אז ככה כרגע התקשרתי לי-ם

mmm wondering

New member
אז ככה כרגע התקשרתי לי-ם

וענתה לי בחורה נחמדה היא אמרה שעדיין לא שלחו את הודעות הקבלה לכולם..בעוד שבועיים בערך יישלחו עוד הודעות קבלה אז עדיין יש סיכויי חברה..וגם אמרה לי שבשבוע הבא ייתפרסמו הודעות דחייה (חס וחלילה
) בהצלחה לכולם

kontsy

New member
גם בת"א פנינה אמרה שזה יקח...

כמה שבועות עד שהסכם יתחיל לרדת

השאלה עם לא זימנו את כולם

כלומר לא ניצלו את כל מכסת המוזמנים או שזימנו וכעת מחכים לאנשים שיבטלו?

God help us

New member
רם יש חדש אצלך?

מה החלטת בסוף? מצבך דומה למצבי אנחנו באותה סירה ..

הלוואי והיה חדש...

להיות בסירה הזאת ולא לראות קצה יבשה כבר שנה שנייה .... הבעיה היא שאי אפשר להגיע לכל החלטה רציונלית לאיזה כיוון ממשיכים מפה כי נמצאים במערבולת רגשית ואשלית ההמתנה משכרת חושים ... זה גם לא פשוט לצאת מתוך נקודת הנחה שנדחים ומה עושים הלאה כי רק דבר אחד מעניין אותנו וזה הקבלה ואנחנו רוצים זאת כאן ועכשיו!! ולא בעוד שנה!!! מה את החלטת לעשות אם לא תתקבלי?

God help us

New member
אוה רם

אותה תחושה..אני כבר התחלתי לאבד תקווה. למרות שתמיד חלמתי ובניתי הכל כורס ברגע מול העיניים. מה עושים אם הסמכים של האחרים גבוהים" כל הכבוד להם". האם יש עוד טעם לנסות שוב? בטוח שבשנה הבאה הסכמים יהיו יותר גבוהים. אני נרשמתי לרפואת שיניים ואם זה לא הולך אז לומדים רוקחות אני לא מוותרת על עוד שנה מחיי ואנסה לעבור לשפר ציונים עשות הכול להגשים החלום .. יש עדיין אור ??. לא נראה לי, ממשיכים להתפלל ..

mmm wondering

New member
היא אמרה לי שעדיין יש

מי שהתקבל ולא קיבל הודעת קבלה..אז בעוד שבועיים נדע בהצלחה לכולנו

mmm wondering

New member
לא שאלתי אותה בהקשר הזה

היא אמרה שעדיין לא שלחו את כל הודעות הקבלה

אם תוכלי לעשות לנו טובה ולשאול מחר

תבורכי.. אני עובד בבוקר ובזמני ההפסקה שאני מנסה להתקשר תפוס... צריך לשאול אותם כמה קיבלו עד עכשיו והאם יש עוד אנשים שיתקבלו לא על סמך ביטולים!!

God help us

New member
אני שאלתי..

אולם לא קיבלתי תשובה חד משמעית.. כל יום אומרים משהו פעם על סמל ביטולים ופעם שנותרה קבוצה קטנה שטרם לא שלחו לה .. למשל אף ערבי שאני מכירה קיבל תשובה!! אפילו יש להם סכמים גבוהים.. מה איתך רם? מה עם הסכם באת"א?

לא טוב

728.49 .. סיכוי אפסי! אבל לא בניתי על ת"א כי באתי עם סכם נמוך מהתחלה (717.2) יותר חשבתי על כיוון טכניון או ירושלים (על סמך המרקם ופסיכומטרי) . למעשה מה שמכשיל אותי זה ממוצע הבגרות (109.48) . מה איתך כמה סכם בטכניון? מה תעשי אם לא תתקבלי?

Carla12

New member
אוקיי , בקבוצת האנשים

שאני מכירה , יש כמה שהתקבלו - הכוונה לערבים

in god we trust

New member
אנשים- מספיק עם זה

הרמיזות האלה בדבר אפליה פשוט אינן מקובלות עליי ואני קורא לכל חברי הפורום להוקיע אותן (את הרמיזות). כל מי שיש לו סכם מתאים מתקבל וזה באמת לא משנה אם הוא יהודי ערבי דרוזי נוצרי או כל אזרח ישראלי אחר!!! מספיק להסתכל בפקולטות כדי לראות שיש ערבים שלומדים רפואה פחות או יותר בהתאם לאחוז שלהם בקרב האוכלוסיה בישראל. אני לא רוצה להכנס לכל העניין הזה ולחטוא בהכללות וסטיגמות ולכן אני מציע לחדול מהרמיזות המקוממות האלה , במיוחד שחברי פורום אחרים מעידים שיש ערבים שהתקבלו - כאילו שהיינו צריכים את העדות הזו!!! מי שטוב , או לפחות מספיק טוב על-פי הקריטריונים האחידים שנקבעו י ת ק ב ל!!! ללא כל הבדל גזע מין או דת. אני מצטער אבל אני פשוט לא יכול לקרוא את הדברים האלה בלי להגיב. הרי המראיין שראיין אותי בי-ם היה ערבי.... בהצלחה לכולם.

Baffa

New member
זה לוקח המווווווון זמן !!

אני לא מבינה למה האוניברסיטות לא מתחילות במיונים יותר מוקדם. זה מאוד מדכא שכל החברים כבר יודעים בדיוק לאן הם הולכים בשנה הבאה, ורק הרפואנים מחכים לדקה ה-90. אני כבר התחלתי לחשוב על תכנית- ב'. מה אתכם ??

למעלה