אז ככה... מחפש להכיר

muliyul

New member
אז ככה... מחפש להכיר

בנות למטרת ידידות. אני בן 23 סטודנט שנה שנייה להנדסת תוכנה. תחומי העניין שלי הם מחשבים וכל מה שקשור, טיולים, יציאות ובעיקר אינטראקציה עם אנשים. אני מחפש ידידות מאחר וידידה טובה מעולם לא הייתה לי ולפעמים חשוב לי לשמוע דעה נשית. אני אוזן קשבת מצויינת ובד״כ קל לי למצוא נושאים משותים עם אנשים. תנו הודעה בפרטי :)

ברוך הבא מולי

כמו שכבר כתבתי פה קודם
זה לא בדיוק המקום לחיפושים
אבל אנחנו פה ונשמח שתהיה איתנו

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שוב זהירות...
וחישבו

אני מסכים עם מנהלת בניסיון...זה לא המקום להיכרויות יש אתרים לזה.

ובכלל זה כמו הודעה ההיא נראה לי מלכודת דבש..יותר מידי טוב...ההוא משרד עו"ד זה סטודנט..לכאורה הכל טוב..ופתאום מייל ופרטי..אני חושש שיש פה משהו מעבר...פעמיים דבר כזה ברצף?
ממממ תפעילו ראש..
וכן היו דברים כאלה מעולם שניצלו מצוקות של אנשים ואני לא סתם נעמד על שתי רגליים...יש דברים שמוטב להמנע ...הסקרנות הרגה את החתול..

טוב בשבט שמח

muliyul

New member
שטויות

שטויות לא חשוד ולא נעליים אני רציני מאוד. ולא נתתי מייל נתחיל מהודעות בפרטי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
את רציני? יש אתרים לזה שלם ותהיה שם רציני..

המכללה גם מליאה נשים..לא נראה לי שאתה בודד לא כתבת על זה לא אמרת מילה...ידידי שוב לא נראה לי זה מקומך...

כל טוב

muliyul

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

המכללה להנדסה אינה מלאה נשים. ישראלים תמיד חושבים שדופקים אותם. אם תעזו אולי תגלו גם דברים טובים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אוקיי אז בא תהיה אמיתי

ספר לנו ..על הבדידות על התחושות על ההתמודדות עם זה..ככה משתלבים פה הפורום עוסק בבדידות ..תכתוב פה..לכולנו..מה עובר עלייך למה אתה חושב שאתה בודד מה אתה מחפש בעצם..
אם אתה לא מסוגל..שוב נתת דרך להגיע אלייך מי שירצה תרצה..בחירה שלו או שלה..מעבר לכך אני לא חושב זה פורום להיכרויות כאלה.
אני לא חושב שתמיד דופקים אותי....יחד עם זאת אני שומר ומזהיר..מפני דברים שעלולים להיות כאלה..מי שפה עבר מספיק בחיים ואני פוקח עין יתירה משום כך..

muliyul

New member
מקבל את מה שאתה אומר

יחד עם זאת אני מציע לאנשים מקלט מהבדידות ואם קשה להאמין אז לפעמים זה כל מה שנחוץ כדי להשאר בודדים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בקיצור שיעשו מה בא להן...

מי שרוצה לפול בפח של מי שטוען שמציע מקלט....מגיע לה ולו ולהם. ירדתי מזה...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ואגב שוב לא כתבת דבר וחצי דבר על עצמך..

רק מילים חלקלקות מבלי תוכן מהות ..ילד בן 23 מציע מקלט...סורי אולי אני טיפש אני לא קונה את זה...ולא הוכחת לי אחררת...

muliyul

New member
קודם כל

אני לא מוכן להחשף בפני כולם, רק בפני האנשים שאני אבחר וזוהי זכותי. אז בפנייך זה נראה כמו מילים חלקלקות כי אני כנראה אנס סדרתי אבל זה לא מעניין אותי מה אתה (בנאדם אנונימי מהאינטרנט) חושב. אני לא חושב שאתה טיפש אני חושב שאתה מייצג את מה שהזמנים האלה השכיחו מאיתנו - אמונה בזולת. סה"כ מי שמוכן לעשות LEAP OF FAITH מוזמן לשלוח הודעה בפרטי ולהווכח אחרת. I REST MY CASE.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
זו לא דרכנו..

והדרך שלך עם כל המילים היפות והלכאורה נכונות ...לא נראית לי..ואני שוב אזהיר..

לא הוכחתי כי אני טועה...אני בכלל בדיעה שמי שלא מוכן להחשף פה..אולי מקומו לא פה..זו לא במה לחפש אנשים לאיזה משהו בלתי ברור...בטח לא אנשים במצוקה...
ולא אהבתי את אני אבחר? לפי מה ...? לאיזו מטרה? יפה אתה כותב אנגלית זה לא ישנה את העובדה שאמונה אנושית היא הדדית רוצה אמון תן אמון..אתה לא נתת..

לכולם . אולי אני נראה רע כעת ושולל וכל מה שתרצו אני מעדיף כך בשבילכם ובעיקר לכן...לא חסר פה עם מי לדבר ולא חסר אנשים שכותבים פה ומתחברים אל כולם..ולא חסר אנשים בחיים שמעבר ..
אני שוב מציע תתחברו עם אלה שחשופים לכם שאתם רואים שכותבים לעיניין ויכולים להזדהות איתם...
עשו טובה לעצמכם התרחקו ממציעי מקלט שמאנפפים פה עם REST MY CASE

רוצים שתעשו קפיצה של אמונה... LEAP OF FAITH כפי שכתב ..ולא נותנים לכם שום דבר אמיתי שמבסס אמונה.
תחשבו קצת על זה...

ואתה muliyul שוב אומר לך זה לא מקומך..את החברים שלך או מה שאתה מנסה למצוא..אנא חפש במקומות אחרים.

muliyul

New member
ניצחת

יאללה הצלחת במה שניסית. אני התחפפתי מפה הוצאת לי את החשק והמיץ ולמרות שהיית נגדי כל הזמן הזה אני מקווה שלא תשאר בודד לנצח, עד כדי כך הדעה שלך חשובה לי. אל תגיב בדיון הזה יותר אתה סתם עושה לי התראות מיותרות. שלום ותודה על שום דבר.

פריאל12

New member
muliyul וירון - למרות שתהבהב לך הודעה

ראשית, לכל אחד יש זכות לגלוש כאוות חפצו כאן או בכל פורום/צ'אט/קומונה/בלוג.

ירון, ניסיונך הרב מעורר בך את אינסטינקט ההגנה, כי כבר נתקלת בעבר במקרים,
שככל הנראה הסתיימו רע. עם זאת, אין לאף אחד מאיתנו (עם כל שעות ושנות הניסיון שצברנו במדיה)
שמץ של מושג לגבי מי הנמצא מאחורי המסך ואל לנו לשפוט ולפסול אדם מראש.
אני מניחה, שרובנו כאן אנשים בוגרים המסוגלים להפעיל שיקול דעת ובחירה נכונה לנו, וכל אחד יחליט
עם מי הוא יתקשר ואם הוא יתקשר בכלל.
אגב, ירוני, אמירתך לגבי מי שאינו רוצה להיחשף, אין מקומו כאן - עצם הימצאותי כאן די מוכיח את ההיפך:
לא נחשפתי (לפחות זה נעשה עד גבול מסוים), איני מתכוונת להיחשף, ועדיין - אני כאן

מולי, אני בטוחה, שעם כתיבה יפה כשלך, תצוד את עינם של אנשים שירצו לתקשר עימך, ואני מאחלת לך
הצלחה בכך. לי, באופן אישי, חבל על שאינך נשאר כאן...

טוב... כפי שרשמתי אתמול, אני נוסעת ומאחלת לכולכם, יקרים, שבת מבורכת

פריאל12

New member
פתאום ירד לי האסימון ושמתי לב ש....

אני מתחילה פעמים רבות בראשית ו... אף פעם לא מגיע ה-שנית

סליחה אם אשמע בוטה...

לי זה נראה מפה כמו פורום " רוצים להישאר בודדים".
תמיד נדרשת זהירות בנט',מפה ועד לצעוק גוועלד נראה לי מוגזם.
לאנשים יש שיקול דעת ולפיו הם יפעלו.(בתיקווה).

למעלה