אז ככה, נדמה לי , אבל אני עדיין לא

קסנדרה*

New member
אז ככה, נדמה לי , אבל אני עדיין לא

בטוחה אם אני מוטרדת או מודאגת . יש התדרדרות בפורום הספרותי. אלו משוחחים על ענייני סמים ועוד איזו תגובה על ערום - חברה מה קורה ??? אני מציעה שתחשבו גם אתם, הפורום הוא שלכם/שלנו ואם אנחנו רוצים לשמור עליו אחד מהכללים הוא לשמור על רצינותו, עד גבול מסויים כמובן, לא מנסה לומר שאסור לצחקק פה ושם - אבל נדמה שכולנו יודעים את המידה הנכונה. תסתכלו על העמוד לי הוא נראה עצוב - לתשומת לבכם....

יש בזה משהו

ואולי זה חילופי מזג האויר, והיד הכותבת שהשתתקה, ומלנכוליית הסתיו שנפלו עלינו.

kaya11

New member
כן ולא...

הדיון על הסמים באמת לא היה במקום אבל אם שמת לב הוא התקיים בין אח ואחות שסביר להניח ישבו באותו בית, דיברו ביניהם וחשבו שזה משעשע... ההערה על הערום לדעתי נעשתה בבדיחות הדעת ולא מתוך כוונה כלשהי לשנות את צביון הדיון הכללי בפורום... אני מבינה את הדאגה שלך אבל לא נראה לי שיש פה מגמה אמיתית של שינוי צביון הפורום. סך הכל רוב התגובות היו רציניות וענייניות כרגיל ואני מאמינה ומקווה שזה ימשיך ככה... אגב, תודה על ה"אתגרים" שלך... בהחלט מאתגרים ויפים. רעיון נפלא ועוד דרך נהדרת ללמוד ולכתוב על דברים קצת שונים

מר בד

New member
מסכים לחלוטין.

הערת הערום נעשתה בבדיחות ובעדינות. ישנן יצירות הרבה יותר נועזות מהערה זו. Lighten up
אני.

femme

New member
"יצירות " בלשון המעטה....../images/Emo141.gif

אלו שירי זימה שמתפרסים בשם הקדוש של יצירה סיפרותית.

קסנדרה*

New member
femme יונה וולך יוצרת מוערכת ביותר

לפחות על ידי חלק מאוכלסיית אוהבי השירה וכפי שידוע לך יצירותיה לא תאמו את שפת התורה אולי הזכירו פה ושם מלים מ"שיר השירים". שבת שלום

מר בד

New member
אגב קסנדרה, טוב שאמרת "חלק"

אף כי אין ספק לגבי כישרונה, וצורות חדשות של אומנות נוטות לזעזע אותנו (למשל החיפושיות שנאסר עליהם לבוא ארצה בזמנו), עדיין יש דברים שאינם פשוטים לשמיעה ביצירותיה של וולך. הערתה של פם באמת הייתה עדינה ורכה, לא חושב שצריך להזדעק כל כך. כוונתה בוודאי לא הייתה לפגוע, ולפי תגובות אחרים לא חושב שפגעה. ישנן כאן יצירות שיש בעייה איתן לגבי יוצרים צעירים (תחת גיל 16) הרבה יותר מאשר הערתה של פם. אגב, אני איני יודע אם יש או אין צורך לפרסם אזהרה לגבי תכנים היכולים להחשב פוגעים לקהל מסויים, אבל אני בטוח שאת בקיאה בתקנון הפורומים הרבה יותר טוב מאי מי מאיתנו. בברכת שבת שלום ושלום בית (אצלנו בפורום לפחות), מר בד. (נ.ב. וזיכרו סבלנות וסובלנות מעל הכל!)

קסנדרה*

New member
מר בד אכן רק חלק, כי יונה וולך היא

יוצרת שהייתה שנויה במחלוקת ועדיין, גם לאחר מותה. ובאשר להודעתי כאן, לא נרמז שהייתה פגיעה, זו הייתה הלצה אך מאז ומתמיד היו התבטאויות שלא התאימו לרוח הפורום, בטח לא הערות בסגנון של צ'אט. זה נכתב בפרוש בהודעת המנהל שהיא נוסחה כבר לפני 3 שנים. דווקא בגלל העובדה שיש צורך בהתלוצצות מפעם לפעם ובגלל הקירבה שנוצרה, נפתח הפורום הזה שאמור לענות על הצורך הזה. כשאני מעירה על התבטאות מסויימת, אין זה שאיבדתי את סבלנותי או סובלנותי, אלא אני מרעננת את הזכרון למקרה שנשכח. (אל תשכח שיוצרים חדשים אינם מקרים את הצביון, מה נהוג ומה פחות מקובל ולכן..... לגבי יצירות שיש בהן טעם לפגם, אני משתדלת להעיר ולבקש מהגולש להתאים עצמו לצביון הפורום, במידה ולא ייעשה כן, אני אמחק את היצירה. הרצינות של הפורום כבר "מבריחה" יוצרים שכל כתביהם עוסקים בנושאים שלנו אין עניין, גם הם לא מוצאים עצמם פה - יש ניתוב טבעי. בברכת שבת שלום קסנדרה

קסנדרה*

New member
חחח מקרים צ"ל מכירים אוף איתי, לא

עושה הגהות -
ככל שידוע לי רק אהרוני מקרים את המרקים שלו.... אולי גם בוקששתר

מר בד

New member
מה הגבול המותר בשם האומנות?

למשל יצירתו של מוטי פרימור "** נשאר סימן **". עד כמה בפורום בו משתתפים גם בני 13 זה בסדר תאורים כאלו? אגב, מוטי, שום דבר אישי, מאד אוהב לקרוא יצירותיך גם אם לאו דווקא בסגנון זה... מר בד.

זה לא היה דיון

זו הייתה הלצה של סתם משהו שנכנס לפורום והתפרע קצת כדי להרגיז... לא כזה נורא, הרי אף פורום לא מוגן מטרולים למינהם
שבוע טוב ירדנית סנדרלין

למעלה