אז ככה נחמד שיש עוד פורום של

אז ככה נחמד שיש עוד פורום של

בעלי חחיים ושאלתי האים גם הפורום הזה? יהיה כמו הפורום הראשון אסור ואסור ואסור אסור לפרסם מכירה אסור לכתוב על וכו אסור ללדבר על עמותות וכו וכו כי עם זה ככה אז בעצם לא היה צריך פתןח אחד נוסף .

זיו25

New member
סוכריות ללא סוכר - מותר.

שלום לך, הפורום הזה בא לעזור ולענות לכם הגולשים. אם אתה רוצה לכתוב על עמותה שמוכרת כלבים למטרות רווח, אני אסכים שתכתוב, גם אם אני לא מסכים עם דעותייך. אני לא הולך להגביל משתמשים מכיוון שהם חושבים אחרת ממני. ברוך הבא לפורום! לשרותך, זיו.

מ י א ו

New member
כל הכבוד

ואני בטוחה שחופש הביטוי לא יוריד את איכות הפורום, אלא להפך!

טליה ג

New member
מה שמוצא חן בעיני בפורום הזה

זה שהוא יותר קליל וכיפי מהפורום הישן, שאני גם מאוד אוהבת וממשיכה לכתוב בו. שמחתי למצוא כאן שרשורים קלילים על אנקדוטות הקשורות בבעלי החיים שלנו, ולא רק דיונים על נושאים כבדים. זה חשוב ביותר לדאוג לזכויות בעלי החיים ולהילחם נגד כל תופעות התעללות בבע"ח כמו ניסויים מדעיים, הרעלות מצד העיריה, מכירת בע"ח ללא רשיון וכו´, אבל בשביל זה יש הרי פורום זכויות בעלי חיים. כחובבת בע"ח בעלת 2 חתולים אני נהנית לשתף אנשים אחרים בכל מה שקשור לחתולים שלי, לשמוע מהם עצות ואף לסייע להם כשרק אפשר, ולפעמים הרגשתי קצת טפשית וקטנונית "לקשקש" על הרגלי האכילה של פיוטר שלי או על התוקפנות של תולה, כשיש עניינים ברומו של עולם, שבוודאי חשובים יותר. אני מברכת על פתיחת הפורום הזה, וזה בסה"כ רעיון טוב שיש לנו עכשיו 2 פורומי בע"ח, גם אם הם קצת חופפים. בהצלחה זיו!

amichai58

New member
מצטרף לנאמר, ולביקרות הסמויה |

מצטרף לנאמר, ולביקרות הסמויה על הפורום הוותיק, באמת היתה שם יותר מדי צנזורה, יותר מדי דעות אישיות של מנהלת הפורום באופן שתלטני, ויותר מדי אסור. אני אתן צ´אנס לפרום

למעלה