אז...ככה! סיפור אהבה...
.בתקופה הקצרה הזאת(כמה חודשים...) שהיינו ביחד היה נורא טוב..הינו מאושרים.היו כמובן כאן ושם בעיות אבל זה בעצם כמו בכל מערכת יחסים נורמלית היה טוב אבל כמו כל דבר...זה נגמר! נכון! אני נפרדתי ממנו אני יזמתי את הפרדה. כי בעצם חשבתי ואני עדיין חושבת שזה היה נורא לא פאר אם הייתי נישארת איתו. זה מה שקרה: אהבתי אותו,אהבתי אותו באמת! ניפגשנו כימעת וכל יום לפחות לשעה כדי לדבר, לצחוק, להיתנשק
אחרי איזושהי תקופה הרגשות שלי כלפיו פשוט לאט לאט ירדו ולבסוף לא נשארה לי כלפיו אהבה אני באמת לא יודעת למה... הוא נתן לי את כל היחס ואת כל האהבה שבעולם.ואני, עד כמה שלא ניסיתי, עד כמה שלא רציתי,פשוט לא יכולתי להחזיר לו את אותו היחס את אותה האהבה...כי לא אהבתי אותו יותר. חשבתי הרבה...ניסיתי למצוא פתרון,החלטתי להיפרד שבאתי לדבר איתו...ואמרתי לו לבסוף את אותם המילים(שאני נפרדת ממנו)מילים שבקושי יצוא לי מהפה..ראיתי את הכאב שבעיניו לא רציתי להכאיב לו! רציתי רק להיות כנה!!! אצלו בלב עוד נשארה אש שבוערת, אצלי לא נשארו אפילו גחלים שאפשר להדליק. נורא כואב לי מזה שהכאבתי לו, הוא אוהב אותי ולפי מה שאני שומעת גם רוצה לחזור עלי. אני בעצם רציתי להמשיך בחיי, לשכוח אותו. למרות שאני רואה אותו כל יום ואומרת לו שלום כי הוא נמצה בין החברים שאני נפגשת איתם בערב בשכונה אבל אני מרגישה שאני הייתי ממש לא בסדר! אני הכאבתי לו. הכאבתי למישהו שאהבתי! למישהו שאוהב אותי! אני פשוט נאבדת! באהבה שלכם קרן...
.בתקופה הקצרה הזאת(כמה חודשים...) שהיינו ביחד היה נורא טוב..הינו מאושרים.היו כמובן כאן ושם בעיות אבל זה בעצם כמו בכל מערכת יחסים נורמלית היה טוב אבל כמו כל דבר...זה נגמר! נכון! אני נפרדתי ממנו אני יזמתי את הפרדה. כי בעצם חשבתי ואני עדיין חושבת שזה היה נורא לא פאר אם הייתי נישארת איתו. זה מה שקרה: אהבתי אותו,אהבתי אותו באמת! ניפגשנו כימעת וכל יום לפחות לשעה כדי לדבר, לצחוק, להיתנשק