אז ככה יש לנו שאלה חשובה

אז ככה יש לנו שאלה חשובה

לא כל יודעת עם זה קשור אבל אני אשמח לתשובה מבעלי ניסיון ואני חברה טובה הלכנו יחד לראיון עבודה בחברת אבטחה לטיולים עברנו קורס מע"רים חתמנו על חוזה והמתנו עד לקבלת אישור ממשרד הפנים בכול אופן אני קיבלתי ,את האישור בערך לאחר שבוע וחצי וחברה שלי לא שינינו אחרי שירות בצאי מלא בשטחים ומשוחררת בין שנה וחצי לשנתיים לאף אחת מאיתנו אין ר"פ מה הקריטריונים ? עכשיו אני קיבלתי מהחברה הזמנה למטווח התחלתי לעבוד . וחברה שלי לא קיבלה החברה טוענת שלוקח זמן עד שמשרד הפנים מאשר תהלכים כאלה אגב האישור הוא מהמשטרה או משרד הפנים ? יש דרך לזרז את התהליך הזה לפנות למשרד הפנים {יכולל היות טופס שנפל } כבר הינו באתר יש שם קובץ שיורד בגיבריש ככה שאתר לא רלוונטי בטלפון הם לא עונים וגם בשעות שהם פעילים אי אפשר לתפוס אותם וחברה שלי קצת מוטרדת בכול זאת זה מפחיד יש מישהו שמהנסיון שלו יכול אולי להסבר לה איך זה הולך או שפשוט תמתין בסבלנות {מה שלא יקרה } בכול אופן אנכנו נשמח לקצת מידע ... בתודה מראש

eviljelly

New member
אני קיבלתי את האישור שלי אחרי

שבועיים וחצי , לא רשמת מתי הגשתן את הבקשה ככה שאני לא יודע כמה זמן עבר אבל זה יכול לקחת לפעמים עד חודש .. לא יודע בקשר לשאר הדברים ..

maria987

New member
הכי חכם זה לשאול בחברה...

הם מעוניינים בחברה שלך, זה לא אמור לעבור את השלושה שבועות, לפעמים גם יש לחברה קשרים והם יכולים לזרז תהליכים. בכל מקרה החברה צריכה לדעת.

למעלה