אז ככה- ממידע מאוד מאוד קרוב-איילת איימה

דידי 9

New member
אז ככה- ממידע מאוד מאוד קרוב-איילת איימה

לשים קץ לחייה, והייתה בטיפול ובמעקב שם, ענת וענבר היחידות שידעו על כך, וחששו שאיזשהו מעשה שלהן-יפגע באיילת פיזית. ההפקה החליטה בסופו של דבר- לא לקחת סיכון, ולהוציא את איילת בגלל מצבה הנפשי המורכב.

דידי 9

New member
עצוב-ואיתן ניתח נכון.לא מתפקידן של ענבר וענת,

לטפל באיילת במצבה הנפשי הקשה . אבל אני יודעת, שלא נדע-שאני כאדם הייתי מעדיפה להשאר איתה עד הסוף, כי איילת ידעה להיות חברה. ואם אתן בחרתן באיילת מהתחלה, וקיבלתן את הטוב שבה-אתן צריכות להשאר איתה גם עד הסוף הצרה שלה. זה חלק מהעניין בחברות

זה מה שענבר אומרת, בין השורות.

בתכלס, אם ענבר במקום להרחיק את איילת, הייתה מחבקת אותה, אולי איילת הייתה במצב נשפי טוב יותר. אני לא מאמינה שהיא רצתה להתאבד, אם זה היה נכון, היו מוציאים אותה מייד ולא מחכים לשידור.

דידי 9

New member
נכון, אבל! תקשיבי-יש מצב שענבר הייתה חלוקה

עם עצמה לגבי איך היא תעבור את התכנית, ואם זכור לך לענבר יש אבא אלכוהוליסט, שלא הכיר בה הרבה, וגם היא באה עם מטען מסוים וחוסר ביטחון עצמי, ואולי זה היה גדול עליה. אני אל יכולה לשפוט אותה. באמת! כי היא זו היא, למרות שאני חושבת שאני הייתי מנסה לחזק את איילת-עד הסוףף!! לא בשביל הקהל-בשביל עצמי. ולדעתי ענבר הייתה יכולה לנסות את זה גם, ובטח ובטח לא להעמיד את איילת להדחה כי זו פגיעה רגשית איומה. ואין לה שום זכות-לקבוע ולהחליט מה טוב לאיילת.

תקשיבי לענבר הייתה הברירה שלא להיות או כן

להיות חברה של איילת. מה שהיא בחרה לעשות זה לגמור את איילת. היא לא הייתה צריכה לשבת איתה ועם ענת ולהדגיש בפני איילת את כל החסרונות שלה ביודעה שאיילת לא חזקה מספיק. ענבר לא פסיכולוגית, אין לה זכות לשבת עם איילת ולהכפיש אותה בפניה ואז גם לומר לה שאין לה כוחות אליה ואז גם "להתפלא" איך זה שאיילת נופלת יותר ויותר. אני מאמינה בלב שלם שאם לאיילת היו נטיות התאבדותיות , ההפקה הייתה מוציאה אותה מזמן. נכון שאיילת הייתה קצת תלותית וקצת ילדותית, אבל כל זה קרה כשענבר תפסה תחת ופשוט עזבה אותה, עד אז איילת הייתה "שמש" דמות חיובית ושמחה, תחשבו על זה.

poseidon111

Active member
ומי אימצה את ענבר?

קרן.ועל זה נאמר "תגיד לי מי חבריך..."מצא מין את מינו.

טלומרז

New member
גם אם זה נכון...

האם ענבר באמת דאגה לה ולכן העמידה אותה להדחה ואירגנה עליה חרם ובידוד חברתי? האם היא באמת חשבה שאם איילת תעמוד להדחה ותרגיש דחויה ולא רצויה זו הדרך הנכונה להוציא אותה משם? אין לי ספק שאיילת לא היתה מודחת בכל מקרה אם היתה נשארת ומתמודדת עם הבנות. אם ענבר כ"כ חששה לחייה של איילת, למה נטשה אותה ולמה לא ניסתה להוציא אותה מהמצב העגום אליו נקלעה? למה לא דרשה מההפקה להיכנס ביחד איתה לאיריס ולא לשחרר עד שייפתרו הדברים? חיי אדם יותר חשובים מלהתלקק ל"מלכת הכיתה". לאיילת מספיקה מילה טובה וחברה אחת אמיתי כדי להרגיש על המסלול שוב. בלי איילת, בשבועות הראשונים בוילה ענבר היתה אויר בבית. ענבר לא היתה שורדת את הוילה ללא תמיכתה ועידודה של איילת, וראינו מספיק עד כמה ענבר היתה חשובה לאיילת, איך ניסתה לגרום לאיתן להתייחס לענבר, איך לא התלבטה לרגע את מי לקחת לשופינג כשהייתה על הגובה וקיבלה מהקהל פידבק ענקי. ענבר קינאה באיילת גם במהלך השופינג, כשהתייחסו אליה יותר כחברה של איילת. באותו זמן איילת לא היתה דכאונית ורק עליצות ושמחה יצאו ממנה אל הסביבה, ובכל זאת לענבר זה הפריע. ענבר כביכול מדברת בקול רועד כשהיא מסבירה את עצמה והתנהגותה הבלתי נסלחת כדי שיבינו שכואב לה, אבל שטויות, כואב לה רק על עצמה, על המועמדות להדחה ועל איך שהיא מצטיירת בחוץ. גם עכשיו היא לא מפסיקה לטנף על איילת. פשוט בחורה רעה ואגואיסטית עם שגעון גדלות מהרגע שהתחילה להתקרב ל"מקובלות" של הוילה.

סתם חרטטנית ממדרגה ראשונה זאת

לא להאמין איך כולנו התחברנו אליה בהתחלה!! איך!!!!?

poseidon111

Active member
מילא הם.איך אני התחברתי אליה, איך?

היא מחליפה אצלי את קרן בתחתית הפירמידה.מזל טוב.

יקירי

רובינו התחברנו אליה מאותה הסיבה בדיוק. היא הייתה עדינה, מתוקה, שקטה,ועוררה אמפתיה ברגע שאיתן פסל אותה תוך יום וחצי, על בסיס חיצוניות. כולנו נפלנו בפח. היא רק הייתה צריכה פוש.. סליחה.. גב לדרוך ולטפס עליו, כדי לעלות למעלה ולהוריד את המסיכה.

poseidon111

Active member
מה אומר לך,כשאת צודקת, את צודקת.

למרות שחשבתי שאני קורא אנשים טוב יותר.בעסה.

ענבר אשה אגואיסטית ולא יודעת חברות מה היא

לחשוב שהייתי בעדה בהתחלה אני מתביישת בעצמי

למעלה