אז ככה.. נ"מ לא סגרו 21...ו... כנסו

אז ככה.. נ"מ לא סגרו 21...ו... כנסו

ויצאנו לשישי- שבת. השבוע עבר ס-י-ו-ט. עברנו טרום טירונות, היה פושט סיוט, מלא נשברו, בכו. ואני אחד מהם. מפקדים ממש חרא, אבל ממש!!! האוכל סביר. המפקדים וכל הסגל שמים עלייך זין, לא אכפת להם אם אתה צריך רופא דחוף.... כבר 5 ימים שלא ראיתי ויש לי כאבי גב עזים כבר חצי שנה.. ואפילו הבאתי מסמכים.... לא יכול לתפקד אבל שמים עלייך זין... שבוע הבא סוגרים שבועיים 14... האם כדאי לי לא לבוא מחר לבסיס?? המ יקרה???? ואיך אוכל לצאת משם?? בבקשהההההההההההההההההההההההההה מיואש לגמרי

oshiko

New member
שוק טירונות

זו תופעה ידועה. הכל נראה שחור. המעבר החד מאזרחות לשגרת צבא גורם להלם. המפקדים לא בהכרח כאלה רעים - הם משחקים אותה כאלה, כי זה מה שאמרו להם להיות. לפני כמה מחזורים הם היו אותם טירונים באותו שוק כמוך. הטירונות תיגמר פעם, ואחריה יגיע שלב יותר מקצועי ויותר מעניין. אם תזכור את הדברים האלה, יהיה לך יותר קל. בוודאי שתחזור מחר לבסיס - נפקדות לא תשפר את המצב. אם בכל זאת אחרי כמה חודשים ממש יימאס לך מנ.מ., תמיד תוכל להגיש טופס 55. לגבי רופא - חייבים לתת לך להיפגש עם רופא. תהיה ראש גדול, אל תפחד, ואל תוותר על הזכויות שלך. תפעיל הורים אם אין ברירה.

למעלה