוהבת אתכם המוןןןןן
ענקית לכל אחד מכם.

theהל

New member
אם לא שמת לב

מלאכית את בעצמך סדרנ-נאנ-מתוקנ המשול לקוביית שוקולד

alexit

New member
נאני,נעים מאד לשמוע.ואני בהחלט

מסכימה איתך:יש פה אנשים מקסימים שמוכנים להרתם לכל דבר בלי תרומה. כמו שכבר אמר פה מישהו:ארץ ישראל היפה.וזה בלי מרכאות.

theהל

New member
בשלולי-הפקות לעומת זאת...

תמורת תשלום סמלי אנחנו מוכנים לעשות הכל

nani nani

New member
שלולי - תגדירי תשלום סמלי ../images/Emo3.gif

ומה את בדיוק עושה?? באיזה הפקות את מתמחה ומה מביאה איתך??? השתייה עלינו
בעצם גם המוזיקה עלינו

Maya 36

New member
גם לי יש משהו לספר....../images/Emo6.gif

בביקורי האחרון בארץ נדהמתי לגלות כמה שארץ ישראל באמת יפה במובן של אנשיה. הכרתי בצ'אט שלנו אישה מדהימה ש"התעקשה" לארח את כל משפחתי לארוחת צהריים מדהימה וטעימה להפליא ללא הכרות של ממש. היה ממש נפלא להכיר אותה ואת משפחתה ולדעת שיש אנשים טובים בעולם מטורף זה. לך אישה טובה, שוב תודה מכל ה -
מניחה שרובכם יודעים במי מדובר... שלכם מאיה מדרום אמריקה

מירבלי

New member
תודה רבה מאיה../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שמחתי לארח אותך עם משפחתך המקסימה ואשמח לעשות זאת גם בפעם הבאה שתגיעו תודה על המחמאות ובכלל על הכל

r66

New member
|זה היה ברור. ../images/Emo24.gif גמאני זכיתי..

והכי מצחיק שבביתי שלי התייחסו אלי כאורחת ופינקו אותי.. למדתי להכין קובה און ליין. תודה מירבוש ואמא..

טוב, זאת מירבי שלנו ../images/Emo24.gif זה בכלל

לא הפתיע אותי, מההיכרות הקצרה שלי עם מירבי כזו היא ואין מה לעשות. את נשמתה תיתן עד אחרוני האנשים בפורום. אשה קטנה עם נשמה גדולה.

נאני יקירה, קטונתי .....

הכל מה
והלוואי והיה בידי לתקן עבורך את כל הדרוש תיקון הדבר היחיד שאני יכולה זה להיות כאן עבורך. תמיד!!!!! אוהבת אותך ואת כל משפחת פורום מתכונים - תפוז פנינה

למעלה