אז...ככה! סיפור אהבה...

keren123

New member
אז...ככה! סיפור אהבה...

.בתקופה הקצרה הזאת(כמה חודשים...) שהיינו ביחד היה נורא טוב..הינו מאושרים.היו כמובן כאן ושם בעיות אבל זה בעצם כמו בכל מערכת יחסים נורמלית היה טוב אבל כמו כל דבר...זה נגמר! נכון! אני נפרדתי ממנו אני יזמתי את הפרדה. כי בעצם חשבתי ואני עדיין חושבת שזה היה נורא לא פאר אם הייתי נישארת איתו. זה מה שקרה: אהבתי אותו,אהבתי אותו באמת! ניפגשנו כימעת וכל יום לפחות לשעה כדי לדבר, לצחוק, להיתנשק :) אחרי איזושהי תקופה הרגשות שלי כלפיו פשוט לאט לאט ירדו ולבסוף לא נשארה לי כלפיו אהבה אני באמת לא יודעת למה... הוא נתן לי את כל היחס ואת כל האהבה שבעולם.ואני, עד כמה שלא ניסיתי, עד כמה שלא רציתי,פשוט לא יכולתי להחזיר לו את אותו היחס את אותה האהבה...כי לא אהבתי אותו יותר. חשבתי הרבה...ניסיתי למצוא פתרון,החלטתי להיפרד שבאתי לדבר איתו...ואמרתי לו לבסוף את אותם המילים(שאני נפרדת ממנו)מילים שבקושי יצוא לי מהפה..ראיתי את הכאב שבעיניו לא רציתי להכאיב לו! רציתי רק להיות כנה!!! אצלו בלב עוד נשארה אש שבוערת, אצלי לא נשארו אפילו גחלים שאפשר להדליק. נורא כואב לי מזה שהכאבתי לו, הוא אוהב אותי ולפי מה שאני שומעת גם רוצה לחזור עלי. אני בעצם רציתי להמשיך בחיי, לשכוח אותו. למרות שאני רואה אותו כל יום ואומרת לו שלום כי הוא נמצה בין החברים שאני נפגשת איתם בערב בשכונה אבל אני מרגישה שאני הייתי ממש לא בסדר! אני הכאבתי לו. הכאבתי למישהו שאהבתי! למישהו שאוהב אותי! אני פשוט נאבדת! באהבה שלכם קרן...

רותי ב.

New member
אל תרגישי אשמה

אל תרגישי לא בסדר. את הלכת בהתאם לצו ליבך, בהתאם לרגשותיך, שדעכו עם הזמן. הסיום הזה, עד כמה שכואב, בשבילך וגם בשבילו הוא התחלה למשהו אחר, יותר שלם, יותר טוב. ותמיד אפשר להשאר ידידי-נפש, ולפעמים זה המון.

keren123

New member
אני מבינה...אבל

אני פשוט משתגעת! אתם בטח תחשבו שאני אחת שפשוט לא יודע מה היא רוצה מהחיים שלה. אבל כרגע חזרתי מבחוץ ושם כמובן היה הוא! אני ראיתי אותו מתכתב עם מישהי...אומר לה עד כמה שהוא מתגעגע! אני לא יודעת...אוליי זה היה בישביל לעצבן אותי. האמת שהיתה לי מן צביתה בלב... ואוליי אני פשוט לא מתגעגעת עליו...אלא פשוט מתגעגעת לנשיקות ולאהבה שנתנו לי! שלכם קרן

keren123

New member
אז...ככה

אני פשוט משתגעת! אני לא יודעת למה ואיך אבל...אני חולמת עליו כל לילה כבר במשך שבוע! כל פעם שאני רואה אותו בחוף יש לי צביתה בלב... אני פשוט לא יודעת מה קורה איתי. אני לא רוצה לצאת מהבית...בה לי לבכות! אולי אני באמת לא יודעת מה אני רוצה מהחיים שלי?!

רותי ב.

New member
קרן יקרה

אם כך את מרגישה בכל פעם שאת רואה אותו, ואפילו את נרתעת לצאת מהבית, שמא תפגשי בו שוב, והחלומות, והגעגועים, אז אולי את בכלל עוד אוהבת אותו, והאהבה לא חלפה, אלא השתנתה, תפסה כיוון אחר, והרגש האמיתי עוד קיים, ואם גם הוא רוצה לחזור, וראית כאב בעיניו כשאמרת לו שאת רוצה להפרד, והוא משתדל להמצא בקרבת ביתך, במקומות שאת נמצאת בהם, אז אולי באמת שווה לחזור, ולדבר על מה שקרה, מה גרם לך להרגיש שאת רוצה פרדה, וכל שקשור בזה, ואם לא לדבר איתו על זה, אז לפחות לעשות חושבים לבד, מישהי שאני מכירה אפילו הציעה פעם לרשום בטורים יתרונות מול חסרונות, לא בטוחה שעד כדי כך נכון לעשות, אבל לפחות להרהר על הדברים שגרמו לך לרצות להפרד, לעומת אלו שגורמים לך לגעגוע, ואולי לרצון לחזור. בהצלחה, בכל דרך שתבחרי, ולא לשכוח לעדכן, אם את מעוניינת, כמובן.

keren123

New member
OK...אני הקח את עצמי בידיים ויחשוב על הדברים! תודה! בי שלך קרן

למעלה